دوستان گرانقدر اقا ی توکلی bob111 وهمه دوستانی که طلایی دارن خواهش می کنم فردا حول وحوش ساعت 10 همه به همراه ایشون اس بدین شماره تلفن رو هم بدید وبگید دیشبم هم همین طوره بوده وواقعا بگه ایا درست شدنی هست یا نه که الکی امید نبندیم
دوستان گرانقدر اقا ی توکلی bob111 وهمه دوستانی که طلایی دارن خواهش می کنم فردا حول وحوش ساعت 10 همه به همراه ایشون اس بدین شماره تلفن رو هم بدید وبگید دیشبم هم همین طوره بوده وواقعا بگه ایا درست شدنی هست یا نه که الکی امید نبندیم
کسی که خوابه میشه بیدار کرد. کسی که خودشو بخواب زده نه. چند بار صفحات قبلی گفتم "میشه، اما نمیخان". با دلایل خودمم اثبات کردم.
سلام سرعت منم 5 دقیقه اول روی 1.2 مگ بود ولی از یک و 5 دقیقه روی 768 ثابت مونده طرح نقره ای
حالا علی جان فردا رو هم یک باردیگه بزارشانسومون رو امتحان کنیم ببینیم چی می شه
داداش هیچی نمیشه 2هفتس میخواد بشه نمیشه حالا فردا میخواد بشه .![]()
برادرا ، خواهرا لامپ ها خاموش ، سیستم ها هم خاموش خدا قبول کنه بابت مراسم امشب خیلی لطف کردین ، من میرم بخوابم ، شما هم برین بخوابین ، خواب های خوب و با کیفیت ببینید. شب همیگتون خوش . بـــــوس![]()
دوستان خوش گذشت انشا... ؟
الان دارم از سرور ماکروسافت آپدیت میکنم ویندوز رو داره با 200 تا .
منظورت پهنای باند هست200کیلوبیت چون من100بار مودمو ریسیت کردم با یه مودم دیگه حتی با یه خط تلفن دیگه ولی سرعتم نهایت50کیلو بایت میشه
آره اشتباه از من بود .
همون 200 که میشه 25 کیلو بایت .
یه لحظه به زندگی امیدوار شده بودم . شت![]()
سرعت 25 kb.sec طرح نقره ای !!!
برو بابا یعنی واقعا ارزش نداره سیستم رو روشن بزارم. شب خوش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)