تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 712 از 892 اولاول ... 212612662702708709710711712713714715716722762812 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,111 به 7,120 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

یه بنده خدایی هم جواب منو بده

قیمت حداکثر1200
    14 اینچ وزنش مهمه!(کمر درد)
    گفته بودم اسوس - سونی

یکی نظرمو به دل هم جلب کرد !
    xps l401
    n5010al
    یه سوال دیگه تفاوت قدرت i7 و i5 در پردازس و مصرف باتری چقدره ...
    یکیم من خیلی پای کامپیوتر هستم . کدوم یک از اینا بکارم میاد ...
    هرروز حدقل 4 ساعت رو دارم ... هم اینترنت هم نرم افزار

از بین این دو مسلما DELL XPS پیشنهاد میشه
    اما از دیگر برندها : از لنوو Y460
    از ایسوس هم A42 پیشنهاد میشه

برای استفاده های معمولی بین دو پردازنده تفاوتی نیست ،
    Corei7 ها 8 ترد هستند و خوب باعث بهبود عملکرد در پردازش های خیلی سنگین می شوند مصرفشون هم بیشتر هست 45W

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

دوست عزیز من که حرفی از رزولوشین نزدم . ..
    بله این مدل 1080*1920 هستش که میشه فول اچ دی
    اون w به معنی واید هستش که پسوندیه که برای اکثر مدلها که واید هستند گذاشته میشه . .

دوست عزیز وقتی حتی لپتاپ رو از نزدیک هم ندیدی بیخودی نظر نده لطفا !!

کدوم فروشنده ای پیدا شده که کارای گرافیکی سنگین انجام میده !!!

حالا اینا رو ولش کن الان شما به من بین این دو مدل جی پیشنهاد میکنی؟

SONY EB36
    MSI GE600
    ؟

من اگه سونی رو بخرم فقظ به خواطرصفحه وایو پرو شه. کیفیت صفحش با پای سری اف میرسه؟

---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------

من مدل eb36 رو فروختم eb37 گرفتم
    i5
    HDD 500
    bluray
    full HD
    15.5 LED
    ram 4GB
    win7
    VGA ati 5650 1 G
    از نظر صفحه نمایش شاهکاره سونی هست
    فعلا هم بی صدا
    و پر قدرت داغ کردن هم خبری نیست
    2 تا عیب داره
    1.باتری 1.5 کار مبکنه چون فول اچ دی هست
    2.صداش در حده موبایله apple
    صفحش راضیتون میکنه؟ در چه حدیه؟ یه کم توضیخ بده لظفا

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

درضمن منظور من از برد اینه: تمامی قظفات لپ تاپ شما روی مادر برد سوا میشه و کیفیت این قطغه نقش تعیین کننده داره. (البته فکر میکردم اینا رو میدونی) msi کلا تمام برد ها و قطعاتشو خودش میزنه. حتی شما بعضی از لپپ تاپ های مارک های دیگه هم باز کنی میتونی ببینی که مادربرد ام اس آی یا ایسوس و... در اون استفاده شده. سونی هم مثل همینا خیلی از قطهاتشو خودش نمیزنه از جمله برد اصلی. به عنوان مثال تعمیرکارمون وقتی یکی از مدلهای سونی رو باز کرد برای تعمیر متوجه شد ال سی دیش مارک ال چی داره!. و البته مادربردش هم ایسوس بود. این که گفتم بردش قوی نیست دقیقا درست گفتم چون سری e که مدل اقتصادی شرکت سونی از قطهات ارزونتر در اون استفاده کرده. اون فروشنده هم یه فروشنده حرفه ای بود و الان مثل قدیم نیست دیگه فروشنده ها خودشون دستی در کار دارن. میگفت کلا سونی به ظرافت و زیبایی و دوام و این چیزا اهمیت میده تا خر کاری و ... حالا این مدل ای هم مزید بر علت شده. بازم اگه موردی بود بگو اضافه کنم . من گفتم با اون سیبیل خوشگلت اینتا رو دیگه میدونی کاربر فعال لپ تاپ.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

به عنوان مثال این سیستم خنک کننده رو در ام اس ای نکاه کنید:

همین امکانات میتونی توان و کشش لپ تاپ رو برای کارای گرافیکی سنگین بالا ببره:

در آغاز فعالیت Scory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام،من رشته ام معماري براي كار طراحي دنبال لپ تاپ هستم از كارشناسان تقاضا دارم كه اين چند مدل رو برام مقايسه كنند كدوم بهتره بگيرم؟
    VAIO EA 36FG
    EA JGX/B
    EA 3 MGX/B
    EA 3 GGX/B
    يا اگه مدل بهتري پيشنهاد دارين بگين لطفا..
    ..و اينكه چون كار طولاني مدت با لپ تاپ دارم مثلا 12-10ساعت ممكنه بخوام در روز كار كنم!مي خوام كه لپ تاپ عمري باشه..و همچنين سبك!

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavian123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    u

پيش فرض

حالا اینا رو ولش کن الان شما به من بین این دو مدل جی پیشنهاد میکنی؟

SONY EB36
    MSI GE600
    ؟

من اگه سونی رو بخرم فقظ به خواطرصفحه وایو پرو شه. کیفیت صفحش با پای سری اف میرسه؟

---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------

صفحش راضیتون میکنه؟ در چه حدیه؟ یه کم توضیخ بده لظفا
    من این مدل رو بغل اپل گذاشتم واقعا فوق العادست من 6 ماه تحقیق کردم بازی mafia رو با بالاترین حالت بازی کزدم حتی یه زره هم کم نیاورد
    کیفیت واقعا عالیه بخر اگه پشیمون شدی بیا اینجا هر چی خواستی به من فش بده

فقط ایرادش صدای اسپیکر ه

7. این کاربر از kavian123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

درضمن منظور من از برد اینه: تمامی قظفات لپ تاپ شما روی مادر برد سوا میشه و کیفیت این قطغه نقش تعیین کننده داره. (البته فکر میکردم اینا رو میدونی) msi کلا تمام برد ها و قطعاتشو خودش میزنه. حتی شما بعضی از لپپ تاپ های مارک های دیگه هم باز کنی میتونی ببینی که مادربرد ام اس آی یا ایسوس و... در اون استفاده شده. سونی هم مثل همینا خیلی از قطهاتشو خودش نمیزنه از جمله برد اصلی. به عنوان مثال تعمیرکارمون وقتی یکی از مدلهای سونی رو باز کرد برای تعمیر متوجه شد ال سی دیش مارک ال چی داره!. و البته مادربردش هم ایسوس بود. این که گفتم بردش قوی نیست دقیقا درست گفتم چون سری e که مدل اقتصادی شرکت سونی از قطهات ارزونتر در اون استفاده کرده. اون فروشنده هم یه فروشنده حرفه ای بود و الان مثل قدیم نیست دیگه فروشنده ها خودشون دستی در کار دارن. میگفت کلا سونی به ظرافت و زیبایی و دوام و این چیزا اهمیت میده تا خر کاری و ... حالا این مدل ای هم مزید بر علت شده. بازم اگه موردی بود بگو اضافه کنم . من گفتم با اون سیبیل خوشگلت اینتا رو دیگه میدونی کاربر فعال لپ تاپ.
    بحث جالبی شد ، لطف کنید برید و با گوشی مبارک عکس اونجا که روی برد سونی نوشته ایسوس رو بیارید ، ممنون میشم

و در مورد MSI هم دقت کنید که از رم سامسونگ ! مانیتور Hannsta و هارد های هیتاچی یا هر برند دیگه استفاده می کنه

LG بیشتر مانیتور های شرکت DELL VA ACER رو میزنه من روی سونی تا حالا ندیدم ، الا هم برای سری EB FULL HD چک کردم و دیدم ساخت خود سونی هست

و در مورد بورد هم باز طراحی توسط سونی صورت می گیره

اما در مورد عکسی که از heatsink MSI گذاشتی باید بگم که روی نوت بوک های ساده از این ها استفاده میشه!

روی نوت بوک های پیشرفته از دو فن مجزا یکی برای سی پی یو و دیگری برای GPU استفاده میشه

9. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام،من رشته ام معماري براي كار طراحي دنبال لپ تاپ هستم از كارشناسان تقاضا دارم كه اين چند مدل رو برام مقايسه كنند كدوم بهتره بگيرم؟
    VAIO EA 36FG
    EA JGX/B
    EA 3 MGX/B
    EA 3 GGX/B
    يا اگه مدل بهتري پيشنهاد دارين بگين لطفا..
    ..و اينكه چون كار طولاني مدت با لپ تاپ دارم مثلا 12-10ساعت ممكنه بخوام در روز كار كنم!مي خوام كه لپ تاپ عمري باشه..و همچنين سبك!

سلام

از نظر من مدل EA36 رو باگارانتی ایران رهجو بخرید ، مدل خیلی خوبی هست در کنار 3 سال گارانتی

11. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavian123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    u

پيش فرض

اینا جک بود !!!
    و نکته اخر رو من نگرفتم فرق بین دوام و خر کاری!!!
    من فکر کنم خر کاری همون به تمرگه دوام همون بفرما

داره خودمونی میشه omid_o2o3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان اگه میشه بین انتخاب این دوتا لپ تاپ بهم کمک کنید.

Dell
    مشخصات کلی :
    مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.7 کیلوگرم
    پردازنده: Intel 720QM 1.7 GHz Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
    حافظه: 6 GB DDR3
    هارد دیسک: 640 GB 5400 RPM
    کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5650 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
    صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
    امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS

و

Lenovo
    مشخصات کلی :
    مشخصات کلی: لپ تاپ نوع صفحه بزرگ - وزن 2.6 کیلوگرم
    پردازنده: Intel 720QM Core i7 2.86 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
    حافظه: 4 GB DDR3
    هارد دیسک: 640 GB 7200 RPM
    کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5730 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
    صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
    امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7

دل رو 1170000 تومن قیمت کردم و لنوو 1390000. البته باید بگم که یه خورده محدودیت بودجه دارم ولی اگه لنوو خیلی سرتر باشه میتونم یه جوری پولشو جور کنم.

*اطلاعات فوق مربوط به سایت دیجی کالاست. البته قیمتها مال تبریزه.
    اگه اهل بازی هستی و برات خیلی مهمه ...گرافیک لنوو بهتره...ولی با این حال تفاوتشون زیاد نیست...5650 هم کارت خوبیه...

مدل dell دقیقا چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •