آقا چرا اینجوری شده.
ترکیده.
واقعا محدود کردن؟ آخه ما چکار باید بکنیم از دست این شرکتا و مخابرات. ای خدااااااااااا
آقا چرا اینجوری شده.
ترکیده.
واقعا محدود کردن؟ آخه ما چکار باید بکنیم از دست این شرکتا و مخابرات. ای خدااااااااااا
چه وضعشه اه
باز میگن فرق نداره هیچ جا با هیچ جا
من با 11 تومن ماهی حداقل 320 گیگ دان دارم در ماه
دوستانی که میگن تخلیه میکنند isp بهتر که حداقل نیاره سرعت رو روی 7-8 و روزی بیشتر از این 1 گیگ 2 گیگ بشه دانلود کرد سراغ دارن؟
------
آسیاتک جطوریه؟
Last edited by sh93; 19-05-2015 at 00:21.
شما از کجا سرویس گرفتی؟
سلام
من از شمالم
شاتل
512 6 ماهه اکو
عمو کل کل با اون رفیقت کجایی بیا تحویل بیگی محدودارو![]()
Last edited by p30g; 19-05-2015 at 01:30.
من کل کل ندارم من واقعیت میگم برام گیگی حدود 40 تومن تک تومنی در میادش بین 300 تا 350 گیگ در ماه دانلود دارم با ماهی 12 تومن فوقش می خواین باور کنین یا نه
خواستین مدرکم رو می کنم![]()
شما مثل اینکه به شاتل پیشنهادی دادی که نتونه رد کنه؟!
داداش بعنوان یک هموطن توصیه میکنه از فیلم های خالی بندی به شدت دوری کنی چون مثل اینکه تاثیری بدی روت داشته
باشه ولی من فیلم های علمی تخیلی دوس دارم
من نیازی به قانع کردن بقیه ندارم دوست من برای اینکه یکی از دوستامونو از گمراهی در بیارم و هزینه بی خود نکنه اینو گفتم
اینم برای اینکه مرا خالی بند خطاب ندهید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون مصرفی که هم زده برای اینکه برای روز خانواده گرفتم وگرنه من نیازی به ترافیک روزانه ندارم زیاد همون 14 گیگی که میدن برای 6 ماه روزم خوبه شبم بین 10 تا 13 گیگ دانلود کافیمه
اینم ویدئو که حرف و حدیثی نباشه
البته ماله چند روزه پیشه حوصله دوباره نصب کردن برامه کامتاسیارو نداشتم تا فیلم بگیرم![]()
Last edited by navid_fo; 19-05-2015 at 02:59.
والا الان بعد از ساعت 12 شب که دارم چک میکنم سرویس 1 مگ نامحدود من سرعت دانلودش از 10 اومده 80 کیلو بایت نه 128
اگه قراره که من روزی 1.5 گیگ دان کنم و ماهی 70 تومن بریزم توی شکم این دزدا خوب چه کاریه یه سرویس محدود با دانلود شبانه مییرم اون 1.5 گیگ رو هم شب میشه دانلود کرد سر ماه هم 30 تومن بیشتر نمیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)