تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 712 از 940 اولاول ... 212612662702708709710711712713714715716722762812 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,111 به 7,120 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام Khelane جان يك سوال مي پرسم شما وقتي بازي رو نصب ميكني از شما سريال نامبر مي خواد يا نمي خواد اگه نمي خواد نميتوني پچ رسمي نصب كني ملت بد جوري خوششون مياد نصب PES رو دستكاري كنن حالا به دلايل مختلف كه كاري ندارم اين دستكاري يه نمونه اش اينه كه بازي رو توي مسير ريجستري تغيير ميدن و اين باعث ميشه نتونه پچ رسمي نصب كني چون موقع نصب پچ اين مسير توي ريجستري چك ميشه چون يافت نميشه پيغام خطا ميده من هم قبلا از همين نصب دستكاري ها داشتم نميتونستم روش پچ نصب كنم

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اين پچ كه گرفتي ماله ورژن قديمي ميباشد يا ورژن بازي شما پايينه و يا اين پچ كه گرفتيد به بازي نميخوره
    من پچ 1.10 رو هم الان گرفتم بازم این اخطار رو اورد منظور از ورزن بازی چیه مگه مال شما چنده و به فرض مثال مال من چنده در کل میتونم این دوتا پچ رو نصب کنم اخه میخوام پچ 1.30 رو هم بگیرم ولی نمیشه لطفا" کمک کنید

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام khelane جان يك سوال مي پرسم شما وقتي بازي رو نصب ميكني از شما سريال نامبر مي خواد يا نمي خواد اگه نمي خواد نميتوني پچ رسمي نصب كني ملت بد جوري خوششون مياد نصب pes رو دستكاري كنن حالا به دلايل مختلف كه كاري ندارم اين دستكاري يه نمونه اش اينه كه بازي رو توي مسير ريجستري تغيير ميدن و اين باعث ميشه نتونه پچ رسمي نصب كني چون موقع نصب پچ اين مسير توي ريجستري چك ميشه چون يافت نميشه پيغام خطا ميده من هم قبلا از همين نصب دستكاري ها داشتم نميتونستم روش پچ نصب كنم
    سلام کروزر جان نه والا اصلا" سریال نمی خواد اگه بازی ناقصه هیچ طوری نمی تونم پچ هارو نصب کنم در ضمن شما بازی رو از کجا خریدید یا از رو نت میشه کجاخرید البته نسخه کامل که شما و بقیه دوستان دارند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

همین فروشگاه انجمن نسخه سالمش رو برای فروش داره

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دستت درد نکنه اخه من برادرم در شهر خودمون خریدم خودم کار داشتم بهش گفتم برام یکی بخره قبلا" هم یکی از سایت خودمون گرفتم ولی رفیق های ناباب جیمش کردند الان هم نمی دونم پیش کدوم نامردشونه

داره خودمونی میشه underali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام بچه ها من یک سری ورزشگاه جدید می خوام برام بذارین
    مرسی ی ی ی ی ی ی ی ی

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دستت درد نکنه اخه من برادرم در شهر خودمون خریدم خودم کار داشتم بهش گفتم برام یکی بخره قبلا" هم یکی از سایت خودمون گرفتم ولی رفیق های ناباب جیمش کردند الان هم نمی دونم پیش کدوم نامردشونه
    بله همونطور كه گفتم شما نه 1.10 نه 1.20 و نه 1.30 رو نمي توني نصب كني يعني هيچ كدوم از 3 پچ رسمي كونامي رو نميتوني نصب كني چون بازيت به صورت اورجينال نصب نميشه و من 2 بار اول كه از شهر خودمون خريدم مثل مال شما دستكاري شده بود معمولا سخت ميشه باري بازي PES نصب اورجينال خريد چون مراحل نصبش به راحتي هم ميشه و مثل آب خوردن ريپك ميكننش شركتها در واقع PES شده يه آگهي تبليغاتي واسه شركت ها ميان نصبش رو انگولك مي كنن بدون اينكه اين رو درك كنن كه اين كارشون باعث بروز يه همچين مشكلاتي ميشه در هر صورت من هر 2 تاي قبلي رو كه خريده بودم كادو دادم رفت چون يكي از آشنا هامون به قول خودش هديه سال نو ميلادي برام DVD9 اورجينال رو فرستاد و من هزينه اي هم پرداخت نكردم كه البته هزينه اش واسه ما زياد ميشه ولي با توجه به درآمد اونها 39 دلار مبلغ ناچيزي هست بنابراين مفت گيرم اومد. البته شما ميتونيد بازي نصب اورجينال بگيريد. توي نصب اورجينال setup مال خود كونامي هست و شما ميتونيد انتخاب كنيد كه چه زبانهايي رو به بازي اضافه كنيد. كافيه اين بار كه مي خريد روي عبارت ((نصب اورجينال كونامي و دستكاري نشده )) تاكيد كنيد. احتمالا گير مياريد.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

الان من بازی رو نصب دارم نمیتونم با انستال شیلد خودم یه نصب واسه بازی درست کنم؟

آخر فروم باز eblis_boy1386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    auckland

پيش فرض

سلام بچه ها من یک سری ورزشگاه جدید می خوام برام بذارین
    مرسی ی ی ی ی ی ی ی ی
    ميتونيد دانلود كنيد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

14

سلام....
    سه روزه ما يه سيو آپشن ميخواييم. اين رسمش نيستا .....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •