تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 712 از 870 اولاول ... 212612662702708709710711712713714715716722762812 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,111 به 7,120 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

قاب غیر فابریک بد نصب میشن. یه تیکش بیرون یه تیکش درون.
    منم همين فكرو ميكردم
    دوستم كه عوض كرد ديدم اصلا فرقي نميكنه!
    تعچب كرده بودم!

يا حق (:

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

هیچ وقت نگین فلان گوشی قدیمی یا کم رنگ شده ببینید وهم اینه که اپدیت میشن وگرنه هر روز که یک گوشی میاد وقتی ورژن اپدیت میشه یعنی مشکلات رو که میبینند حل میکنند یعنی به یاد گوشی هستند نونش N73 همین چند رو پیش ورژن جدیدی که امده بود سرعت بالایی گرفته و با گوشی هیا 5700 6120 و... سرعت یکسان شده اینم یک فیلم برداری از ال سی دی N73 برای مدیک البته شاید ربطی به اینجا نداشته باشه ولی برای این میگم فکر نکنید 5700 از مد رفته واقعا گوشی عالی که صدای با کیفیت N-GAGE روس ساپروت میکنه از اون مهمتر CPU این گوشی از نوع عالی و از N95 قویتره اینا رو دسته کم نگیرید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زاهدان

پيش فرض

بچه ها ترفندي هست كه با اون
    آنتن خالي بشه؟
    نميشه رو گوشي بشينم!!!!!!!

بعد ميشه كاري كرد كه واسه يه شماره مخصوص مثلا
    09153430000
    وقتي زنگ زد بگه دستگاه مشترك مورد نظر خاموش...

؟؟؟

يا همون آنتن نده هم خوفه

يكي از اين دو كار
    البته آنتن نده يه جورايي بهتره
    چون طرف شاكي نميشه ديگه!!!

يا حق (:

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidrj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Dezful

پيش فرض

منم قاب فابریک روشه،الان یک ساله دستمه،کاملا سالم و نو،فقط یه خش افتاده بالاش!
    آون دوران چه حالی میکردم با این گوشی!
    ولی الان حتی تو ویترین مغازه ها هم نیست!
    میگن دیگه اصلا تولید نمیشه!!!!

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

دوست من بالاخره هر گوشی یه تاریخ انقضاء داری برای خودش .....

پروفشنال metana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باحال ترین جای دنیا!

پيش فرض

درسته ولی حیف نیست چنین گوشی هایی هنوزم ناشناخته باشند. چند تا از دوستام فک میکنن Sony-Ericson از Nokia بهتره. من خودمو کشتم اینارو قانع کنم نشد که نشد. هرچی میگم این 5700 LCD بهتری داره و سیستم عامل Symbian 9.2 داره (البته فقط اینا نیستن. 5700 فرا تر از این حرفاست) اونا هی میگن Sony-Ericson دوربین داره . یکی نیست بگه اولا که گوشی فقط به دوربین نیست. دوما: گوشی که دوربین 3.2 (K800) داره با اون LCD گندش به چه دردی میخوره؟؟؟ اصلا نمیدونن که سیستم عامل چیه.

باز ایول به ما که میدونیم این 5700 چه سالاری هست. D:

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

درسته ولی حیف نیست چنین گوشی هایی هنوزم ناشناخته باشند. چند تا از دوستام فک میکنن Sony-Ericson از Nokia بهتره. من خودمو کشتم اینارو قانع کنم نشد که نشد. هرچی میگم این 5700 LCD بهتری داره و سیستم عامل Symbian 9.2 داره (البته فقط اینا نیستن. 5700 فرا تر از این حرفاست) اونا هی میگن Sony-Ericson دوربین داره . یکی نیست بگه اولا که گوشی فقط به دوربین نیست. دوما: گوشی که دوربین 3.2 (K800) داره با اون LCD گندش به چه دردی میخوره؟؟؟ اصلا نمیدونن که سیستم عامل چیه.

تایید میشه همیشه ادعا داشتند که k800 در همه شرایط از n73 بهتره هزارو یک دلیل اوریدم زیر بار نرفتند ولی در 5610 و k800 من کم ناوردم تا اخر نشستم باهاشون جنگیدم قانع شدن ولی حالا یگه ادعا دارین k850 بهتر از n95 در عکاسی در روز رفتم از روزنامه ها که ماقایسه کردن عکس گرفتم نوشته های مهم میگن نمیشه به انا اعتماد کرد به طور کلی بحث با همچین ادمایی بی فایده هست البته به کسی توهین نشه ها 5700 واسه خودش شاهیه مثل n73 هست انتقلابیه

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز الان p990 که محصول سال 2005 هست رو میتونید همهجا پیدا کنید مهم اینه که گوشی اپدیت بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad_v3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

من قاب گوشیمو 10 تومن خریدم
    بهزاد مثل قاب گوشی من میخوای ؟.....ولی عجب گوشی لامصب من 5700 داشتم خر شدم فروختمش ان73 گرفتم بعد اونم فروختم دوباره 5700 گرفتم دیگه نمیخوام بفروشمش تا وقتی که .....
    خیلی گوشیه خریه
    خوب میشه عکسی چیزی بذاری ما ببینیم واسه تو چه شکلیه؟؟؟؟

من یه قاب مشکی خریدم 3800 .کیفتش بدک نیست.مخصوصا صفحه کلیدش که تقریبا در حد صفحه کلید فابریکه ولی یه کم سفت تر.
    شما همینی که رو آواتارتونرو 3800 گرفتین؟؟؟ خیلی خوبه. من همینو می خوام. شما از کجا گرفتید؟؟؟؟

قاب غیر فابریک بد نصب میشن. یه تیکش بیرون یه تیکش درون.
    نه. همشون این طور نیستن. من یه قاب گرفتم 5 تومن، خودم نتونستم جا بزنم. دادم یه مغازه داره نصب کرد... گفت اینو چند گرفتی؟؟؟ فکر کرده بود فابریکه.
    ولی یه مشکل بزرگ این قابا دارن. این قابا جلوی درگاه مادون قرمز یه تیکه پلاستیک مشکی میذارن که باعث میشه که کار نکنه.

هیچ وقت نگین فلان گوشی قدیمی یا کم رنگ شده ببینید وهم اینه که اپدیت میشن وگرنه هر روز که یک گوشی میاد وقتی ورژن اپدیت میشه یعنی مشکلات رو که میبینند حل میکنند یعنی به یاد گوشی هستند نونش N73 همین چند رو پیش ورژن جدیدی که امده بود سرعت بالایی گرفته و با گوشی هیا 5700 6120 و... سرعت یکسان شده اینم یک فیلم برداری از ال سی دی N73 برای مدیک البته شاید ربطی به اینجا نداشته باشه ولی برای این میگم فکر نکنید 5700 از مد رفته واقعا گوشی عالی که صدای با کیفیت N-GAGE روس ساپروت میکنه از اون مهمتر CPU این گوشی از نوع عالی و از N95 قویتره اینا رو دسته کم نگیرید
    پسرم تو میگی آپدیت جدید واسه ان73 اومده و فلان و بیصار که یعنی یاد گوشیا هستن و مشکلشو رفع می کنن. ولی من می تونم به جرئت بگم که 5700 تنها گوشیی بود که نوکیا فراموشش کرد و بعد این همه مدت هنوز یه آپدیت نداده واسش. البته یکی داد که اونم همون اول بود. اگه آپدیت می داد واسه همین کوفتی الان هیچ گوشیی حرفی نداشت بزنه.

بچه ها ترفندي هست كه با اون
    آنتن خالي بشه؟
    نميشه رو گوشي بشينم!!!!!!!

بعد ميشه كاري كرد كه واسه يه شماره مخصوص مثلا
    09153430000
    وقتي زنگ زد بگه دستگاه مشترك مورد نظر خاموش...

؟؟؟

يا همون آنتن نده هم خوفه

يكي از اين دو كار
    البته آنتن نده يه جورايي بهتره
    چون طرف شاكي نميشه ديگه!!!

يا حق (:
    می تونی بری تو phone setting/phone/network/network mode/ بعد گزینه ی umts رو بزنی. در این صورت گوشیت برای همه در دسترس نمی باشد.
    یا می تونی بری تو phone setting/phone/call divert/voice call/all voice calls بعد گزینه ی active رو بزنید بعد بزنید to other number بعد هم بنویسید 021. در این صورت می گه شماره ای که گرفتی در شبکه موجود نمیباشد. هر موقع هم خواستی برداریش میری همونجا ولی جای active کنسلو میزنی.

اگرم می خوای بگه خاموش میباشد، گوشیو رو offline بزار.

هنوز 1100 سری جدیدش داره تولید میشه. 5700 منقضی شد حالا؟؟؟؟

این مشکل همه سیمبین بازاس که می خوان مردمو آگاه کنن ولی ملت انقدر خنگن که 2 کلوم از حرفامونو به بند کفششون حساب نمیکنن. کجای ال سی دی کا800 گندس؟؟؟ ال سی دیش که خیلی کوچیکه. از 5700 هم کوچیکتره.

دوست عزیز الان p990 که محصول سال 2005 هست رو میتونید همهجا پیدا کنید مهم اینه که گوشی اپدیت بشه
    تایید میشه. آپدیت شدن از همی چی مهمتره.
    دوست عزیز من مدیر نیستم ولی لطف کن همه ی پستاتو یه کاسه کن اینطوری هم بهت گیر می دن هم این که صفحات زیاد میشن الکی الکی.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عزیزان هر کسی تو کرج جایی رو میشناسه که ازون قاب مشکیا داره یا خصوصی بده یا همینجا آدرس بده.

10. این کاربر از Behzad_v3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

قاب گوشی من هم مثل قاب گوشی drs_mehdry هستش ولی من 10 تومن خریدم 1مرتبه هم محکم زدمش تو دیوار یه مرتبه هم از فاصله 2متری افتاد رو اسفالت یه 2 ،3 متر هم اونجا رو زمین غلت خورد الان فقط یه خط کنار اسپیکر بالا افتاده یکی هم کنار دکمه خاموش /روشن هستش...دکمه هاش هم اصلا رنگشون نرفته من یه 2 ماهی میشه خریدمش(قاب رو میگم) ولی بچه ها میگن قاب قرمزش قشنگ تر یود!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •