تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 712 از 966 اولاول ... 212612662702708709710711712713714715716722762812 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,111 به 7,120 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام من یکی از دوستانم که با هم وارد دانشگاه شدیم و الان ترم آخرمون هست ولی ایشون هم ترم قبل مشروط شده هم اینکه الان یه درس که پیش نیاز درس دیگه هست رو با هم برداشته یعنی دو تا درس با هم در یک ترم ! کلا 16 واحد هم داریم حالا میخوام ببینم دانشگاه با توجه به ترم آخر بودن و 16 واحد باقی مانده به ایشون اجازه میده که این 16 واحد رو با این شرایط پاس کنه؟ یا باید 2-3 واحد برای تابستون نگه داره !

و مورد بعد که اذیتش بیشتر هست اینه که درس مقاومت مصالح که پیشنایز درس اجزا ماشین هست و هم نیاز آزمایشگاه مصالح ! رو با هم برداشته و میترسه که حذفش کنن ما از طرفی شنیدیم که ترم آخر باشیم ایرادی نداره و واحد های باقی مانده رو میدن حتی پیش نیاز باشه !

چون این جوری اگه این 3 درسشم حذف کنن دیگه این ترمش کاملا افتضاح میشه !
    Last edited by isbn; 26-02-2012 at 23:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان .
    اگر شما بطور مثال درس ریاضی 1 رو که پیش نیاز ریاضی 2 هست بگیرید ولی پاس نشید . در ترم بعدی هر دوی این درس هارو باهم بگیری ولی فقط ریاضی 2 رو پاس کنی . ایا میتونی ریاضی 1 رو بذاری و در اخرین ترم ها بگیری ؟
    منظورم اینه شما اگر درسی رو که پیشنیاز درس دیگه هست پاس نکنید ولی درس بعدش رو پاس کنین میتونین هر موقع دلتون خواست اون درس رو بگیرین ؟ یا اینکه اگر اون درس رو بعد از دو ترم نگیرین همون درسی رو هم که پاس کردین دانشگاه حذف میکنه ؟
    ایا این قانون وجود داره ؟ خواهشا اگر واقعا مطمئن هستین پاسخ بنده رو بدین .
    کسی از دوستان نیست اینجا که اطلاع داشته باشه ؟
    اگر فکر میکنین سوالم گنگ مطرح شده بفرمایین تا واضحتر سوال کنم .

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

فرهاد دانشجو با حکم وزير علوم رئيس دانشگاه آزاد شد +متن حکم
    فرهاد دانشجو با حکم وزير علوم به مدت 4 سال به رياست دانشگاه آزاد منصوب شد.
    به گزارش باشگاه خبرنگاران با تفويض اختيار رئيس جمهور به وزير علوم،حکم انتصاب رئيس دانشگاه آزاد اسلامي توسط کامران دانشجو ابلاغ شد. متن اين حکم بدين شرح است:
    جناب آقاي دکتر فرهاد دانشجو
    سلام عليکم
    بنا به پيشنهاد هيات امنا دانشگاه آزاد اسلامي و راي اکثريت قاطع شوراي عالي انقلاب فرهنگي در جلسه 705 مورخه1390/10/27 و طبق مصوبه "الحاق يک تبصره جديد به بند ه ماده 12 اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامي"جلسه 707 مورخ 1390/11/25 شوراي عاي انقلاب فرهنگي و در اجراي نامه شماره 90/14577/دش مورخ 1390/12/7 رئيس محترم جمهور و رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي مبني بر تفويض در صدور حکم رئيس دانشگاه آزاد اسلامي توسط وزير علوم،تحقيقات و فناوري و نظر به مراتب تعهد،دانش،شايستگي و نيز تجارب ارزنده شما در مديريت دانشگاهي و امور آموزش عالي به موجب اين حکم جنابعالي به مدت چهار سال به رياست دانشگاه آزاد اسلامي منصوب مي شويد.
    اميدوارم با جلب مشارکت اساتيد،دانشجويان و کارکنان خدوم ان دانشگاه و بهره مندي از تجارب ارزشمند آنان،در تحقق هر چه بيشتر پيشبرد اهداف نظام مقدس جمهوري اسلامي بويژه در امور علمي و فرهنگي موفق و مويد باشيد.تعالي معنوي،علمي،فرهنگي و گسترش امر آموزش و پژوهش مبتني بر سند چشم انداز و سياست هاي کلي مظام با اهتمام به حفظ بيت المال ،صرفه جويي در هزينه هاي غيرضروري و تقويت انضباط مالي و اداري،آموزش و پژوهشي مورد انتظار است.اميد است تحت مديريت انقلابي و هوشمندانه جنابعالي ،دانش آموختگان مومن،متعهد و عالم در تراز جامعه اسلامي پرورش يابد.
    کامران دانشجو
    وزير علوم، تحقيقات و فناوري

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عبدالله سجادی جاغرق رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، با بیان اینکه مهلت ثبت‌نام دور دوم کنکور سراسری ۹۱ دانشگاه آزاد یک دفعه تمدید شده است، افزود: ساعت 24 امشب مهلت ثبت‌نام کنکور سراسری دانشگاه آزاد به پایان می‌رسد و دیگر تمدید نمی‌شود.
    به گفته وی، داوطلبان آزمون سراسری سال ۹۱ رشته‌های پزشکی و غیرپزشکی دانشگاه آزاد باید با مراجعه به سامانه ثبت‌نام مرکز آزمون این دانشگاه و دریافت کارت اعتباری و دفترچه راهنما نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.
    رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد زمان برگزاری آزمون رشته‌های غیرپزشکی این دانشگاه را روزهای ۱۵ و ۱۶ تیرماه ۹۱ و زمان برگزاری آزمون رشته‌های گروه علوم پزشکی را ۲۹ تیرماه ۹۱ اعلام کرد.

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

کسی از دوستان نیست اینجا که اطلاع داشته باشه ؟
    اگر فکر میکنین سوالم گنگ مطرح شده بفرمایین تا واضحتر سوال کنم .
    اگر به طور قانونی بخوای که نه نمیشه شما باید ابتدا درس پیش نیاز پاس کنی بعدش بری درس بعدی رو پاس کنی
    ولی هر دانشگاهی هم بسته به مسئول گروه که کی باشه یه سری قوانین خاص خودش هم تعیین میکنه
    بهتره از مسئول گروه دانشگاه بپرسی

6. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اگر به طور قانونی بخوای که نه نمیشه شما باید ابتدا درس پیش نیاز پاس کنی بعدش بری درس بعدی رو پاس کنی
    ولی هر دانشگاهی هم بسته به مسئول گروه که کی باشه یه سری قوانین خاص خودش هم تعیین میکنه
    بهتره از مسئول گروه دانشگاه بپرسی
    دوست عزیز من مثال میزنم براتون . من درس ریاضی 1 رو یک ترم گرفتم و افتادم . ریاضی 1 پیش نایز ریاضی 2 هست ولی اگر یکبار اخذ بشه میشه همنیازشون کرد . این دو درس رو همنیاز کردم ولی فقط ریاضی 2 رو پاس شدو و ریاضی 1 رو افتادم . الان ریاضی 2 رو پاس شدم ولی ریاضی یک رو افتادم از اونجایی که ریاضی 1 فقط پیش نیاز ریاضی 2 هست و دیگه بهش احتیاجی ندارم میخوام حالا حالا ها نگیرمش و بذارم ترم اخر یا حتی معرفی به استاد کنم.
    اما شیندم اگر تا دو ترم ریاضی 1 رو دوباره نگیرم راضی 2 رو هم حذف میکنن و ریاضی 2 رو هم دوباره باید بگیرم .
    سوالم اینه که ایا این مطلب صحت داره یا نه ؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

دوست عزیز من مثال میزنم براتون . من درس ریاضی 1 رو یک ترم گرفتم و افتادم . ریاضی 1 پیش نایز ریاضی 2 هست ولی اگر یکبار اخذ بشه میشه همنیازشون کرد . این دو درس رو همنیاز کردم
    درسته این امکان وجود داره ولی بعد از این مورد که گفتید درس پیش نیاز پاس نکردید ولی درس پس نیاز پاس کردید دیگه من تو برگه ای که تمام تبصره ها و ماده ها رو نوشته چیزی ندیدم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

دوستم حسابداري مقدماتي رو افتاد
    الان اين ترم حسابداري مقدماتي رو با حسابداري 1 برداشته ...
    در حالي كه پيش نياز رعايت نشده ديگه ! ولي برداشته .........

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

درسته این امکان وجود داره ولی بعد از این مورد که گفتید درس پیش نیاز پاس نکردید ولی درس پس نیاز پاس کردید دیگه من تو برگه ای که تمام تبصره ها و ماده ها رو نوشته چیزی ندیدم
    دوست عزیز من تنها درسی که تا حالا افتادم درس رسم فنی و نقشه کشی هست و این درس پیش نیاز اصول مبانی معماری و شهرسازی هست . من اصولو پاس کردم ولی رسم فنیو دوباره افتادم و الان دیگه واقعا متنفرم از این درس .
    میخوام اگر امکانش باشه حتی معرفی به استاد بگیرم براش . ولی میترسم اگر نخوام این درس رو حداکثر تا ترم اینده بگیرم اصول معماری و شهرسازی رو هم که پاس شدم حذف کنن و مجبور بشم دوباره بگیرم اون درسو .

حالا این وسط موندم چیکار کنم .

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان

بنده امسال آزاد شرکت کردم و نرم افزار قبول شدم منتها چون تعدادمون کم بود مارو فرستادن رشته عمران کاردانی.

از اونجایی که بنده حقیر از رشته عمران متنفرم یه هفته رفتم سر کلاس و بعدش دیگه نرفتم و نشستم واسه فراگیر پیام نور IT خوندم و قبول شدم.

حالا اگه بخوام آزاد رو انصراف بدم بنظرتون چقد باید بپردازم ؟ شهریه ثابت رو فقط واریز کردم به حساب آزاد (300 تومن)

چون اصل مدارک پیش دانشگاهی پیش دانشگاه آزاده و باید برم پسشون بگیرم و بدمشون دانشگاه پیام نور.

اگر کمک کنید ممنون میشم.

مرسی

12. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •