نــــه
مرکز 2هستم
زیاد هم شده قبلا 1079 بود
فقط چون نا محدود دارم سرعتم تغییر نکرده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نــــه
مرکز 2هستم
زیاد هم شده قبلا 1079 بود
فقط چون نا محدود دارم سرعتم تغییر نکرده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من 128 تو مرکز 2 دارم از اندیشه و از دوستان و بزرگواران خواهش می کنم سعی کنن شایعه پراکنی نکنن و فقط کیفیت سرویس دهنده خودشونو نقد کنن نه اینکه از 20 تا پست اخرشون 19تاش ضدیت و عناد با شرکت های دیگه باشه![]()
این حرف رو خود اندیشه زده؟با این حساب از ساعت 1 تا 6 چند گیگ باید دانلود بشه؟
شما كه wow باز هستي به نظر من طرف انديشه نري بهتره
چون انديشه معمولا پينگ خوبش موقتيه و بعد 1 هفته پينگش ميتركه
من ميخواستم برم انديشه اما منصرف شدم
همچنان سرعت شبا پایین و روزا هم پر نوسان می باشیید(با لحن شاه بابا).
شایعه پراکنی نمی کنم دوست عزیز
فردا می رم پیش دوستم از اونجا براتون هم صفحه مودمشو می زارم و هم سرعت دانلودشو تا خودت ببینی که دارم راست می گم ، من داشتم سوال می کردم ؟ نه شایعه پراکنی
به دوستت بگو زنگ بزنه اندیشه چون یکی از دوستای منم اینطوری بود ولی اون کانفیگ هر دوش بالا بود ولی چون خطش نویز داشت دونش میومد رو 200 که بعد رفتیم اونجا برامون درست کردن دون 1300 و آپ 256 البته اینو هم بگم با مخابرات هماهنگ شد که کابلو درست کنن مشکل از کابل بود
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:19 AM ----------
اینجور که من حساب کردم تقریبا 2 گیگ
باز خدارو شکر یکی حرف مارو قبول کرد و انگ اتهام زنی به ما نزد ، این دوستم 2 تا خط از اندیشه داره یکی تو مرکز 2 و یکی تو گلسار میگه هر دو تاش افتضاحه ، خط گلسارش رو عوض کرده ولی خط 2 رو هنوز داره می خواد اونم عوض کنه ، باشه من بهش می گم که با پشتیبانی صحبت کنه ، ولی فکر نکنم نویز خط باعث بشه که کانفیگ مودم بهم بریزه ها ممکنه تو سرعت تاثیر بذاره ولی ........
اتفاقا همون موقع بهش گفتم زنگ بزنه پشتیبانی اندیشه اونم زنگ زد ولی اشغال بود اونم دیگه بیخیال شد .
دوست عزیز اگه خط شما نویز داشته باشه روی آپ و دون شما تاثیر می زاره و کلا بالانس رو بهم می زنه به حرف من گوش کن زنگ بزن اونا آنلاین که باشی یه چیزی دانلود کنی از اونجا می بینن نمیشه که بهت بگن 6 کیلو می گیری خوب باشه کاریش نمیشه کرد سعی می کنن درستش کنن نهایتا باید یه جوابی به رفیقت بدن دیگه اینجور مواقه باید سیریششون بشید ویک روزو ندید بگیرید اینقدر زنگ بزنی تا مشکلت حل شه ولی بعد یه رووز ببین چه سرعتی میده پهنای باند اندیشه خیلی بالاست امید وارم مال شما هم درست بشه تا خودت حالشو ببری
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:19 AM ----------
اینجور که من حساب کردم تقریبا 2 گیگ[/QUOTE]
یعنی منی که شبی 400 تا 500 مگابایت دانلود میکنم باید زنگ بزنم اندیشه؟کسی تا حالا بازنگ زدن جواب گرفته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)