هدفونهای موجود بازار فعلی البته با قیمت تقریبی چه مدلهایی هستند؟
شما هم موفق باشید.
هدفونهای موجود بازار فعلی البته با قیمت تقریبی چه مدلهایی هستند؟
شما هم موفق باشید.
سلام
یک سوال برام پیش اومده
هدفون پس از چند مدت با استفاده معمولی ویز ویز میفته؟
یا اصلا هدفونی مثل M50 یل سنهایزر HD800 هم این اتفاق میفته براش؟
ممنون
دوستان این تاپیک رو نگاه کنید و منو راهنمایی کنید که کدوم رو انتخاب بکنم و قیمتش چقدر هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان از مدلهای Beats by Dr.Dre کدام مدل را تا رنج 200 تومان پیشنهاد میدید و به نظر اساتید تا این قیمت مارک بهتری موجود است یا همین مارک خوبه؟
کاربری منم برای موسیقی و گیم است البته کیفیت و وضوح صدا و راحتی برام مهمه و همچنین هدفون رو گوشی باشه
با تشکر
Last edited by tati63; 08-05-2012 at 22:50.
لطفا مدیران محترم این پست را پاک بفرمایند
Last edited by tati63; 08-05-2012 at 22:37.
سلام لطفا یه چیز خوب برای گوشی One X معرفی کنید، گوشی تکنولوژی Beats داره
همه چی گوش میکنم از راک تا کلاسیک ولی خب میخام باس خوبی داشته باشه و گوش رو هم اذیت نکنه(موقع کار همیشه آهنگ گوش میدم)
فقط یه لطفی بکنبن جنس چینی معرفی نکنین! یه چیزی که اصلش اینجا گیر بیاد!
ممنونممنون میشم یه جوابی بدین!
سلام مهدي جان.خوبي اقا؟
معمولا اين صدا به چند دليل ممكنه بوجود بياد.١- اينكه با ايجاد ضربه به هدفون كه باعث جابجايي درايو بشه يا به ديافراگم و سيم پيچ اون اسيب برسه كه ممكنه همون روز اول اتفاق بيافته و زمان تو اين حالت مهم نيست.٢- اينكه بعد از استفاده طولاني كه باز بستگي به جنس ديافراگم داره كه حالت و خاصيتش رو از دست ميده و باعث ميشه هدفون چپ و راست هماهنگي و بالانسشون رو از دست ميدن و كم كم صداي هدفون رو به فنا ميره.٣-اينكه ولتاژ بيش از حد به هدفون وارد بشه و بقول rave هدفون اوردوز كنه![]()
و احتمالا دلايل ديگه كه اساتيد بهش اشاره خواهند كرد.
هدفونهاي بيتس همشون بالاي 200 هزار تومان هستن حتي inear هاش مگر هاي كپي ها و فيكها.اگر بدنبال كيفيت و راحتي هستين از هدفونهاي سنهايزر انتخاب كنين البته صداي حرفه اي دارن كه بيسشون قوي نيست .و اگر بيس قوي ميخواين ميتونين audio technica m30 با بيس خوب و sony xb500 با بيس خيلي قوي رو انتخاب كنين.البته من براي فيلم و گيم بيشتر از akg k99 استفاده ميكنم كه صداي مانيتوري داره
موفق باشين
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------
دوست عزيز هيچ كدوم از اين دو مدل بيس خوب و قوي ندارن.قبلا اگه يادتون باشه klipsch s4 وs5 با بيس قوي و صداي عالي رو بهتون معرفي كردم.تحقيق كردين در بارشون؟ نپسنديدين؟
مدل Solo HD با رنگ سقید از برند بیتسز را 190 قیمت گرقتم اما مشکلم تتشخیص ندادن اصل از تقلبی است و همچنین من خودم تا حالا به صدای انها گوش ندادم و نمی دونم کیفیت چه جوریه ایا واقعا ارزش خرید دارن و همچنین چه جوری اصل بودن ان را تشخیص بدم؟
شما 99% مطمئن باشید که هدفون های بیتس تقلبی هستند و نمونه های اصل حتما بالای 250 تومن و بالاتر هستند... مدل های تقلبی صدای مناسبی ندارند و ارزش این هزینه رو ندارند... به پیشنهاد دوستان بیشتر توجه کنید و از جای معتبر خرید کنید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)