تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 712 از 1049 اولاول ... 212612662702708709710711712713714715716722762812 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,111 به 7,120 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    در مورد راهنمایی قبلی خب شما به وضوح نگفتی چقدر میخوای هزینه کنی و در کل می خوای چیکار کنی.
    من خودم از 1912 راضی هستم.آمپ های پایونیر به نسبت آمپ های دنون صدای کمی تیزتر دارند و من نرمی دنون رو دوست دارم.یه نکته دیگه اینکه اگر نظرتون رو آمپ دنون هست این رو بدونید که تو این رده از محصولات دنون نمی تونید خیلی توی صدا دست ببرید و مثل پایونیر نیست که چند مدل اکولایزر و حتی اکولایزر دستی داشته باشه.اگر اخلاقی دارید که خیلی صدارو دستکاری می کنی باید کنار این آمپ پلیری تهیه کنید که قابلیت اکولایزر های مختلف رو داشته باشه تا برای پخش موزیک به اون چیزی که می خواید برسید.
    نه احساس نکردم که کاش مدل دیگه ای می گرفتم چون آمپ قوی تر برای بلندگوهای من نیازی نیست.در کل راضی ام.
    پلیر خیلی خوبیه.
    در مورد آمپ بودجه خودت رو مشخص کن تا بشه به نتیجه ای رسید.
    بله می تونه بلندگوهایی که نام بردی درایو کنه.
    خیلی راضی ام.البته تو زمینه موزیک رضایت 100% ندارم ولی تو بحث سینمایی 100% راضی ام.

آقای رایان عزیز

با تشکر از پاسخ جنابعالی
    1- در مورد تفاوت ظاهر دنون 1912 نظرتون چی هست؟
    2- در زمینه مشخص کردن بودجه برای آمپ باور کنید به نتیجه خاصی نرسیدم. اما اگر به یقین برسم آمپی از هر نظر جواب نیاز های موزیکی و سینمایی من رو بده و برای تغییرات در بلند گو ها در آینده ظرفیت لازم رو داره . حاضرم مبلغ مورد نظرم رو بالا ببرم.
    3-جلب هست قیمت 1912 400 دلار هست چطور در ایران به نزدیک 1800 تومن میرسه خدا می دونه
    4- فروشگاه آکوستیک می گفت فوکال سیب کاملا موزیکال هست و 1312 بیشتر سینمایی. اما شما رضایت 100 % ندارید (البته قبول دارم با توحه به هزینه ای کردید و مقایسه با سایر بلند گو های فوکال این موضوع رو ذکر کردید)
    5- شما چند درصد رضایت دارید
    6-بیشتر مصارف من موزیکال می باشد (تقریبا همیشه )و گاهی فیلم ( هفته ای 1 ) لطفا با توجه به این موضوع من رو در خرید آمپ و بلند گو و پلیر راهنمایی بفرمایید.

با تشکر فراوان

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شرمنده آقای رایان عزیز

آیا 1912 قادر به پخش flac هست
    کدام آمپ قادر به پخش flac می باشد
    پلیر 440 قادر به پخش flac می باشد.
    در ضمن نظر شما در مورد 440 برای پلیر چیست
    در ضمن از دوستان کسی 440 داره نظرش رو در این مورد اینجا ذکر کنه
    لطفا
    با تشکر

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

آقای رایان عزیز

با تشکر از پاسخ جنابعالی
    1- در مورد تفاوت ظاهر دنون 1912 نظرتون چی هست؟
    2- در زمینه مشخص کردن بودجه برای آمپ باور کنید به نتیجه خاصی نرسیدم. اما اگر به یقین برسم آمپی از هر نظر جواب نیاز های موزیکی و سینمایی من رو بده و برای تغییرات در بلند گو ها در آینده ظرفیت لازم رو داره . حاضرم مبلغ مورد نظرم رو بالا ببرم.
    3-جلب هست قیمت 1912 400 دلار هست چطور در ایران به نزدیک 1800 تومن میرسه خدا می دونه
    4- فروشگاه آکوستیک می گفت فوکال سیب کاملا موزیکال هست و 1312 بیشتر سینمایی. اما شما رضایت 100 % ندارید (البته قبول دارم با توحه به هزینه ای کردید و مقایسه با سایر بلند گو های فوکال این موضوع رو ذکر کردید)
    5- شما چند درصد رضایت دارید
    6-بیشتر مصارف من موزیکال می باشد (تقریبا همیشه )و گاهی فیلم ( هفته ای 1 ) لطفا با توجه به این موضوع من رو در خرید آمپ و بلند گو و پلیر راهنمایی بفرمایید.

با تشکر فراوان
    خواهش می کنم.
    1-امکان داره سفارش جای دیگه باشه و از جای دیگه وارد شده باشه.ولی معمولا سفارش خاورمیانه باید باشه.مال من سفارش خاورمیانه است.
    2-فعلا که با توجه به گرونی ها قیمت رو باید از بالا بالاتر ببری.بیشتر در مورد آمپ ها مطالعه کن و سعی کن ریویوهای بیشتری بخونی تا بتونی نتیجه گیری کنی.
    3-قیمت 1912 من یادمه 550 دلار بود.اون زمان که دلار 1200 تومن بود من خریدم 980 تومن.الان که دلار 2600 تومنه.
    4-این مقوله دیگه بر می گرده به انتظارات خود آدم.
    5-رضایتم رو قبلا گفتم.تو زمینه سینمایی 100 در صد و تو موزیک میشه گفت 70 درصد.
    6-خب باز هم عرض می کنم که شما باید یه سقف بودجه ای مشخص کنید وگرنه برای صدای خوب بلندگوی سری scala utopia شرکت فوکال هست که 100 میلیون براتون تموم میشه.

4. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

شرمنده آقای رایان عزیز

آیا 1912 قادر به پخش flac هست
    کدام آمپ قادر به پخش flac می باشد
    پلیر 440 قادر به پخش flac می باشد.
    در ضمن نظر شما در مورد 440 برای پلیر چیست
    در ضمن از دوستان کسی 440 داره نظرش رو در این مورد اینجا ذکر کنه
    لطفا
    با تشکر
    خواهش می کنم.
    امتحان نکردم ولی تو مشخصاتش که ذکر شده پشتیبانی می کنه.
    باید مشخصات آمپ هایی که مد نظرتون هست مطالعه کنید.من دقیق نمی دونم.
    تو مشخصاتش که چیزی در این رابطه ذکر نشده.قبل از خرید یه فایل flac همراه خودتون ببرید و تست کنید.
    پلیر بسیار خوبیه.پیشنهاد می کنم.

6. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با سلام دوستان لطفا راهنمائی و اعلام نظر کنند :
    تقریبا 6 سال پیش یک دستگاه سینما خانگی سونی خریدم که کم و بیش از آن راضی بودم ولی در چند روزه گذشته با توجه به اینکه tv را عوض کردم و یک ال ای دی 55 اینج سامسونگ سه بعدی گرفتم تصمیم به خرید یک دستگاه سینمای خانگی جدید گرفتم براین اساس و با مطالعه این تاپیک pioneer bcs 717 را خریدم ولی به هیچ وجه از صدایش راضی نیستم ؛ ساده تر بگم اصلا صداش واضح نیست باندهای sourand که عمدتا صدای فففففففف ( نویز پخش میکنه ) وقتی میخواهم صدای تلویزیون را از باند ها داشته باشم بجز باند مرکزی بقیه همین مشکل را دارند توضیح اینکه کابل HDMI و OPTICAL شرکتی و مرقوب بکار بردم و هنوز ( رس ی و ر ) را وصل نکردم تنظیمات TV و سینما را درست انجام دادم ولی این این موضوع بد جوری تو ذوقم خورده و مرا نگران کرده دوستان لطفا راهنمائی کنید شاید تنظیم خاصی دارد که من از آن قافل بودم یا اصلا همینطوریه و توقع من زیاده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دورود

1- دوستان میشه لطف کنید و بگید بین سه مدل پایونییر rs777 و rs33 و es33 چه تفاوت هایی هست؟ کدوم بهتره؟
    2- آیا حالت todoroki که فقط مدل rs33 داره، واقعا چیز خوبی هست، و نبودش در دو مدل rs777 و es33 حس میشه؟ من خودم نمیدونم که این حالت چه صدایی داره و آیا وافعا تاثیری داره یا نه؟
    3-موسیقی و فیلم و سریال به شدت نگاه می کنم و بالا بودن کیفیت صدا و تصویر برام مهمه. مدل های rs777 و es33 از صداهای بیشتری پشتیبانی میکنه. آیا نبودش در مدل rs33 حس میشه؟
    4-مدل های rs777 و es33 از صداهای زیر پشتیبانی می کنند(پشتیبانیشون بهتره ولی حالت todoroki رو ندارن) صداهایی که از فیلم هام دارم، DTS و Dolby Digital هستن. آیا واقعا فرقی بین مدل های rs777, es33 و rs33 احساس می کنم؟ یعنی آیا می ارزه که 200 تومن بیشتر بدم و مدل rs777 رو بگیرم ولی حالت todoroki رو که مدل rs33 داره، نداشته باشم؟ یا بهتر هست که همون مدل rs33 رو بگیرم. بخاطر اینکه از صداهایی که از فیلم هام دارم میتونم از مدل rs33 انتظار داشته باشم.

5- به نظر شما اگه صبر کنم افت قیمتی خواهد بود؟ به نظرم قیمت ها 200 تومن اضافه شده!!

ببخشید که زیاد شد.

ممنون میشم پاسخ بدین.
    Last edited by iran79; 28-09-2012 at 18:56.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دورود

1- دوستان میشه لطف کنید و بگید بین سه مدل پایونییر rs777 و rs33 و es33 چه تفاوت هایی هست؟ کدوم بهتره؟
    2- آیا حالت todoroki که فقط مدل rs33 داره، واقعا چیز خوبی هست، و نبودش در دو مدل rs777 و es33 حس میشه؟ من خودم نمیدونم که این حالت چه صدایی داره و آیا وافعا تاثیری داره یا نه؟
    3-موسیقی و فیلم و سریال به شدت نگاه می کنم و بالا بودن کیفیت صدا و تصویر برام مهمه. مدل های rs777 و es33 از صداهای بیشتری پشتیبانی میکنه. آیا نبودش در مدل rs33 حس میشه؟
    4-مدل های rs777 و es33 از صداهای زیر پشتیبانی می کنند(پشتیبانیشون بهتره ولی حالت todoroki رو ندارن) صداهایی که از فیلم هام دارم، DTS و Dolby Digital هستن. آیا واقعا فرقی بین مدل های rs777, es33 و rs33 احساس می کنم؟ یعنی آیا می ارزه که 200 تومن بیشتر بدم و مدل rs777 رو بگیرم ولی حالت todoroki رو که مدل rs33 داره، نداشته باشم؟ یا بهتر هست که همون مدل rs33 رو بگیرم. بخاطر اینکه از صداهایی که از فیلم هام دارم میتونم از مدل rs33 انتظار داشته باشم.

5- به نظر شما اگه صبر کنم افت قیمتی خواهد بود؟ به نظرم قیمت ها 200 تومن اضافه شده!!

ببخشید که زیاد شد.

ممنون میشم پاسخ بدین.
    سلام
    1-تفاوت آنها در قابلیت های آمپلی فایر که جزیی هست و نوع بلندگو هستش.که البته بلندگوها صدایی نزدیک به هم پخش می کنند.
    2-این حالت نوعی بالاتس صدای باس و تریبل هست و شما تو آمپلی فایرهای دیگه هم با تنظیم دستی می تونید به صدایی نزدیک به اون برسید.البته بیشتر به نظرم برای آهنگ های دیسکویی کاربرد بیشتری داره.
    3-اگر از فایل های بلوری استفاده کنید حس میشه.
    4-صداهای مد نظر شما در هر سه مدل پشتیبانی میشه.این دیگه بستگی به شما داره که بخواید 200 تومن اضافه تر هزینه کنید یا نه.اگر در آینده بخواید از فایل های بلوری استفاده کنید بهتره مدل 33 رو نگیرید در غیر این صورت مشکلی نداره.
    5-والله در این مورد بهتره که اقتصاددانان نظری بدن.

10. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام دوستان لطفا راهنمائی و اعلام نظر کنند :
    تقریبا 6 سال پیش یک دستگاه سینما خانگی سونی خریدم که کم و بیش از آن راضی بودم ولی در چند روزه گذشته با توجه به اینکه tv را عوض کردم و یک ال ای دی 55 اینج سامسونگ سه بعدی گرفتم تصمیم به خرید یک دستگاه سینمای خانگی جدید گرفتم براین اساس و با مطالعه این تاپیک pioneer bcs 717 را خریدم ولی به هیچ وجه از صدایش راضی نیستم ؛ ساده تر بگم اصلا صداش واضح نیست باندهای sourand که عمدتا صدای فففففففف ( نویز پخش میکنه ) وقتی میخواهم صدای تلویزیون را از باند ها داشته باشم بجز باند مرکزی بقیه همین مشکل را دارند توضیح اینکه کابل HDMI و OPTICAL شرکتی و مرقوب بکار بردم و هنوز ( رس ی و ر ) را وصل نکردم تنظیمات TV و سینما را درست انجام دادم ولی این این موضوع بد جوری تو ذوقم خورده و مرا نگران کرده دوستان لطفا راهنمائی کنید شاید تنظیم خاصی دارد که من از آن قافل بودم یا اصلا همینطوریه و توقع من زیاده
    احتمالا شما جایی تو تنظیمات اشتباه کردید.دفترچه رو مطالعه کنید.من دقیق از تنظیمات خبری ندارم.

12. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود پژمان خان لطفا جواب بدهید
    با توجه به اینکه شما آمپ 921 دارید یا تجربشو دارید می خواستم اگه مکان داره از تجربه شما برای تنظیمات منوی آمپ استفاده کنم چون من زیاد وقت ندارم دفترچه راهنما رو بخونم اتصالات رو انجام دادم و از arc استفاده کردم دیگه چه تنظیماتی باید انجام بدم ؟ چطور می تونم تنظیماتی انجام بدم که برای تماشای فیلم و موسیقی مناسب باشه و هر دفعه تنظیم نکنم MCACC چه کاربردی دارد ؟ .ضمنا شما از چه باندی استفاده می کنید چیدمان باندها و فواصل آنها چطور باشد مناسبتر است ؟چطور از رادیو استفاده کنم آیا کاربردی است ؟ضمنا تنظیمی دارد که منوی آمپ بر روی تلوزیون نمایش داده شود ؟ چگونه ؟ تشکر
    ببینید تنظیمات آمپ به سلیقتون بر میگرده اینکه مثلاً اکولایزر رو چطور تنظیم کنید.
    MCACC هم تنظیم خودکار بلندگو هست که با میکروفنی که توی جعبه هست این کار رو انجام میده از توی منو که میرید خیلی ساده و بصورت گرافیکی راهنماییتون می کنه و مراحل رو همون طور که می گه انجام میدید.
    بلندگو های من جامو 606 هست با ساب 300 جامو.
    چیدمان بلندگو ها هم معمولش اینه که بلندگوهای فرانت تقریباً به یه فاصله از محل قرار گیری شما در جلو قرار می گیرند و بلندگوهای عقبی هم ترجیحاً دارای زاویه به سمت شما ساب هم که محل قرار گیریش بسته به فضای شما داره ترجیحاً جایی که صداش دچار اکو نشه.
    برای استفاده از رادیو از سورس هاتون رادیو انتخاب می کنید اینکه کاربردی هست یا نه بستگی به این داره که رادیو گوش می کنید یا نه؟!
    تنظیم نمی خواد کلاً منوی آمپ روی تلویزیون نمایش میده مگه جای دیگه ای هم می شه منوی آمپ رو دید.
    البته با گوشی های آندروید یا اپل می تونید با نصب برنامه تنظیمات آمپ رو بصورت گرافیکی انجام بدین.

14. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

درود پژمان
    من فقط اتصال hdmi از tv to amp دارم و منویی به من نشون نمید ه . ممکن اتصال دیگه ای باید داشته باشم اجرای mcacc رو با جزییات توضیح دهید تشکر زحمت می شه . ضمنا تب لت سامسونگ رو میشه اتصال داد مثل اپل ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •