تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 712 از 2199 اولاول ... 21261266270270870971071171271371471571672276281212121712 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,111 به 7,120 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

سلام دوستان موبین قرار نیست سرعت 2 مگ یا 4مگ ارائه بده ؟؟؟؟؟
    کسی خبر داره ؟

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

تقصیر مردمه که میرن این سرویس داغونو برای استفاده دایم میخرن و هر ماه پول میدن و هر روز هم به تعدادشون اضافه میشه. اگه تحریمش میکردن تا الان صد بار درست شده بود و پشتیبانی با وقاحت به مردم نمیگفت سیگنالتون ضعیفه! جوری میگن که انگار ضعف سیگنال به عهده مشترکه! انگار نه انگار که وظیفه اوناست بعد از فروش سیگنال خوبی ارایه بدن حتی اگر شده یه دکل اختصاصی دم خونه مشترک بزارن یا اینکه پولو پس بگیرن.
    والا سرویس 512 من تا 1 ماه پیش قبل از سال 91 دانلود شبانش عالی بود هر چهار تا چراغ سیگنالش فول هست

دقیقا بعد از سال 90 یکدفعه همه چی چپه شد

دیگه مودمم چراغ اضافه نداره تا روش بشه خوب چرا هنوز من سرعتم شبا حدود 30 هست و بالاتر نمیره؟

3. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

یه نفر فید بک تو اینتر نت داده بود که شدیدا تصیه میکرد نخرید
    تهران بود
    میگفت باور نمیکنید 100 متری دکل میرم میگیره.
    بنظر من سیم کارت 3g رایتل واسه بیرون بهتره البته فعلا فقط تهران میگیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه نفر فید بک تو اینتر نت داده بود که شدیدا تصیه میکرد نخرید
    تهران بود
    میگفت باور نمیکنید 100 متری دکل میرم میگیره.
    به نظر میاد مشکل از سایت بوده نه از مودم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یه خبر جدید:
    مبین نت داره یه سری مودم جیبی وارد میکنه که سیمکارت هم میخوره. یعنی میشه باهاش به GPRS هم وصل شد.
    ظاهرش مثل همین جیبیاست فقط یکم قطرش بیشتره. نمیدونم حالا واقعا کسی که پول میده وایمکس میخره بازم میره پول بده برای استفاده از GPRS !!!!!!!!!؟؟
    ولی اگه قیمت مودمش زیاد تفاوت نداشته باشه بنظرم می ارزه که آدم گذری تو جاده هم GPRS استفاده کنه. الان همه میگن عجب خوره اینترنتی هستیا
    داره وارد میکنه؟ مگه تا حالا مودم سیمکارت خور ندیدی؟ تو بازار پُره.
    همین هایی که شبیه usb fhash memory است. منتها سه تا اپراتور موبایل داریم که فقط یکیش میتونه با ADSl و وایمکس رقابت کنه: رایتل که تازه اونهم هنوز فراگیر نشده و تازه محدودیت سرعت هم داره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جدا !!!!! میخوان دانلود رایگان رو بردارن ؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------

بله مودم bm632 دارم که همیشه روشنه (همیشه)
    پسورد رو عوض کردم اما چاره نکرد!
    بنظر شما ممکنه حجم دزدی کنن ؟
    و آیا میوان دانلود رایگان رو بردارن ؟؟؟؟؟؟؟
    سلام دوستان
    توصیه میکنم علاوه بر عوض کردن پسورد همونطور که پیشتر توضیح دادم، در تنظیمات مودم تعداد وسایلی که میتونند به وایرلس مودم وصل بشوند روی یک 1 بگذارید.
    اینجوری من خودم هم نمیتونم با وسیله دومی وصل بشوم. مثلاً حتماً باید با لپتاپ دیسکانکت بشم تا با گوشی بتونم کانکت بشم.

8. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashtn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان کسی از طرح های بهاری خبری نداره امده یا نه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

داره وارد میکنه؟ مگه تا حالا مودم سیمکارت خور ندیدی؟ تو بازار پُره.
    همین هایی که شبیه usb fhash memory است. منتها سه تا اپراتور موبایل داریم که فقط یکیش میتونه با ADSl و وایمکس رقابت کنه: رایتل که تازه اونهم هنوز فراگیر نشده و تازه محدودیت سرعت هم داره.
    مبین نت داره یه سری مودم جیبی وارد میکنه که سیمکارت هم میخوره. یعنی میشه باهاش به GPRS هم وصل شد.
    چون از "هم" استفاده کرده منظورش این بوده که به غیر از اینکه مودم وایمکسه، سیم کارت هم میخوره! که فعلا همچین چیزی تو ایران نیست.
    سلام دوستان
    توصیه میکنم علاوه بر عوض کردن پسورد همونطور که پیشتر توضیح دادم، در تنظیمات مودم تعداد وسایلی که میتونند به وایرلس مودم وصل بشوند روی یک 1 بگذارید.
    اینجوری من خودم هم نمیتونم با وسیله دومی وصل بشوم. مثلاً حتماً باید با لپتاپ دیسکانکت بشم تا با گوشی بتونم کانکت بشم.
    میتونید مک آدرس دستگاه هایی که میخواید اجازه وضل شدن داشته باشن رو توی وایت لیست قرار بدید. دیگه به غیر از این دستگاه ها هیچ دستگاه دیگه ای نمیتونه به مودم وصل بشه. این روش دیگه اون دردسر هایی هم که گفتید نداره.
    در ضمن اگه یک پسوردwpa2 قوی شامل عدد و حروف استفاده کنید امکان -- شدنش فعلا وجود نداره و به هیچ کدوم از این کارها هم احتیاجی نیست.
    سلام دوستان کسی از طرح های بهاری خبری نداره امده یا نه؟؟
    فعلا که طرح بهاره ای در کار نیست تا چند روز پیش هم که صحبت کردم باهاشون خبری نبود!

11. 2 کاربر از old_snake1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان موبین قرار نیست سرعت 2 مگ یا 4مگ ارائه بده ؟؟؟؟؟
    کسی خبر داره ؟
    وقتی سرویس استاندارد نباشه حالا هر سرعتی هم باشه فرقی نمیکنه دوست من. فعلا که از مبین هیچ دیگی گرم نمیشه. ارائه ی سرویسهای جدید که پیش کش مبین همین سرویسهای فعلی رو اگر بتونه به طور نرمال بده شاهکار کرده. الان من 512 دارم. دیشب خواستم یک فایل 5 مگی رو ایمیل کنم نیم ساعت طول کشید. سرعت آپلود سرویسهاشو انقدر پایین میبنده که هیچ کاری نمیشه کرد. دانلودم که نوسان کامل. تورنت رو بسته ، اون از پرداخت اینترنتیش. اون کنترل حسابش و ... مبین هنوز انگار در دوره ی آزمایشی به سر میبره. این رویه ی یک شرکت به ثبات رسیده نیست.

13. 3 کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه barcaboy10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Catalunya

پيش فرض

آقا من براي اين كه بفهمم تا چه تاريخي شارژ دارم بايد رو كدوم گزينه صفحه مشتركينم انتخاب كنم؟؟

---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------

الان زير اين گزينه كه خط كشيدم همينه؟؟ يعني تا 5 ارديبهشت شارژم تموم ميشه؟؟؟؟
    Last edited by barcaboy10; 21-04-2012 at 21:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •