سلام بين ART 4 و Lazer 512 20 gig كدوم رو پيشهاد ميديد از هر لحاظ
ممنون
سلام بين ART 4 و Lazer 512 20 gig كدوم رو پيشهاد ميديد از هر لحاظ
ممنون
خبراش همین امروز تو اکثر سایت ها دادن رفته مجلس و گفتن احتمال برداشتن این محدودیت زیاد 2 هفته دیگه همه چی معلوم !با سلام
يعني اگه محدوديتهاي سرعت كاربران خانگي هم برداشته بشه چي؟؟
فكر ميكنم موازي ميخوان هم قيمت هارو كاهش بدن هم محدوديت سرعت رو بعد بازم سر به سر بشه
موفق باشيد.![]()
محدودی چی الان تو خونه 1 میگ دارم مشکلی هم ندارم فکر کنم بقیه شهر ها مشکلی نداشته باشن به نظر من باید لیست قیمت بره مجلس
سلام
ببخشيد يك سوال ديگه داشتم.
تو سايت شاتل قسمت مناطق تحت پوشش جلوي اسم شهر ما نوشته در دست اقدام (به زودي) ميخواستم بدونم ايني كه نوشتن يعني چقدر طول ميكشه تا شاتل به شهر ما هم بياد ؟
سلام
تو سايت شاتل قسمت مناطق تحت پوشش جلوي اسم شهر ما نوشته در دست اقدام (به زودي) ميخواستم بدونم ايني كه نوشتن يعني چقدر طول ميكشه تا شاتل به شهر ما هم بياد ؟
سلام
سلام
براي اين سئوال به نظرم حتي خود شاتل هم نتونه جوابي بده چون عوامل دخيل در اجراي اين كار فقط درصدي به شركت بر مي گرده و خيلي از اونا مربوط به دولت و بقيه شركهاي واسطه اي هست شايد 2 ماه شايد هم 1 سل طول بكشه .....![]()
با سلام
معمولا اين موارد بستگي به عوامل مختلفي داره
يكي اينكه توي اون منطقه نمايندگي بزنه
بعد با مخابرات براي پورت صحبت كنه
بعد اينكه بهشون پورت بده
موفق باشيد.
سلام دوستان من تازه رسیدم . میخواستم ببینم که توی اصفهان کدوم سرویس از همه بهتره در ضمن نمی خواهم هم زیاد گرون باشه .تازه توی سپاهان شهر هم بشه از اون استفاده کرد .
آیا کسی می تونه من را راهنمایی کنه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)