تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 712 از 1137 اولاول ... 212612662702708709710711712713714715716722762812 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,111 به 7,120 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

سلام برو بچز گل
    يه سالي ميشد اين تاپيكو نديده بودم
    پيشنهاد ميكنم از اين به بعد ديگه كتاب نخرين ( مگه براي جمع بندي و... )
    اصلا قبول ندارم ، هنوز کلی وقت مونده ، بهتره به جای تکار کردن کلیشه های موسسه های کنکوری امثال قلمچی ، فقط به فکر درس خوندن باشیم

2. این کاربر از babak_gww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سنجش آخر گاج
    1- سنجش آخر کنکورهای خارج رو داره که زرد نداره
    2- جوابهای تشریحی سنجش آخر خیلی خیلی کامل تر و بهتره (حداقل در کتاب عمومی که من هر دو شون رو دیدم و با هم مقایسه کردم تفاوت های زیادی وجود داشت)
    من امروز رفتم کتابفروشی سنجش اخر عمومی فقط سوالای سراسری بود نه ازاد ولی تو عمومی کانون هم ازاد هم سراسری + 1 سیدی که توش سوالای خارج از کشور (8دوره)+ فکر کنم 4 ازمون جامع قلم چی ازنظر کامل بودن که قلمچی بهتر بود تازه توش تخمین رتبه هم داشت ولی جواب تشریحی نمیدونم خودمم موندم .

4. 2 کاربر از jekob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من امروز رفتم کتابفروشی سنجش اخر عمومی فقط سوالای سراسری بود نه ازاد ولی تو عمومی کانون هم ازاد هم سراسری + 1 سیدی که توش سوالای خارج از کشور (8دوره)+ فکر کنم 4 ازمون جامع قلم چی ازنظر کامل بودن که قلمچی بهتر بود تازه توش تخمین رتبه هم داشت ولی جواب تشریحی نمیدونم خودمم موندم .
    1- تخمین رتبه؟!
    خداییش به چه درد می خوره؟!
    هم کانون داره و هم گزینه دو. به نظر من جز سردرگمی و اتلاف وقت اونم تو خرداد ماه که حیاتی ترین و مهمترین و خفن ترین و... ماه از سال کنکوره، چیز دیگه ای در پی نداره
    (تخمین رتبه برای بعد کنکور خوبه. تازه اون موقع هم هیچ فایده ی خاصی نداره ولی از بیکاری بهتره)

2- کنکورآزاد: اگه فکر می کنی که عمومی های آزاد رو می خوای کار کنی و اینکه اصلا میرسی کار کنی (با وجود حداقل 12 تا آزمون سراسری که مربوط به چهار رشته دیگست) خب طبیعیه که بهتره کانون رو بگیری

ولی اگه می خوای تو بازه 2 هفته ای بعد کنکور سراسری برای آزاد بخونی باید بهت بگم که تو کتاب اختصاصی سنجش آخر هم سوالات داخل و هم سوالات خارج آزاد وجود داره

3- ضمنا وجود کنکورهای خارج تو CD هم که ...

4- جواب تشریحی هم که گفتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

1- تخمین رتبه؟!
    هم کانون داره و هم گزینه دو. به نظر من جز سردرگمی و اتلاف وقت اونم تو خرداد ماه که حیاتی ترین و مهمترین و خفن ترین و... ماه از سال کنکوره، چیز دیگه ای در پی نداره
    (تخمین رتبه برای بعد کنکور خوبه. تازه اون موقع هم هیچ فایده ی خاصی نداره ولی از بیکاری بهتره)

2- کنکورآزاد: اگه فکر می کنی که عمومی های آزاد رو می خوای کار کنی و اینکه اصلا میرسی کار کنی (با وجود حداقل 12 تا آزمون سراسری که مربوط به چهار رشته دیگست) خب طبیعیه که بهتره کانون رو بگیری

ولی اگه می خوای تو بازه 2 هفته ای بعد کنکور سراسری برای آزاد بخونی باید بهت بگم که تو کتاب اختصاصی سنجش آخر هم سوالات داخل و هم سوالات خارج آزاد وجود داره

دوستان حالا سنجش آخر بهتره یا زرد کانون؟ برای من سوالهای کنکور آزاد خیلی مهم و حیاتیه

داره خودمونی میشه ali1834's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا یک جزوه خلاصه شده فیزیک پیش ریاضی برای دانلود قرار بدهید
    باتشکر

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

1- تخمین رتبه؟!

عزیزم واسه خیلیا ازادم مهمه مثل خودم تو اختصاصی هم فقط سنجش اخر ازاد صبح داره + خارج ولی قلم چی صبح و ظهرم داره + خارج . شما از نظر قیمتم حساب کنا .

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عزیزم واسه خیلیا ازادم مهمه مثل خودم تو اختصاصی هم فقط سنجش اخر ازاد صبح داره + خارج ولی قلم چی صبح و ظهرم داره + خارج . شما از نظر قیمتم حساب کنا .
    درسته
    اگه هدف شخص آزاد باشه خب باید آزاد رو کار کنه

در مورد قیمت هم درسته که سنجش آخر گرونه و شاید چهارتا کتابش باهم 50-60 تومنی بشه ولی در این مورد به خصوص شده قالی زیر پاتون رو بفروشین ولی سنجش آخر بخرین ( برای کنکور سراسری)

جدی میگم به نظر من این چهار کتاب مهمترین کتابهایی هستند که شما برای کنکور می خرین
    خودمم با بدبختی تونستم فقط دو تا کتاب اختصاصی شو بخرم ( چون اوایل فروردین زرد رو گرفته بودم دیگه پول نداشتم سنجش آخر بگیرم)

در ضمن بعدا می تونید آبشون کنین ( دقیقا نمی دونم چند خریدم و چند فروختم ولی فکر کنم حدود 25-26 خریدم و 18-19فروختم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

درسته
    اگه هدف شخص آزاد باشه خب باید آزاد رو کار کنه

در مورد قیمت هم درسته که سنجش آخر گرونه و شاید چهارتا کتابش باهم 50-60 تومنی بشه ولی در این مورد به خصوص شده قالی زیر پاتون رو بفروشین ولی سنجش آخر بخرین ( برای کنکور سراسری)

جدی میگم به نظر من این چهار کتاب مهمترین کتابهایی هستند که شما برای کنکور می خرین
    خودمم با بدبختی تونستم فقط دو تا کتاب اختصاصی شو بخرم ( چون اوایل فروردین زرد رو گرفته بودم دیگه پول نداشتم سنجش آخر بگیرم)

در ضمن بعدا می تونید آبشون کنین ( دقیقا نمی دونم چند خریدم و چند فروختم ولی فکر کنم حدود 25-26 خریدم و 18-19فروختم)
    قیمت که برام مهم نیست فقط میخوام از نظر سوالهای آزاد کامل کامل باشه چون هدفم آزاده در ضمن من عمومی رو دارم در مورد اختصاصی میپرسم

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

سلام

راسته که میگن کنکور سال بعد نیست؟!!

البته من اخیرا از یه مدیر دبیرستان شنیدم.کسی درمورد این موضوع چیزی نشنیده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام

راسته که میگن کنکور سال بعد نیست؟!!

البته من اخیرا از یه مدیر دبیرستان شنیدم.کسی درمورد این موضوع چیزی نشنیده؟
    تا اونجایی که من میدونم کنکور قطعا در سال 91 خواهد بود و احتمالا در سال 92 یا 93 حذف خواهد شد.

13. 2 کاربر از shahabtaheri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •