اینم پینگ اینترنت من
مخابرات آمل
![]()
میگم بچه ها هیچ سایتی خارجی که فیلم بشه دانلود کرد ندارین
البته هاستش تو ایران باشه.لطفا جواب بدید.![]()
متاسفانه دوباره سرعت اومد پایین و با یکساعت پیش کاملا فرق کرده
سرعت خارجی من خوب شده. یعنی رو 70 هستش. یعنی بالاتر هم رفته. قبلا تا 50 میرفت.
ولی مشکل اینجاست که سرعت داخلی هم 70 هستش.
یعنی الان سرعت داخلی با خارجی یکی هستش.
, و این هم دلایل تکراری.
۱۳۹۲/۵/۶ 15 57
پاسخ پیام: با سلام.الان ارتباطات بين الملل زيرساخت دچار مشكل است.
دوستان یکی از فامیل هامون که تو مخابرات هستش گفتش این وضع تا 1ماه دیگه ادامه داره..... ولی میگفت دارن برای بالا بردن سرعت و...... کار میکنن
سرعت من که عالیه با 9 تا لینک سرعت 390 عکسشم هست نشون بدم؟
تاریخ ثبت: ۱۳۹۲/۵/۵ 17:30:09 عنوان پیام درج شده: کم شدن سرعت متن پیام: سلام خسته نباشید نمیدونم واقعا چیجوریه دیگه واقعا انصاف رو لوله کردین رفت :( هر روز کلی قعطی داره زنگ میزنیم میگنین نویز دارین الان اصلا دو روزه صفحه نمیشه باز کرد هر 1 ساعت قعطی هم داریم الانم دارم با اینترنت موبایل بهتون پیام میدم دیگه تقریبا عادت کردیم هر روز ی داستان داشته باشیم نمیدونم فیلترینگ هم قاطی کرده یبار میزنی سایت باز میشه یهو میبینی برای چندین بار فیلتره :( میشه بگین موضوع جدید چیه ؟؟ تاریخ پاسخ: ۱۳۹۲/۵/۶ 10 28
پاسخ پیام: با سلام.مشكل اينجاست كه شركت دولتي زيرساخت كه تامين كننده اينترنت است عليرغم درخواست افزايش پهناي باند تاكنون پاسخ منفي به استان داده است.اميدواريم در روزهاي آينده باتوجه به رايزيني هايي كه صورت پذيرفته اين مشكل حل شود.
نخیر تایید نمیکنم داداش! چون خیلیها نیازی به نت دوم ندارن! من اگه از نت دوم استفاده میکنم بخاطر این هستش که توی خونمون چند نفر از نت استفاده میکنن و یکی خوشش نیومده از مخابرات و وایمکس گرفته!
ولی درکل به نظر خودم از ترکیب این دوتا استفاده بشه بهتره!
بشدت تایید میکنم حرفاتو چون خودم تمام شرکتهای بابل رو چک میکنم! از لحاظ قیمت و میزان دانلود به مخابرات نمیرسن! تنها مزیتشون پشتیبانی و یکم هم وبگردی بهتره! خودم شاتل و پارس آنلاین و آسیاتک و نوین نت رو تست کردم و همشون گرون هستن! نمیارزن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)