این ارور رو من دو روزه باهاش مواجه هستم
![]()
این ارور رو من دو روزه باهاش مواجه هستم
![]()
برای آداپتور می تونین Asus WL-169ge بگیرین که سری g هست ولی بردش از سری g معمولی بهتره. اما گه فکر می کنین بردش کافی نیست مجبورین Asus USB-n11 بگیرین که گرونتره.
عمده تنظیمات را می شه بصورت وایرلس انجام داد ولی قبلش باید ترجیحا security را روی مودم تنظیم کرده باشین. البته مودم شما رابط کاربریش هم خیلی آسونه و اکثر کارها را خودش انجام می ده.
سلام دوستان من یه tp-link وایرلس دارم و کد 128 بیتی که شامل 13 رقم میشه رو واسش تعریف کردم اما با موبایل که سرچ میکنم هر عددی که بزنم کانکت میشه اما رسیو و سند هیچی نیست (چون خط رانژه نیست و اکانتی نساختم هنوز) ممکنه کسی بدزده ازم؟؟؟
Last edited by roteal2007; 13-04-2010 at 15:31.
من یه مودم Linksys WAG120n خریدم,
از طرق مرورگر آدرس ای پی(192.168.1.1) رو که وارد می کنم هیچ صفحهای باز نمی شه!!!(the page can`t be displayed)
بعضی از موبایل ها بدون نیاز به access point وصل می شه مثل سامسونگ که تکنولوژی dlna داره.اگه کسی بتونه وارد بشه نه تنها از اینترنت از فایل های داخل کامپیوترت هم می تونه استفاده کنه![]()
اولاً که بزار خطط اول رانژه بشه الان آخه چی بدزدن ازت؟
دوماً اینکه برای اینکه خیال خودتو راحت کنی آدرس مک موبایل و لپتابو ... برای مودم تعریف کن دیگه غیر از دیوایس هایی که آدرس مکشون تعریف شده دیوایس دیگه ای نمیتونه از نتت سند و رسیو داشته باشه.
سلام.
اقا من خيلي بدبختم
اين از اين مورد كه منو به تاپيك مخابرات ارجا دادين و بي جواب موند اونجا:
اينم از مشكل جديدم.ديگه اصلا كانكت نميشم.هركاري ميكنم اين ارور رو ميده:من بالاخره بعد چهار روز الافي ازدست مخابرات و پشتيبانيش تونستم از شر دايال اپ خلاص بشم
حالا يه مورد حالگير:
ساعت اولي كه وصل شدم سرعت دانلودم 12kb بود.اما بعد يكي دوساعت به 5 رسيد و الان هم حتي با IDM به زير1 رسيده.مميزي شده.چند دهم درصدباوركردني نيست
ميدونين مشكل از كجاست؟ انتي ويروسم اويرا است و فايروال اون رو خاموش كردم.اما فرقي نكرد
دوستان يه راهنمايي بكنين.دارم ديوونه مي شم.با دايال اپ سرعت دانلودم 5 بود حالا زير1 مياد.حتي چندثانيه 0 ميشه بعد ميره زير 1kb كه توي idm سرعت رو به بايت نشون ميده!!! اصلا به كيلو نميرسه ولي يهو چند لحظه ميره بالاي 13kb بعد باز برميگرده زير 1kb.
مخابرات با همه كاربراش ازين شوخيا داره يا فقط با منه بدبخت اينجوريه؟؟
Error734
the ppp link control protocol was terminated
ماشاالله اينهمه خبره توي اين سايته.يكيتون منو نجات بدين ازين بدبختي adsl مخابرات![]()
با سلام به دوستان یه مشکلی بااین asuse g-31 داشتم ممنون میشم راهنمام کنین
حداقل 100 صفحه رو خو.ندم به نتیجه نرسیدم .
اول اینکه اگه کسی تنظیمات این مودم داره برام بزاره.دوم انکه رو ppoe تنظیم میکنم تیک وایرلس وتنظیماتش انجام میدم کانکت نمیشه هیچکدوم.حتما باید تنظیمات وایرلس بیخیال شم تازه با کانکشن بسازم بعدکانکت شه.
با لپ تاپ که میخوام کانکتشم
اینارور میده البته وایرلس مودم میشناسه اما مینویسه ویندوز نمیونه کانکت شه.
مرسی
سلام
من چند روز بدونه مشکل از مودم استفاده کردم ولی امروز صبح سند و رسیوم به بایت رسید
اول زنگ زدم پشتیبانی و چون کاری برام نکرد مودمو ریست کردم و درست شد
الان باز همین اتفاق افتاد یعنی سندو رسیوم بایتی شد و باز ریست کردم درست شد
لطفا بگید چرا اینطوری میشه؟
ربطی به فریمور مودم میتونه داشته باشه؟
مودمم am604 هس...
الان لپ تاپ کانکت شد و میزنه conected اما یه علامت تعجب زرد رنگ روی ایکن وایرلس (پایین ویندوز) میاد و page نمیتونم بیارم.
لطفا راه حلی بگید
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)