تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 712 از 905 اولاول ... 212612662702708709710711712713714715716722762812 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,111 به 7,120 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان و اساتید عزیز
    من از یک نفر. بقول خودش مکانیک شنیدم اگر وقتی امپر اب ماشین پرشیا بالا رفته باشد در حدود جوش اوردن و کسی درب رادیاتوررا باز کند برای ریختن اب و خنک کردن ماشین (ماشین روشن) هرکاری که بکند باز هم مجددا جوش میاره و واشر سرسیلندر میسوزونه بدلیل اینکه فقط وقتی ماشین کاملا سرد باشه میشود انرا هواگیری کرد و نه در زمان گرم بودن!!!!؟
    میخواستم از شما بزرگواران بپرسم ایا همینطور است؟ روش درست هوا گیری پرشیا چگونه است؟ و در زمانی که جوش میاره باید چکار کرد ؟ یعنی واقعا بدون خنک کردن ماشین باید خاموش کنیم!!؟
    ممنون از همگی شما بزرگواران...

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

من از یک نفر به قول خودش مکانیک شنیدم اگر وقتی امپر اب ماشین پرشیا بالا رفته باشد در حدود جوش اوردن و کسی درب رادیاتوررا باز کند برای ریختن اب و خنک کردن ماشین (ماشین روشن) هرکاری که بکند باز هم مجددا جوش میاره و واشر سرسیلندر میسوزونه بدلیل اینکه فقط وقتی ماشین کاملا سرد باشه میشود انرا هواگیری کرد و نه در زمان گرم بودن!!!!؟
    1- میخواستم از شما بزرگواران بپرسم ایا همینطور است؟
    2- روش درست هوا گیری پرشیا چگونه است؟
    3- در زمانی که جوش میاره باید چکار کرد ؟
    4- یعنی واقعا بدون خنک کردن ماشین باید خاموش کنیم!!؟
    سلام
    موضوع بسیار مهم: پیشگیری همیشه بهتر از درمان هست بنابراین:
    الف - همیشه حداقل روزی یک بار برای ماشین فرسوده و چند روز یک بار برای ماشین تمیز , کاپوت رو باز کنیم و منبع انبساط رو چک کنیم که به اندازه ی کافی کولانت داشته باشه (با موتور سرد باید کولانت تا حد علامت MIN یا COLD باشه و موتور کاملاً گرم باید کولانت تا حدِ علامت MAX یا HOT باشه)
    ب- همیشه موقع روشن کردن باید مطمئن بشیم آمپر حرارت سالم هست و میره بالا تا حد "نرمال" و در همون حد متوقف میشه و بالاتر نمیره
    ج- باید حتماً عادت کنیم که هر دقیقه یا دو دقیقه یک نگاه یک ثانیه ای بندازیم به آمپر حرارت و چراغهای هشدار و به محض دیدن کوچکترین تغییر مشکوک , نگه داریم و میزان آب رادباتور و سالم بودن فن رو چک کنیم
    البته هرگز نباید موقع رانندگی به آمپرها زُل زد بلکه فقط یک ثانیه نگاه کنیم در فرصت مناسب که خیابون و جاده خلوت باشه و یک عکی از آمپر بگیریم با چشممون سپس دوباره به جلو نگاه کنیم و اطلاعات رو تجزیه تحلیل کنیم
    اگر این کارهای ساده اما بسیار مهم انجام بشه , احتمال جوش آوردن و سوختن سرسیلندر و غیره تا حد زیادی به صفر نزدیک میشه
    =======================================
    1- باز کردن درب رادیات و یا منبع انبساط با موتور جوش آورده بسیار خطرناک و اشتباه هست . ایمنی از همه چیز مهمتر هست
    پس باید موتور رو خاموش کرد و کاپوت رو باز کرد تا تدریجاً خنک بشه
    آب ریختن روی رادیاتور میتونه سودمند باشه خصوصاً اگر که باد از جلو میخوره به رادیاتور
    وقتی رادیاتور خوب سرد بشه , فشار بخار توی سیستم کم میشه و میتونیم کمی در رادیاتور یا منبع انبساط رو شل کنیم . تا بخارها خارج بشه و بشه درب رو برداشت
    بعدش باید بهترین آبی که دم دست هست رو بریزیم توی رادباتور یا منبع انبساط . کولانت آماده بهتر از همه هست سپس آب مقطر درجه یک مخصوص باتری و رادباتور سپس آب فیلتر تصفیه خانگی سپس آب معدنی سپس آب لوله
    بهتره آب ولرم باشه یعنی حدود 40 درجه تا 60 درجه تا باعث تخریب و ترک خوردنِ قطعات فلزی موتور و سرسیلندر نشه
    سپس استارت بزنیم تا آب بگرده و موتور رو خنک کنه
    2- بنده نمیدونم ماجرای این هواگیری چی هست اصلاً که مُد شده ؟؟؟!!!
    در ماشین استاندارد که منبع انبساط داره , حباب های هوا خودش با گار دادن میره توی منبع انبساط و اونجا از آب جدا میشه چون منبع انبساط همیشه نصفش خالیه .
    حبابهای هوای گیر افتاده در بالای رادیاتور هم از طریق شیلنگ باریکی که از سر رادباتور وصل هست به منبع انبساط , حبابها میره به منبع انبساط و از آب جدا میشه
    دیگه ساده تر از ماتیز نداریم . همین فینگیلیِ استاندار
    ماتیز رادیاتورش اصلاً درب نداره چون اصلاً بهش احتیاجی نیست و هواگیری هم نداره چون طبق روشی که شرح دادم , حبابها اتوماتیک وار میره به منبع انبساط
    حالا چیه ماجرای این هواگیری ماشینهای ایرانی , بنده نمیدونم . شاید بیخودی شایع شده بین مردم مثل خیلی اطلاعات غلط دیگه که دهها و صدها ساله رواج داره بین مردم
    اگر سیستم خنک کننده ی خودرو منبع انبساط داره و از بالای رادیاتور هم یک شیلنگ باریک وصل شده به منبع انبساط پس یک چنین سیستمی دیگه نباید نیاز به هواگیری دستی داشته باشه
    3- در شماره 1 توضیح دادم
    4- اگر توی رادیاتور آب هست و توی سیستم میچرخه پس با ربختن آب روی رادیاتور میشه حرارت موتور رو کم کرد
    اما اگر آب اونقدر کم شده که واترپمپ از کار افتاده و حرارت موتور مبادله نمیشه با رادیاتور پس باید خاموش کرد , کاپوت رو باز گذاشت و آب ریخت روی رادیاتور تا فشار بخار کم بشه و بتونیم درب رادیات و یا منبع انبساط رو با احتیاط و پوشاندن سر و چشم باز کرد و بقیه کارها هم در شماره ی 1 شرح دادم
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 28-11-2015 at 17:32.

3. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام
    یک هفته ای میشد که از ماشین وقتی تو پارکینگ بود و سرد می شد موتورش، یکم روغن ریزی داشت(206 sd) دیروز که بردم تعمیرگاه سینی زیر ماشین رو در اورد و گفت خیلی کثیفه معلوم نیست دقیقا از کجاست،ماشین رو ببر کارواش که زیرشویی انجام بده.حالا موندم چی کار کنم میترسم ببرم زیرشویی اب بره 1000تا جای دیگه گندش در بیاد. تا حالا هم موتورشویی انجام ندادم خودم با دستمال تمیز میکنم.نظر شما چیه؟

5. این کاربر از aftab_azad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    یک هفته ای میشد که از ماشین وقتی تو پارکینگ بود و سرد می شد موتورش، یکم روغن ریزی داشت(206 sd)
    دیروز که بردم تعمیرگاه سینی زیر ماشین رو در اورد و گفت خیلی کثیفه معلوم نیست دقیقا از کجاست،ماشین رو ببر کارواش که زیرشویی انجام بده.
    حالا موندم چی کار کنم میترسم ببرم زیرشویی اب بره 1000تا جای دیگه گندش در بیاد. تا حالا هم موتورشویی انجام ندادم
    خودم با دستمال تمیز میکنم.
    نظر شما چیه؟
    سلام
    تصمیم درستی گرفتین که نبردینش شستشو
    موتورهای ایرانی توی شستشو سابقه ی افتضاحی داره و رخنه ی آب به داخل سوکتها و فیشها و قطعات برقی و الکترونیکی و سیمها و حتی خود موتور هزار و یک مشکل به وجود میاره
    این کارها رو انجام بدین:
    1- از بوی روغن میشه فهمید که واسکازین هست یا روغن موتور یا روغن ترمز
    2- روغن خیلی دیر خشک میشه . پس پیدا کردن سرچشمه اش زیاد مشکل نیست .
    3- معمولاً روغن از همون مسیری اومده که میچکه روی زمین یعنی اگر بر فرض مثال از نزدیک پیچ کارتل میچکه روی زمین پس یا از پیچ کارتل هست یا جائی بالاتر از پیچ کارتل و روغن جاری میشه و میاد پائین (تقریباً عمودی میاد پائین )
    4- اگر موتور گلی نباشه پس با یک پارچه ی کهنه راحت میشه روغن رو پاک کرد اما اگر روغن و گل با هم مخلوط شده باشه تمیز کردنش سخته و بهترین راه حل استفاده از پارچه ی آغشته به بنزین هست
    اما رعایت نکات ایمنی خیلی ضروری هست وگرنه ممکنه بنزین آتش بگیره
    به هیچ وجه نباید در فضای بسته این کار رو انجام بدین وگرنه بخار بنزین جمع میشه و ممکنه منفجر بشه و فاجعه بشه
    سیگار و موبایل ممنوع
    بهتره دستکش لاستیکی بپوشین مثل دستکش بنائی یا ظرفشوئی و یا از دو تا کیسه نایلون به جای دستکش استفاده کنین
    فقط از یک نصفه لیوان بنزین باید استفاده کنین
    سر و چشم رو باید بپوشونین تا بنزین و گل نریزه روشون
    تا یک ساعت بعدش نباید موتور رو روشن کنین

مکانهای که روغن از اونها نشت میکنه , در مطلب شماره ی 594 در این صفحه درج شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

من از یک نفر. بقول خودش مکانیک شنیدم اگر وقتی امپر اب ماشین پرشیا بالا رفته باشد در حدود جوش اوردن و کسی درب رادیاتوررا باز کند برای ریختن اب و خنک کردن ماشین (ماشین روشن) هرکاری که بکند باز هم مجددا جوش میاره و واشر سرسیلندر میسوزونه بدلیل اینکه فقط وقتی ماشین کاملا سرد باشه میشود انرا هواگیری کرد و نه در زمان گرم بودن!!!!؟
    میخواستم از شما بزرگواران بپرسم ایا همینطور است؟ روش درست هوا گیری پرشیا چگونه است؟ و در زمانی که جوش میاره باید چکار کرد ؟ یعنی واقعا بدون خنک کردن ماشین باید خاموش کنیم!!؟
    سلام

صفحات 4-5 فایل زیر در همین مورده

Last edited by AMHSIN; 29-11-2015 at 23:24.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

با سلام

من راهنمای جلو سپر پرایدم رو led کردم این باعث شده راهنما سریع چشمک بزنه . برای کم کردن سرعت چشمک باید چیکار کنم .

ممنونم

10. این کاربر از mir464 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض چراغ راهنما

با سلام

من راهنمای جلو سپر پرایدم رو led کردم این باعث شده راهنما سریع چشمک بزنه . برای کم کردن سرعت چشمک باید چیکار کنم .

ممنونم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام
    ممنونم
    سلام

معمولاً این مشکل موقعی پیش میاد که یک لامپ سوخته باشه یا شل باشه یعنی یا عقبی سوخته یا شل باشه و یا جلوئی
    هر دو سالم و محکمه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام

معمولاً این مشکل موقعی پیش میاد که یک لامپ سوخته باشه یا شل باشه یعنی یا عقبی سوخته یا شل باشه و یا جلوئی
    هر دو سالم و محکمه ؟

ممنون همه سالم هستند لامپ خودش رو می زنم چشمک زدن عادیه اما با LED سریع هست فکر کنم به علت اختلاف ولتاژ مصرفی هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام

هر دو سالم و محکمه ؟

ممنون همه سالم هستند لامپ خودش رو می زنم چشمک زدن عادیه اما با LED سریع هست فکر کنم به علت اختلاف ولتاژ مصرفی هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •