من خودم تو کفش موندم که تست کنم ولی به خاطر بسته بندی خاصش نمیشد بازش کرد
من خودم تو کفش موندم که تست کنم ولی به خاطر بسته بندی خاصش نمیشد بازش کرد
والا کیفیت عطرای سری پرایوت تام فورد هم خیلی خوبه اما اصالت کرید رو به نظر من نداره. اما از لحاظ همه پسندی فکر می کنم بعضی از تام فوردها بهتر باشند. البته من همه پرایوتها رو ندارم و تست نکردم. توسکان لدر رو دارم که همه می پسندنش و ماندگاریش هم واقعا خوبه. اما مثلا گرین آیریش رو وقتی می زنم بعضیا میگن خیلی معمولیه. در مجموع فکر می کنم ماندگاری و پخش بوی تام فورد بهتر از کرید باشه.
این شیخ رو من پارسال تبریز تست کردم (البته فقط درشو بو کردم و به اون معنی اجازه تست نداد) اون موقع 310 بود ولی اصلا خوشم نیومد. بوی عود عربی توش خیلی شدید و تند بود و به نظرم اصلا ارزش نداشت. میدونید که عطرای آمواژ هم ساخت کشور عربی عمان هستن اما این عطر شیخ خیلی نچسب بود و حتی بسته بندیش هم خیلی اغراق آمیز و نافرم بود.
سلام
یه ادکلن مردانه خوشبو و دلنشین پیشنهاد بدید و البته باکلاس
Last edited by linkkhor; 31-07-2012 at 10:49.
ادکلن خیلی سلیقه ایه.ممکنه عطری که من دوست دارم بنظر شما خیلی بد بیاد.پس بهترین نظر نظر خودته.برو چنتا تست کن اونی که خوشت اومد با دوستان فروم مطرح کن اگه اوکی بود بخر
برند شیخ برند نیچ هست و بسیار گرون قیمت این عطرا ته مایه عربی دارن ماها از عطرای عربی زیاد خوشمون نمیاد اما سلیقه اروپایی ها متفاوت هست چون اونا زیاد از این جور بوها به مشامشون نخورده واسه همین تعداد زیادی خوششون میاد
یه ادکلن خوب واسه یه پسر 14 ساله ی خوبمعرفی کنین زیادم گرون نباشه لطفا
سلــــام.
دوستان محبت کنن اطلاعاتی در مورد این ادکلن پایین Ajmal و قیمتش به من بدن
کادو گرفتم ولی نمیدونم چیه. بوی خوبی هم داره.
![]()
سلام دوست عزیز
فکر کنم دراین پست بتونید کاملا با این عطر آشنا بشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمیستری.90 میل بازار تهران 23 تومنه.ماندگاری و پخش بوی خوبی داره.فکر میکنم از نظر بویائی تو رده عطرهای آروماتیک هست.بنظر من توی عطرهای مردونه اجمل بهترین عطره از نظر ماندگاری و پخش بو .
روی لباس هم لک مینداخت اونموقع که داشتمش. سعی کن به لباست نزنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)