تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 712 از 1126 اولاول ... 212612662702708709710711712713714715716722762812 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,111 به 7,120 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اینجا ی برنامه معرفی کرده من دانلودش کردم ..به نظرتون کارایی داره؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اینجا ی برنامه معرفی کرده من دانلودش کردم ..به نظرتون کارایی داره؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم نرم افزار خوبی است ولی نرم افزاری که معرفی کردم بهترین نرم افزار در این زمینه است

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام....
    الان که اومدم خونه، داداشم میگه یه دفعه سیستم کلا هنگ کرده، سیستم رو که ریست کرده دیگه نمی‌تونه بوت بشه و تو همون صفحه‌ی مشکی اول که سخت افزار ها رو چک میکنه می‌مونه...
    یه قیژ قیژ و قبلش یه بیپ بیپ هم میکنه....!!!
    من دوتا هارد دارم رو سیستم که متاسفانه قیژ قیژ و بیپ بیپ از اونی هستش که سیستم عامل روش نصبه...
    مکستور ۴۰ گیگ قدیمی که سال فک کنم ۸۳ خریدمش....
    به نظر دوستان مشکلش چی میتونه باشه؟؟؟؟ چرا یه دفعه و بعد از این همه سال باید به بیپ بیپ و قیژ قیژ بیوفته؟؟؟؟
    نکتته اینکه سیستم بدون این هارد مشکلی نداره ولی وقتی این هارد رو وصل میکنم، سر و صدا میکنه(هر ۱۰-۱۲ ثانیه یه بار) و توی قسمت detecting IDE devices می‌مونه و دیتکت نمیشه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه 880446534's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    راستش جایی پیدا نکردم که بپرسم ، دیدم اینجا همه تو کار هارد هستن ،گفتم بپرسم
    اول اینکه یه نرم افزار می خوام که هارد و کلا فرمت کنه ! انگار تازه از کارخونه در اومده!
    دوم اینکه این allocation unit size که موقع فرمت کردن هست چیه ؟ مثلا 4096bytes با 512bytes چه فرقی داره ؟ کلا چیه ؟ بهترین گزینه کدومه ؟
    دمتون گرم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام....
    الان که اومدم خونه، داداشم میگه یه دفعه سیستم کلا هنگ کرده، سیستم رو که ریست کرده دیگه نمی‌تونه بوت بشه و تو همون صفحه‌ی مشکی اول که سخت افزار ها رو چک میکنه می‌مونه...
    یه قیژ قیژ و قبلش یه بیپ بیپ هم میکنه....!!!
    من دوتا هارد دارم رو سیستم که متاسفانه قیژ قیژ و بیپ بیپ از اونی هستش که سیستم عامل روش نصبه...
    مکستور ۴۰ گیگ قدیمی که سال فک کنم ۸۳ خریدمش....
    به نظر دوستان مشکلش چی میتونه باشه؟؟؟؟ چرا یه دفعه و بعد از این همه سال باید به بیپ بیپ و قیژ قیژ بیوفته؟؟؟؟
    نکتته اینکه سیستم بدون این هارد مشکلی نداره ولی وقتی این هارد رو وصل میکنم، سر و صدا میکنه(هر ۱۰-۱۲ ثانیه یه بار) و توی قسمت detecting IDE devices می‌مونه و دیتکت نمیشه...
    با یک پاور دیگه سیستم رو تست کنید و با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید درست نشد مشکل از هارد است ایا هد و پارکینگ هد یا فریم ویر و درایور هد

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ایا هارد در چنین شرایطی میتونه درست بشه؟؟؟
    داداشم میگه که صدایی شبیه افتادن یه چیزی شنیده و بعد سیستم هنگ شده و بعد از ریست دیگه بوت نمیشه....
    سیستم بدون این هارد مشکلی نداره و کارش رو میکنه و فقط این هارد مشکل داره و غیژ غیژ میکنه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه D E M O N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سیستمم چند روزی هست ک هاردش شناسایی میشه ولی درایو ها شناسایی نمیشند در سیستم خودم . هاردو روی یه سیستم دیگه گذاشتم بدون هیچ مشکلی کار میکنه ولی روی سیستم خودم تا میخواد ویندوز بالا بیاد کامپیوتر رریست میشه با ویندوز لایو هم بالا اومدم هیچ کدوم از پارتیشن ها نیستند پاورو عوض کردم مشکل رفع نشد رم رو هم عوض کردم بازم درست نشد تنظیمات مادربورد هم به کارخونه بر گردوندم در ضمن با ویندوز لایو موقع خاموش کردن ارور صفحه ابی میاد.
    چه کنم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ایا هارد در چنین شرایطی میتونه درست بشه؟؟؟
    داداشم میگه که صدایی شبیه افتادن یه چیزی شنیده و بعد سیستم هنگ شده و بعد از ریست دیگه بوت نمیشه....
    سیستم بدون این هارد مشکلی نداره و کارش رو میکنه و فقط این هارد مشکل داره و غیژ غیژ میکنه...

ببینید این غیژ غیژ که میگین میکنه از موتور هارد نیست ؟ چون یکی از علائم خرابی موتور هارد همین مورد است یک دفعه سیستم هنگ میکنه ریست مکیند هارد دیتکت نمیشه یا بعد از 30 ثانیه که هارد است بعد دوباره دیتکت نمیشه از موتور هارد همین صدایی که گفتید میاد و موتور داغ میکنه اگه پاور سالم باشه میتونه از موتور هارد باشه البته صداهای مختلف علت های مختلف میتونن داشته باشن

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سیستمم چند روزی هست ک هاردش شناسایی میشه ولی درایو ها شناسایی نمیشند در سیستم خودم . هاردو روی یه سیستم دیگه گذاشتم بدون هیچ مشکلی کار میکنه ولی روی سیستم خودم تا میخواد ویندوز بالا بیاد کامپیوتر رریست میشه با ویندوز لایو هم بالا اومدم هیچ کدوم از پارتیشن ها نیستند پاورو عوض کردم مشکل رفع نشد رم رو هم عوض کردم بازم درست نشد تنظیمات مادربورد هم به کارخونه بر گردوندم در ضمن با ویندوز لایو موقع خاموش کردن ارور صفحه ابی میاد.
    چه کنم ؟
    هارد روی یک سیستم دیگه تست شده و به طور کامل درایوها رو در disk managment نشون داده ؟ وضعیت درایوها در disk managment همه درست بود ؟

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه D E M O N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

هارد روی یک سیستم دیگه تست شده و به طور کامل درایوها رو در disk managment نشون داده ؟ وضعیت درایوها در disk managment همه درست بود ؟
    سلام
    بله اونجا هیچ مشکلی نداره و سالم سالمه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •