من الان درخواست جمع اوری دادم تا 10 روز دیگم جمع میشه .
خلاصه دیگه بیخیال صبا بشید دوران خوبش تموم شد به .... رفت
من الان درخواست جمع اوری دادم تا 10 روز دیگم جمع میشه .
خلاصه دیگه بیخیال صبا بشید دوران خوبش تموم شد به .... رفت
صبانت یه زمونی عالی بود دیگه بیاد بیرون از این توهم که درست بشه 1 ماه تموم داغون بود بعدشم یه ماه درست میشه دو ماه خراب دیگه حاله ادم بهم میخوره
فکر نکنم صبانت به حالت سابق برگرده
تو این 5 سال همیشه در سال خرابی قطعی داشت ولی نهایت 7-10 روز، نه یه ماه!
آخه مگه امسال ما فقط ماه رمضون داشتیم که میگن به خاطر این ماهه که اینطوری شده
بنظرم یه بهونست تا عادت کنیم به این سرعت
من دیشب ساعت دوازده و ربع اینا بود کانکت شدم دیگه اینترنت رو برا شبانه قطع نکردم. ساعت یک که شد دانلودم استارت شد سرعت رو 200 بود تا سه چهار دقیقه. بعد یهو دیدم چراغ لینک مودم ـم
داره چشمک میزنه !!! کار این صبا بود ! خلاصه اینترنت ما قطع شد و تا مودم رو خاموش روشن نکردم و سیستم هم ری استارت نکردم نتونستم کانکت بشم که سرعت هم اومد رو 40 کیلو ...
اه اه اه این صبا دیگه حالم رو به هم زده از هرچی اینترنته ! این ـش حرص آدم رو در میاره که وقتی باهاشون تماس میگیری کم نمیارن و همش میگن درست میشه تا یکی دو هفته دیگه ...
شما PPPoE کانکت میشی یا Bridge و ساعت شروع دانلود شبانه ات کی هست ؟؟؟
اگر قبل 1 است از حجمت کم نمی کنه؟؟؟؟![]()
من 128 دارم وقتی هم رو دانلود میزارم از حجمم کم نمیشه من چند تا فایل همزمان دانلود میکنم درضمن![]()
امروز واسه من اس ام اس اومد که شبانه از ساعت 1 به ساعت 2 تا 7 تغییر پیدا کرد .
واسه شما هم اومده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوشنبه, 23 مرداد 1391 ساعت 12:16
کاربران گرامی
احتراما به استحضار می رساند به دلیل پاره ای از تغییرات از مورخ 91/5/25 ساعت بهره برداری از سرویس شبانه رایگان در مراکز مخابراتی استانهای تهران ، اصفهان ، شیراز و خراسان رضوی بصورت موقت به 2 بامداد تا7 صبح تغییر نموده لذا خواهشمند است به بازه زمانی استفاده از این سرویس توجه نموده تا با مغایرت حجم مواجه نشوید .
شما می توانید جهت اطلاع از آخرین تغییرات به اطلاعیه های مندرج در صفحه ی ریز مصرف مراجعه فرمایید .
آقا یک دنیا ممنون.اگر نمیفهمیدم 1 ساعت حجمم میرفت @@
به لطف پشتیبانی صبانت ! که مدتیه اینجا نمیاد . خودمون باید بهمدیگه خبر بدیم .
وگرنه برای منم پیامکی چیزی نیومد . شدیم موش آزمایشگاهی اینا .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)