سلام دوست عزیز ! خودشون میگن حداکثر 24 ساعت بعد از رانژه یوزر و پس ارسال میشه ! ولی من هم برای خودم و هم برای یکی از اقوام بعد از رانژه ( برای خودم چند دقیقه بعد از رانژه !!! ) بهشون زنگ زدم و بلافاصله بعد از تماس من ،یوزر و پس رو ارسال کردن !!!!
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
سلام دوست عزیز ! خودشون میگن حداکثر 24 ساعت بعد از رانژه یوزر و پس ارسال میشه ! ولی من هم برای خودم و هم برای یکی از اقوام بعد از رانژه ( برای خودم چند دقیقه بعد از رانژه !!! ) بهشون زنگ زدم و بلافاصله بعد از تماس من ،یوزر و پس رو ارسال کردن !!!!
[QUOTE=arashsard;7294434]اصلا طرف همیار نیا که بدبخت میشی... سرویس 256 سرعت روزانه اینقد نوسان داره که نگو... اصلا هم با فیلتر شکن سازگار نیست... شبانش همهمش قطع هست... والا من ماتریکسم روزانه هیچ شرکتی به پاش نمیرسه( حرف نداره)... حتی آسیاتک ( مرکز فیاض بخش هستم) والا واسه شبانه باید ماهی 4 گیگ بگیری که چون 3 ماه سه گیگ میگیرم ( باید سه ماه 12 گیگ بگیرم) شبانه رایگان ندارم اما شبانش که از ساعت 1/5 هست تایم اوت زیاد میشه ( در واقع همه شرکتا همینجورین ) ... بعد دانلودمم از 60 نوسان داره تا 100 ... حالا نمیدونم اگه رایگانم بشه همینقدره یا کمتر میشه...
اینم وضعیت کلی ماتریکس روزانه... حالا اگه شب بیدار بودم واست تستای شب هم میزارم...
[/QUOTE
الان شما کمتر از ماهیانه 4 گیگ گرفتی و شبانه نداری درسته ؟
الان این عکسی که از دانلود منیجر گرفتی که سرعت دان رو زده 331 با کدوم سرویس هست ؟ سرویس 128 هست ؟
سایتش همینه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب،پس همون سره کارم
Sent from my X10i using Tapatalk 2
سلام من برای اینترنت مخابرات درخواست دادم
چند روز طول میکشه تا خطمون رانژه بشه ؟
سپاسگزار
سلام دوست عزیز ! مجموع زمان رانژه و راه اندازی ( ارسال یوزر و پسورد ) بسته به مرکز مخابراتی متغیره ! از 48 ساعت تا حداکثر یک هفته !
من که شهرستان هستم خطم رو توی 48 ساعت رانژه و راه اندازی کردند !
??????????????
[QUOTE=SIMPATICO4949;7294851]بله درسته... آره من سرویس 128 دارم.... سایتشم آره همینه.... فقط یه نکته رو بگم من مرکز فیاض بخش هستم...
سلام ! پیام خصوصی دادم خدمتتون ! لطفاً چک کنید !
ممنون !
به نظرم قضیه اینترنت ملی کم کم داره تاثیرش را در پهنای باند بین المللی می ذاره
من یک نمونه برای شما می ذارم از خط 2 مگ خودم بدین شرح که این از سرور تهران هست :
تا اینجا که تقریبا خوبه حالا میریم سراغ سرور لندن :
خداوکیلی خودتون ببینین چه اوضاعی هست![]()
با سلام
از شرکت همیارنت سرویس گرفتم متاسفانه یوز و پسورد مودم برای تنظیمات رو تغییر دادن
کسی اطلاع نداره یوز و پسورد شرکت چی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)