تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 712 از 1024 اولاول ... 212612662702708709710711712713714715716722762812 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,111 به 7,120 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    من دو تا اخطارم دارما!

پيش فرض

امتحان ماسه ماس بود
    یه چشمی انداختم رو برگه جلوییم.مراقب گفت بلند شو برگت رو بده
    توقع داشت بگم ببخشید دیگه تکرار نمیشه اونم بگه باشه دیگه تکرار نکن. منم همینجوری دسته صندلی محکم زدم به هم اومدم بیرون.مراقبه تا سالن جایی که برگه رو می دادند پشت سرم میومد تا بگم ببخشید غلط کردم ولی من پوس کلفت تر از این حرفا بودم برگه رو دادم ویه چشم براش رفتم واومدم بیرون!!

مردتیکه کچل فکر کرده کیه
    واقعا حالش رو گرفتی!
    من شنیدم بعد از این کارت طرف افسردگی گرفته! بابا چرا باهاش این کار رو کردی؟ غرورت بدجور روش تاثیر گذاشته

دوستان یه پیشنهاد :
    اینجا 3-4 نفری + خود من هستن که سنجش آخر دارن
    بیاید هماهنگ کنیم با هم آزمونا رو بدیم ببینیم هر کی چقدر میزنه.نظرتون چیه؟
    دوستانی هم که سی دی تخمین رتبه می تونن خیلی کمک کنن دیگه

2. 3 کاربر از MyEnd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

امتحان ادبیات بسی باحال و آسون بود همی!!!!
    یه جوابی که خودم هم خندم گرفته بود از جواب دادنم رو می گم...(باقیش رو خودتون بگیرید که چی چی نوشتم)
    ------
    سوال:اثر بر جسته ی جهانی حسب حال را بنویسید.

جواب من: سفر نامه ی مارکوپولو ...
    -----
    حالا که اومدم خونه کل کتاب رو گشتم دیدم اصلا همچین اسمی تو کتاب نیست....حالا من این از کجا اومد تو ذهنم خدا داند!

4. 3 کاربر از masud-000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه D & G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

خیلی باحال نوشتی!
    جوابای چرت من:
    24- الف: زرین کوب!!!!
    27- اول خواستم بنویسم زرین کوب بعد دیدم سوال بعدی در مورد زرین کوبه دیگه نوشتن ندوشن!
    33- ب: اول نوشتم چکیدم!!! =)) بعد نوشتم گریختم (چه ربطی داشت نمی دونم)!!!!!!!! =)) )

28 - زندگی نامه ای!!!
    14-ب: افسانه!! البته اول نوشته بودم زمستان (که اصلا مال نیما نبود!)
    12 - ایهام!
    اتفاقا منم اولش خواستم بنویسم زرین کوب عین تو دیدم سوال بعدی از زرین کوب پرسیده نوشتم یوسفی
    حس شاعریت خوبه ها من چکیدم مکیدم یادم نمی افته سرجلسه
    منم 14 رو نوشتم آی آدما آخه یادته سال دوم یه متنی داشتیم فکر کنم جلال آل احمد(شایدم اخوان) در مورد نیما نوشته بود و اونجا اسم این شعرو آورده بود منم فکر کردم شاید همون بوده منظورش

حالا اینارو بگم بیشتر بخند چون فکر می کردم درست نوشتمشون! :
    1-پ:بنا و حصار(اینو حدس می زدم گودالی چیزی باشه ولی از کلمه ی "در" افتادم تو شک آخه مگه خندق در داره)
    4-الف: جامعه شناسان (این یکی دیگه تقصیر دبیرمونه که نظرات خودشم همیشه قاطی درس می ده به خورد ما اصلا معلوم نیست کدوم مال کنکوره کدوم ما پایانیه و کدوم مال اطلاعات عمومی)
    6-ب: بیداری از خواب غفلت
    14-پ:سیره النبی
    16:بهار آنقدر عظیم است که شانه اش در عمق زمین پنهان بود(بهار را به انسانی تشبیه کرده که آن چنان عظیم است که در سطح زمین فقط بخشی از زیبایی های آن یعنی سرش پیداست)

بچه ها من با دیدن پاسخنامه حرفمو پس می گیرم اگه مصحح خییییییییییییییییییییییلی با انصاف باشه می شم 14 اگه نه که راضیم به قبولی

---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------

واقعا حالش رو گرفتی!
    من شنیدم بعد از این کارت طرف افسردگی گرفته! بابا چرا باهاش این کار رو کردی؟ غرورت بدجور روش تاثیر گذاشته

دوستان یه پیشنهاد :
    برادر طوری نوشتی پیشنهادتو که فکر می کردم جزئی از امضاته اولش اصلا نخوندمش ولی با پیشنهادت موافقم من هم پایه م هم دسته هم هر چی که لازم باشه

6. 2 کاربر از D & G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

آقا من الآن یه چیزی فهمیدم! نام کاربری آقا سامان که moraddad نوشته می شه، "مردد" خونده می شه! یهنی دارای تردید! من تا حالا "مرادداد" می خوندمش!

8. 6 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 294's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان یه پیشنهاد :
    ما هم پایه ایم!

سی دی تخمین رتبه هم هست!

داره خودمونی میشه D & G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

آقا من الآن یه چیزی فهمیدم! نام کاربری آقا سامان که moraddad نوشته می شه، "مردد" خونده می شه! یهنی دارای تردید! من تا حالا "مرادداد" می خوندمش!
    بابا خوش به حالت که اون یه دونه الف اولیه رو قبلا دیده بودی من فکر می کردم مردداد هست اسمش فکر می کردم منظورش مرگ و فریاد از دست کنکوره...اسمش سامانه؟

11. این کاربر از D & G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

me too !!
    الان سامان شاکی میشه... فکر کن...
    مراد داد !!

---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------

بچه ها خبر دارین؟؟
    اطلاعیه شرکت تعاونی خدمات آموزشی دربارۀ: تغییر تاریخ برگزاری نوبت سوم آزمون آزمایشی جامع!

به اطلاع کلیه داوطلبانی که در نوبت سوم آزمون آزمایشی جامع مورخ 89/03/07 ثبت‌نام نموده‌اند، می‌رساند که بنا به اعلام وزارت محترم آموزش و پرورش و به دلیل تقارن برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و
    پرورش با نوبت سوم آزمون جامع در روز جمعه 89/03/07 ، تاریخ برگزاری آزمون آزمایشی جامع نوبت سوم‌ به روز جمعه مورخ 89/3/21 تغییر یافت
    .
    لذا، توجه داوطلبانی که قبلاً مبادرت به ثبت‌نام در این آزمون‌ نموده‌اند را به تاریخ جدید ( 89/3/21) برگزاری آزمون جلب نموده و به اطلاع می‌رساند هیچگونه تغییر دیگری در این آزمون ایجاد نخواهد شد...
    اینم لینکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عجب اوضاعی شد..حالا با اولین امتحان جامع قلمچی برخورد میکنه!

13. 10 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

me too !!

بچه ها خبر دارین؟؟
    اطلاعیه شرکت تعاونی خدمات آموزشی دربارۀ: تغییر تاریخ برگزاری نوبت سوم آزمون آزمایشی جامع!

به اطلاع کلیه داوطلبانی که در نوبت سوم آزمون آزمایشی جامع مورخ 89/03/07 ثبت‌نام نموده‌اند، می‌رساند که بنا به اعلام وزارت محترم آموزش و پرورش و به دلیل تقارن برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و
    پرورش با نوبت سوم آزمون جامع در روز جمعه 89/03/07 ، تاریخ برگزاری آزمون آزمایشی جامع نوبت سوم‌ به روز جمعه مورخ 89/3/21 تغییر یافت
    .
    لذا، توجه داوطلبانی که قبلاً مبادرت به ثبت‌نام در این آزمون‌ نموده‌اند را به تاریخ جدید ( 89/3/21) برگزاری آزمون جلب نموده و به اطلاع می‌رساند هیچگونه تغییر دیگری در این آزمون ایجاد نخواهد شد...
    اینم لینکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عجب اوضاعی شد..حالا با اولین امتحان جامع قلمچی برخورد میکنه!
    عجب آدمایی هستن! آزمون استخدامی آموزش پرورش به ما چه؟! این همه حوزه ی برگزاری هست! کمشونه؟!!!
    ولی خودمونیم خیلی بد نشد. هر چی به کنکور نزدیک تر باشه بهتره! ولی کارنامه اش 29 خرداد میاد که خیلی دیره! پس:

15. این کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

294

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

اي بابا !!!!!!!!! من به خيال اينكه آزمون 7 ام برگزار ميشه اومدم همين امروز تو مرحله آخر (12) گزينه دو شركت كردم چونكه ديدم به كنكور نزديكه و زمانش مناسبه !!! حداقل آخرين آزمون قبل از كنكور باشه ؟!!

الآن موندم چيكار كنم ؟!! اگه سنجش برم گزينه 2 ميره رو هوا ! اگه گزينه دو برم اونوقت .... شانسو ببين !!!!!!!!!!!

شما بگين چيكار كنم

داره خودمونی میشه fm992's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اتفاقا منم اولش خواستم بنویسم زرین کوب عین تو دیدم سوال بعدی از زرین کوب پرسیده نوشتم یوسفی
    حس شاعریت خوبه ها من چکیدم مکیدم یادم نمی افته سرجلسه
    منم 14 رو نوشتم آی آدما آخه یادته سال دوم یه متنی داشتیم فکر کنم جلال آل احمد(شایدم اخوان) در مورد نیما نوشته بود و اونجا اسم این شعرو آورده بود منم فکر کردم شاید همون بوده منظورش

حالا اینارو بگم بیشتر بخند چون فکر می کردم درست نوشتمشون! :
    1-پ:بنا و حصار(اینو حدس می زدم گودالی چیزی باشه ولی از کلمه ی "در" افتادم تو شک آخه مگه خندق در داره)
    4-الف: جامعه شناسان (این یکی دیگه تقصیر دبیرمونه که نظرات خودشم همیشه قاطی درس می ده به خورد ما اصلا معلوم نیست کدوم مال کنکوره کدوم ما پایانیه و کدوم مال اطلاعات عمومی)
    6-ب: بیداری از خواب غفلت
    14-پ:سیره النبی
    16:بهار آنقدر عظیم است که شانه اش در عمق زمین پنهان بود(بهار را به انسانی تشبیه کرده که آن چنان عظیم است که در سطح زمین فقط بخشی از زیبایی های آن یعنی سرش پیداست)

بچه ها من با دیدن پاسخنامه حرفمو پس می گیرم اگه مصحح خییییییییییییییییییییییلی با انصاف باشه می شم 14 اگه نه که راضیم به قبولی

برادر طوری نوشتی پیشنهادتو که فکر می کردم جزئی از امضاته اولش اصلا نخوندمش ولی با پیشنهادت موافقم من هم پایه م هم دسته هم هر چی که لازم باشه
    بازم خوبه که می تونی بنویسی!! من اصلا نمی تونم محتوایات ذهنم رو بیارم روی کاغد آخر هم هرچی می نویسم میشه خود صورت سوال (توی معنی کردن ها)!
    جوابت واسه 16 خیلی باحال بود!! من واسه خالی نبودن عریضه صورت سوال رو کپی کردم تو پاسخ نامه!

حساب کردم خیلی دست بالا بده میشم 15 و اگه واقعی حساب کنه 14.5

18. این کاربر از fm992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •