تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 712 از 1081 اولاول ... 212612662702708709710711712713714715716722762812 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,111 به 7,120 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ظاهرا یکی دو تا از دوستان از این موضوع شاکی بودن که چرا آویرا ویروس usb اونا رو شناسایی نکرده و از این صحبتها
    فکر میکنم این عدم تشخیص درباره همه اینترنت سکوریتی ها باشه

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

ظاهرا یکی دو تا از دوستان از این موضوع شاکی بودن که چرا آویرا ویروس usb اونا رو شناسایی نکرده و از این صحبتها
    فکر میکنم این عدم تشخیص درباره همه اینترنت سکوریتی ها باشه
    هر روز بیشتر از 1000 تا اتوران ساخته میشه طبیعی هست اگه یکی در بره از دستشون. اون ویروس که ایرانی هم بود رو من 3 روز بعدش چک کردم. اکثر انتی ویروس ها شناسایی کردن. یعنی اول کسپرسکی سپس اویرا و بعد جی دیتا و ...

دقیقا همون ویروس فلش که یکمی دامن گیر شده بود رو جی دیتا شناسایی نمیکرد. نود32 هنوز هم شناسایی نمیکنه و فقط فایل notepad اتوران داخلش رو ایراد میگیره و گرنه خود فایل ویروس که exe هست رو شناسایی نمیکنه.

لینک زیر مربوط به همون ویروس اتوران فلش در ابتدا هست.

لینک اصلاح شد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Last edited by Dr Hannibal; 11-05-2010 at 21:28.

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هر روز بیشتر از 1000 تا اتوران ساخته میشه طبیعی هست اگه یکی در بره از دستشون. اون ویروس که ایرانی هم بود رو من 3 روز بعدش چک کردم. اکثر انتی ویروس ها شناسایی کردن. یعنی اول کسپرسکی سپس اویرا و بعد جی دیتا و ...

دقیقا همون ویروس فلش که یکمی دامن گیر شده بود رو جی دیتا شناسایی نمیکرد. نود32 هنوز هم شناسایی نمیکنه و فقط فایل notepad اتوران داخلش رو ایراد میگیره و گرنه خود فایل ویروس که exe هست رو شناسایی نمیکنه.

لینک زیر مربوط به همون ویروس اتوران فلش در ابتدا هست.

لینک اصلاح شد:

کد:

بله درسته
    این نتیجه مربوط به 6 روز پیشه و آویرا و جی.دیتا اونو شناسایی نکردن
    من این ویروس رو برای سرور آویرا آپ کردم و دقیقا فرداییش اونو شناسایی کرد
    Last edited by alpha007; 11-05-2010 at 22:17.

پروفشنال ebrahimjan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Team A.s.A

پيش فرض

بله درسته
    این نتیجه مربوط به 6 روز پیشه و آویرا و جی.دیتا اونو شناسایی نکردن
    من این ویروس رو برای سرور آویرا آپ کردم و دقیقا فرداییش اونو شناسایی کرد
    چطور میتونیم یه ویروس رو برای سرور کسپرسکای آپ کنیم اگه ممکنه یه توضیحی در این مورد بدید؟

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

چطور میتونیم یه ویروس رو برای سرور کسپرسکای آپ کنیم اگه ممکنه یه توضیحی در این مورد بدید؟
    کافیه به این ادرس ارسال mail کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

شما همین کلید ها رو استفاده کن جواب میده.
    هیچ فرقی هم نمیکنه این کلید ها با سریال نامبر ها
    فقط زود بلک لیست میشن.

آقا ممنون از شما
    حالا اگر بخوام قانوني تهيه كنم كدوم نمايندگي بهتره ؟ تو يه مجله اي خوندم كه نمايندگي اصلي كاسپر در ايران

Al Hosani هست ولي سايتش باز نميشه.

خود شما و ساير دوستان ,اگر همه سوالات رو كامل جواب بديد در حق من لطف ميكنيد.

مرسي

سوالاتم رو دوباره ميزارم براي شما دوستان :

من می خوام از Kaspersky Internet Security 2010 (9.0.0.736 استفاده کنم. یسری سوال برام پیش اومده:

-در حال حاضر این محصول از نظر قدرت و کیفیت در چه سطحی هست؟ ( آنتی ویروس , فایروال,آنتی اسپایور و... )

-میشه از نمونه آزمایشی 30 روزش استفاده کرد و قدرت,تشخیص و پاک کنندگی نسخه 30 روزه با نسخه عادی تفاوتی داره? یعنی با خیالی آسوده میشه 30 روز از این محصول استفاده کرد؟؟

- حجم آپدیت اولیه Kaspersky Internet Security 2010 (9.0.0.736 چقدر هست(البته بدون حجم ذخیره آپدیت) و چقدر زمان میبره ؟ کلا در مورد سرعت آپدیت و... این محصول توضیح بدید؟

- در لیست نمایندگان کاسپر در ایران, سایت شرکت آواژنگ و آتنا ظاهرا دقیق تر بود.
    سایت آوژنگ که به روز نشده بود و محصول 2009 رو به قیمت 45000 تومان زده:
    کد:
    کد:
    درسایت آتنا هم دوحالت داشت. یکی در سایت آتنا که قیمت 2010 رو 39000 تومان زده :
    کد:
    کد:
    اگر آدرس athenaco.com/ir/index.asp بزنید و روی علامت کاسپر کلیک کنید به سایت دیگری منتقل میشید به نام پارس آتنا دژ(پاد) که در اون سایت قیمت 2010 رو 59 دلار نوشته؟؟؟
    کد:
    کد:
    من کاملا گیج شدم. اگر میشه یک نفر توضیح بده که بالاخره کدامیک از این نمایندگی ها مطمئنه و میشه با خیال راحت ازشون خرید کرد ؟

مرسی رفقا

داره خودمونی میشه gladiator2714's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Ziaran

پيش فرض

سلام دوستان.
    من کسپراسکای اینترنت سکوریتی 2010 ورژن 9.0.0.463 رو دارم.سیستمم ویروسی شده و تغییراتی رو در کامپیوترم ایجاد کرده.خود ویروس پاک شده ولی تغییراتی که ایجاد کرده همچنان باقیه.برای باز گردوندن سیستم به حالت عادی چه کار باید کنم؟
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_farshid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Shatel Island

پيش فرض

سلام دوستان.
    من کسپراسکای اینترنت سکوریتی 2010 ورژن 9.0.0.463 رو دارم.سیستمم ویروسی شده و تغییراتی رو در کامپیوترم ایجاد کرده.خود ویروس پاک شده ولی تغییراتی که ایجاد کرده همچنان باقیه.برای باز گردوندن سیستم به حالت عادی چه کار باید کنم؟
    با تشکر
    دوست عزیز
    شما باید سوالت رو توی تاپیک سیستم های آلوده مطرح میکردی نه اینجا

اما شما 2 -3 تا راه داری
    1. system restore
    2. استفاده از نرم افزار هایی که تغییرات سیستمی رو به حالت اول بر میگردونن مثل tune up & 7 manager
    3. نصب مجدد ویندوز یا ریکاوری اون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    من تو محل کارم روی همه سیستم ها کاسپر 6 نصب هست و در واقع نسخه اصلی اون با ساپورت یک ساله خریداری شده و آپدیت اون هم از طریق شبکه انجام میشه و ما کاری انجام نمیدیم اما یه سوال من وقتی full scan رو انتخاب میکنم و وقتی میخوام وسط کار اون رو کنسل کنم و stop scan رو می زنم از من برای توقف پسورد میخواد که تو هیچ کدوم از پوشه های این برنامه پسوردی نیست میخوام بدونم این پسورد چی هست و از کجا باید پیدا کنم؟یه بارم رو سیستم یکی از دوستام کاسپر نصب بود(این ارتباطی به محل کارم نداره سیستم خونگی بود) و برای uninstall کردن اون باز پسورد میخواست که من نمی دونستم باید چی کار کنم و بی خیال شدم اگه میشه راهنماییم کنید.

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام خدمت شما alienware-m18

-در حال حاضر این محصول از نظر قدرت و کیفیت در چه سطحی هست؟ ( آنتی ویروس , فایروال,آنتی اسپایور و... )

شما تاپیک مقایسه آنتی ویروسها و مقایسه فایروالها و همچنین این تاپیک
    کد:
    رومطالعه بفرمایید ، پاسخ کامل شما اونجاست .
    [SIZE="2"]-میشه از نمونه آزمایشی 30 روزش استفاده کرد و قدرت,تشخیص و پاک کنندگی نسخه 30 روزه با نسخه عادی تفاوتی داره? یعنی با خیالی آسوده میشه 30 روز از این محصول استفاده کرد
    بله با خیال راحت میتونید ازش استفاده کنید و هیچ تفاوتی هم ندارن

- حجم آپدیت اولیه Kaspersky Internet Security 2010 (9.0.0.736 چقدر هست(البته بدون حجم ذخیره آپدیت) و چقدر زمان میبره ؟ کلا در مورد سرعت آپدیت و... این محصول توضیح بدید؟

حجم اولیه اش حداقل یه 50 - 60 مگی میشه ، در مورد زمان آپددیت بستگی به سرعت اینترنت شما داره ، سرعت آپدیت هم باز بستگی

به اینترنت شما داره .

عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .

12. 3 کاربر از amir.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •