کسی طرح "از عید ولادت تا عید ولایت" ثبت نام کرده؟ سرعتش چطوریاس؟ مدل مودم رایگانش چیه؟
کسی طرح "از عید ولادت تا عید ولایت" ثبت نام کرده؟ سرعتش چطوریاس؟ مدل مودم رایگانش چیه؟
شرکت پارس آنلاین و های وب گزینه های خوبی هستند...
این طرح با طرح بهاره هیچ تفاوتی ندارد و فقط اسم طرح عوض شده است ... سرعت این سرویس بستگی به خط شما و منطقه مخابراتی شما دارد... تمامی مودم های این طرح از برند هوواوی است.
دوستان سرویس من یک روز قطع بود و بعد از وصل شدن در پورت من تغییراتی ایجاد شد پورت من از 2 مگ به 5 مگ افزایش یافت همچنین اپلود من به یک مگ رسیده نکته مهم اینه که خطوط من DLC هست... دوستان خطوط فیبر نوری این موضوع را بررسی کنند و ببینند تغییرات برای آنها هم اعمال شده .
سرعت دانلودت فرقی ام کرده ؟
با دانلود منیجر سرعت از 192 هیچ وقت بالاتر نمیرفت و ثابت بود اما الان روی 640 هم میره ... اسپید تست را هم باز نمیکنه چند دقیقه ایی میشه سرویسم داغون شده معلوم نیست دارند چه کار میکنند!!!
منطقه شما کجاست؟؟ از دوستان من محدود پروین ساکن هست وخطوط اونجا هم چند سالی هست که فیبر نوری شده می گفت طرح زرینش پورتش تا 5 مگ بازه...ولی از ما که مخابراتمون خاتم الانبیا هست و فیبر هستم پورت روی 2 مگ هست...
من از مخابرات استقلال سرویس میگیرم... سرویس من داغون شده فعلا هیچ دانلودی نمیتونم انجام بدم حتی با سرور های ایرانی اما سرعت صفحه باز کردن حتی سایت های خارجی فوق العاده شده...باید صبر کرد و دید قراره چه اتفاقی بیافتد...
Last edited by nini bad; 18-06-2014 at 01:24.
این طرح عید تا عید سرعت شبانش چطوره؟
مثلا اگه روزانه روی 10 مگ بسته باشه.شبانه رایگان هم همونه؟
و یه سوال این که مثلا زده یکماهه 4 گیگ 17 هزار.میشه بیشتر هم گرفت که روی قیض میاد یا فقط همین 4 گیگه؟تا چند گیگ میشه گرفت برای یک ماه؟
دوست عزیز سرعت روزانه و شبانه در این طرح ها یکسان است...
در صورت تمام شدن ترافیک شما میتوانید حجم اضافی از پنل خود خریداری کنید... تا 10 گیگ بر روی قبض و پرداخت آنلاین تا 100 گیگ میتوانید هر ماه حجم اضافی خریداری کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)