با اکتیو هم چنین تنظیماتی خواهی داشت
با اکتیو هم چنین تنظیماتی خواهی داشت
عمق رو میشه تنظیم کرد ولی فکر نمی کنم بشه عمق رو رو به بیرون آورد! دستگاه ما که نمیشه![]()
سلام دوستان این مشکل شبکه HD صدا و سیما تو تلویزیون های پاناسونیک برای من خود به خود حل شده دیگه شطرنجی نمیشه!!!شما هم؟
والا ما که اچ دی نداریم تو شیراز ولی اچ دی داران شبکه ملی اونم سری vt رو دوزت داریم
دوستان vt60 مدل پنچاه اینچش چقدر تفاوت تصویر و کنتراست و غیره داره نسبت به vt30 و کسی هر دوش را دیده نظر بده و vt60 چه مشکلاتی داره منظورم از نظر سوختن برد و خرابی هست و 3000 هرتز سرعت تصویری که براش زدن ایا واقعی هست.با تشکر
در نظر دارم vt60 بخرم یا LG 55LA9700 4k و اگه کسی نظری داره خوشحال میشم بشنوم و ایا تو سری 4k افت تصویر اچ دی زیاده یا اصلا با اپ اسکلا بهتر هم میشه.ممنون
سلام. تفاوت زیاد نیست ولی احساس میشه.
آپ اسکیل کردن هم در بهترین حالت مثل همون تصویر اصلی میشه...
تنها اپدیتی که برای شما تغییر محسوس داره oled هست
تفاوت فاحش هست بین vt30 و vt60
کنتراست و عمق رنگ سیاه در راسش هست
همچنین برایتنس بالاتری هم داره
دوست عزیزم 3000 هرتز از طریق تکنیک درون یابی فریم بدست اومده
رفرش پلاسماها 600 هرتز هست
من با تفاوت فاحش بین VT30 و VT60 مخالفم.کسی که تازه میخواد بخره که اصلا تفاوتش متوجه نمیشه.ولی کسی که قبلا VT30 داشته و چشمش به تصویر این تی وی عادت داره با خرید Vt60 بهبودهایی تو تصویر میبینه ولی نه در اون حد که بخواد به به و چه چه کنه.
سلام.میشه بگید الان VT30 و VT60 تو بازار هست یا نه و قیمتشون چنده؟؟
من دنبال یه پلاسما خوب حداکثر تا 2300 هستم..
ممنون
البته ترجیحا پاناسونیک
Last edited by ali_mohammad1365; 01-02-2015 at 13:39.
زمان دلار هزارتومنی 42 اینچ vt30 خریدم 2800 و اگه الان تو بازار بود احتمالا 4 تا 5 میلیون تو پاچمون میکردن و الان هم کوچکترین سایز vt60 که 50 اینچ هست 6600 اونم قیمت بانه هست و اگه با گارانتی و نمایندگی بخواید بخرید که معلوم نیست چقدر بکشن روش بی وجدانها![]()
Last edited by nob2003; 02-02-2015 at 00:45.
من نمیدونم چرا انقدر پاناسونیک کم شده و حتی پیدا کردن قیمتشم سخته.
یه پلاسما تا 2300 میتونم گیر بیارم؟؟
خرید از سایت های بانه رو پیشنهاد میکنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)