سلام
چطوری پسر خبری زت نیست ما دورا دور یر میزنیم ولی سما که غیبی کلا
جی جی نمیای دیگه من شبا هستم خواستی بگو
سلام
چطوری پسر خبری زت نیست ما دورا دور یر میزنیم ولی سما که غیبی کلا
جی جی نمیای دیگه من شبا هستم خواستی بگو
استاتر بعد سال ها اومد........
جناب استارتر هم اومد؟!آق نبودی چرا؟؟
صاحابش اومد بساتو جمع کنید![]()
دوستان آیتم magic stick چطوری شارژ میشه توضیح میدن منظورم همون شماره هاش هست با اتک زدن به هیرو یا یونیت یا
چیز دیگه این آیتم برای کدوم هیرو ها خوبه ( اگیل-استرنج-اینتل) وآیا آیتم دگون آبی برای سند کینگ تاثیر داره بروی لول چهارم
سند کینگ
آره دگون آبی تاثیر داره.
مجیک وقتی شارژ میشه که هیروهای دشمن مقابلت(باید نزدیک باشی 1600 حداکثر) لول بزنن
محتوای مخفی: به جز
توی هر شارژ مجیک 15 تا HP و Mana بهتون میده و نهایتا میتونه 10 شارژ پر کنه(بدون Use کردن) میتونید با 3 تا Ironwood Branch هم به یک مجیک وند تبدیلش کنید که اونوقت 15 بار شارژ میکنه اگه جلوتون مجیکر هست(مثل زئوس) پیشنهاد میکنم که ببند تازه برای وقتایی هم که گنک میشید هم خیلی خوبه چون زود پر میشه ولی اگه جلوتون دمیجر هست معمولا زیاد بدردتون نمیخوره
لیست هیروهایی که روشون کار میکنه(بعضی ها فقط 6 بعضی ها هم همه لول هاشون رو تقویت میکنه) :
محتوای مخفی: List
در مورد اینکه به درد چه هیروهایی میخوره فقط بگم بستگی به بازی و حریفات داره که اصلا aghanim ببندی یا بری سراغ آیتم دیگه به اینشم نگاه کن که 200 Hp و 150 Mana هم میده مثلا تو یه بازی رو Pudge میبندی زودتر 6 میکنی برد هوکتم بیشتر میشه ولی یه بازی ترجیح میدی Hearth بری جونت پر شه (میگم بستگی به هیرو های جلوت داره) اینکه مثلا گوشت نشی و روی سند هم آیتم دیگه معمولا اولیت دارن مثل آواتار و دگر و ... ولی اگه پولت زیاد بود خوب ضرر نداره یدونه از اینم ببند![]()
به به! از این ورا! قهر کرده بودی؟
تو روم هم نمیبینم باشی.
دوستان من خیلی علاقه دارم عضو یه کلن خوب شم. اگه کسی یه n-o-o-b خواست خبر بدهکوچیک همه
![]()
سلام
اين هشت پا آبيه Faceless Void رو با كي ميشه كشت خيلي رو اعصاب آدم راه ميره
سوسك رو چي ؟
ممنون ميشم جواب بديد
void رو میشه با Slardar راحت زد. اگه روش یه 6 بندازی، از creep میمیره!!! چه برسه از شما.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)