تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 712 از 1126 اولاول ... 212612662702708709710711712713714715716722762812 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,111 به 7,120 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

خاک بر سر من که رفتم پیام نور
    دوست عزیز چه فرقی میکنه دانشگاههای دیگه هم دردسر خاص خودشو داره مثلا آزاد که میشه گفت بدیش اینه که شهریش حدودا دوبرابر پیام نور هست یا دانشگاه دولتی عیبش اینه که همیشه به محل زندگی آدم نزدیک نیست و مشکل رفت آمد داری و ... خب پیام نور هم یسری معایب و مزایایی داره.

2. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

دوست عزیز چه فرقی میکنه دانشگاههای دیگه هم دردسر خاص خودشو داره مثلا آزاد که میشه گفت بدیش اینه که شهریش حدودا دوبرابر پیام نور هست یا دانشگاه دولتی عیبش اینه که همیشه به محل زندگی آدم نزدیک نیست و مشکل رفت آمد داری و ... خب پیام نور هم یسری معایب و مزایایی داره.
    بابا ماست بند که نمیگه ماست من ترشه.شمام داری در نهایت خوش بینی به پیام نور نگاه میکنی و با بقیه ی دانشگاه ها مقایسه میکنی.من چندین ماه بخاطر مسئله ی کاری که داشتم از خونه دور بودم و شهرستان بودم.شما میای اینو با دروس سخت و سنگین و امتحانات طاقت فرسای پیام نور مقایسه میکنی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

دوستان یخورده از امور دانشجویی (مهدی) یاد بگیرن ، تقریبا هر وقت اومدم تو انجمن ایشون آنلاین هستن و با روحیه فعالیت میکنن خدا میدونه کی میره سراغ درس و مشق ولی همیشه امیدوار هست و ......
    یا حداقل از من یاد بگیرید پس فردا معادلات دارم و الان هم دارم مثلا درس میخونم باور میکنید تا قبل از امتحانات حتی یه صفحه درس نخوندم فقط یک روز مونده به امتحان به زور یه دور میخونم میرم سرجلسه اگه حتی با 10 هم قبول بشم مثل شما سر صدا نمیکنم که چرا اینطوری شد و... چون هرکس به اندازه زحمت خودش مزد میگیره
    بابا یکم به خدا امید داشته باشید و اینقدر....

5. 3 کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

دوستان یخورده از امور دانشجویی (مهدی) یاد بگیرن ، تقریبا هر وقت اومدم تو انجمن ایشون آنلاین هستن و با روحیه فعالیت میکنن خدا میدونه کی میره سراغ درس و مشق ولی همیشه امیدوار هست و ......
    یا حداقل از من یاد بگیرید پس فردا معادلات دارم و الان هم دارم مثلا درس میخونم باور میکنید تا قبل از امتحانات حتی یه صفحه درس نخوندم فقط یک روز مونده به امتحان به زور یه دور میخونم میرم سرجلسه اگه حتی با 10 هم قبول بشم مثل شما سر صدا نمیکنم که چرا اینطوری شد و... چون هرکس به اندازه زحمت خودش مزد میگیره
    بابا یکم به خدا امید داشته باشید و اینقدر....
    خب دیگه شما خیلی به زندگی امیدوار و خوش بین هستی.برای من خیلی زور داره وقتی دوستام که یکیش آزاد شهر قدس میخونه(و سر کلاسشون رفتم)جزوه 30صفحه ای میدن و از همون امتحان میگیرن و با افتخار میگه برنامه نویسی رو 18 شدم یا اون یکی که غیر انتفاعی میخونه و یا حتی علمی کاربردی.به اندازه ی توان دانشجو سوال طرح میکنن.پیام نور کتاب های قطور میدن و درس درستی نمیدن و سوالات سراسری که دست استاد نیست و وحشتناک سخته رو میدن.کل این حرف ها مصداق همون حرف"خاک تو سر من که اومدم پیام نور"هست(البته منظورم خودم هستم که این حرفو زدم)

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

خب دیگه شما خیلی به زندگی امیدوار و خوش بین هستی.برای من خیلی زور داره وقتی دوستام که یکیش آزاد شهر قدس میخونه(و سر کلاسشون رفتم)جزوه 30صفحه ای میدن و از همون امتحان میگیرن و با افتخار میگه برنامه نویسی رو 18 شدم یا اون یکی که غیر انتفاعی میخونه و یا حتی علمی کاربردی.به اندازه ی توان دانشجو سوال طرح میکنن.پیام نور کتاب های قطور میدن و درس درستی نمیدن و سوالات سراسری که دست استاد نیست و وحشتناک سخته رو میدن.کل این حرف ها مصداق همون حرف"خاک تو سر من که اومدم پیام نور"هست(البته منظورم خودم هستم که این حرفو زدم)
    خوش ندارم اینجوری حرف میزنی ممد .... یک جمله میگم خلاص : "وقتی پاتو برای ثبت نام در دانشگاه پیام نور گذاشتی و فرم ثبت نام رو امضا کردی یعنی تمامی ضوابط و شرایط و سختی های پیام نور رو قبول کردی بی چون و چرا "

دیگه نق زدن نداره .......

8. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

خوش ندارم اینجوری حرف میزنی ممد .... یک جمله میگم خلاص : "وقتی پاتو برای ثبت نام در دانشگاه پیام نور گذاشتی و فرم ثبت نام رو امضا کردی یعنی تمامی ضوابط و شرایط و سختی های پیام نور رو قبول کردی بی چون و چرا "

دیگه نق زدن نداره .......
    حاجی من باتو کاری ندارم شما میتونی با عشق و علاقه و امید و آرزو و نهایت زیبایی و با شوق و ذوق همینجوری ادامه بده خوشحال.بنده یا بعضی از دوستان از شرایط پیام نور گِلِه داریم.این چه وضعشه

10. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

حاجی من باتو کاری ندارم شما میتونی با عشق و علاقه و امید و آرزو و نهایت زیبایی و با شوق و ذوق همینجوری ادامه بده خوشحال.بنده یا بعضی از دوستان از شرایط پیام نور گِلِه داریم.این چه وضعشه
    ممنون ممد جان .... دیگه نظر نمیدم . ببخشید . شب همگی خوش .

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

بابا ماست بند که نمیگه ماست من ترشه.شمام داری در نهایت خوش بینی به پیام نور نگاه میکنی و با بقیه ی دانشگاه ها مقایسه میکنی.من چندین ماه بخاطر مسئله ی کاری که داشتم از خونه دور بودم و شهرستان بودم.شما میای اینو با دروس سخت و سنگین و امتحانات طاقت فرسای پیام نور مقایسه میکنی؟
    شما الان را نبین که طرف مثلا تو آزاد یا دانشگاههای دیگه به راحتی درسارو پاس میکنه شما فکر کن به اون زمانی که کارشناسیت را گرافتی و اونوقت مملکت پر از کارشناسه و باید بری سراغ ارشد اونجاست که فرق دانشجوهای سخت کوش پیام نوری و دانشجوهای دانشگاههای دیگه معلوم میشه چون اونا با 4 تا صفحه درس خوندن میخوان با شمایی که پایه علمی قویتری داری رقابت کنن و نمیتونن. اونجاست که به خیانتی که بهشون شده پی میبرن.
    البته منظور من زیر سوال بردن دانشجوهای دانشگاههای دیگه نیست چون حتی داداش خودم تو دانشگاهی غیر از پیام نور درس میخونه.
    فقط میخوام بگم هرکس تو هر دانشگاهی که باشه اگه بیشتر زحمت بکشه موفق تر میشه و چون الان پیام نوری ها مجبورن بخاطر این کتابها و ... بیشتر زحمت بکشن بیشک در آینده موفقتر هستند.
    پس دوستان نگران نباشید و با امید به خدا ادامه بدید
    Last edited by mohsenjxj; 14-01-2013 at 22:24.

13. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

منم برم.فردا صبح امتحان زبان دارم.فعلا

15. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

من دانشگاه آزاد برق قدرت درومدم نرفتم گفتم برق سخته نمیتونم بخونم و اومدم فناوری اطلاعات پیام نور.خبر نداشتم اینجا از اونجا سخت تره

17. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •