نهست چیه به ما هم بگین ؟؟؟
نهست چیه به ما هم بگین ؟؟؟
من میخوام برم خدمت جوری که کار اداری انجام بدم یا معلم شم !؟
به چه صورته ،هنوزم دفترچه نگرفتم ؟ چی کار کنم تهران بیوفتم کار اداری یا معلمی بکنم ؟
در نیرو انتظامی خدمت میکنم.6 روز غیبت دارم. یعنی بخاطر 1 روز بیشتر باید 3 ماه سنواتی بکشم؟پایه خدمتی 1/6/90.بعد از آموزشی باید تاریخ 8/8 خودمو معرفی میکردم ولی 14/8 معرفی کردم.
متشکرم
Last edited by pedromi; 31-01-2012 at 05:43.
نهست یعنی نه هست.یعنی نیستش یا نبودش.حضور وغیاب که میکنن میگن هستش؟جواب:نه نیستش.اون را میگن نهست.
اعلام کردن امروز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوادنیا نبود؟
Last edited by sarbazim; 31-01-2012 at 12:31.
از دوستان گل و گلاب کسی هست بدونه تا چه تاریخی اگه مدارک رو بفرستی آموزشی تاریخ 91/2 اعزام میشی (لیسانس)
من فعلا چند تا نمرم نیومده بعد اون میخوام تصویه حساب کنم اگه 15 اسفند یا آخراش بفرستم همون اول اردیبهشت اعزامم ؟
خواهش می کنم.
انشاالله که قبول می کنن
به من گفتن یک هفته قبل از اعزام مشخص می شه . اگه می دونستم کجا افتادم بهتر می تونستم تصمیم گیری کنم.
Last edited by majidhotboy; 31-01-2012 at 16:22.
قا میشه جواب ما رو یکی بده؟! ممنون میشم
واسه معافیت سوال داشتم:
من پدرم فوت کرده, یه برادر ناتنی دارم که خدمتش تموم شده و ازدواج کرده و یه شهر دیگه زندگی میکنه و یه برادر تنی دارم که از معافیت کفالت استفاده کرده، اون هم الان ازدواج کرده و یه شهر دیگه زندگی میکنه.
حالا با این اوصاف من نمیتونم یه جوری معاف بشم؟
راستی برای عرق کف دست هم معاف میکنن؟ نمی دونین باید شرایطش چی باشه که آدم معاف بشه؟
ممنون.![]()
لینک دانلود بخشنامه آموزش و پرورش برای سرباز معلمی شامل زمان بندی و سهمیه تعداد سرباز هر استان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)