پول خودمه هر غلطی دلم بخواد باش می کنم
اگه گرون بود مثلا از این 6000 ای ها هیچ وقت آنلاک نمی کردم
اما می خوام تو هر رده ای حداقل یک چمپ داشته باشم![]()
پول خودمه هر غلطی دلم بخواد باش می کنم
اگه گرون بود مثلا از این 6000 ای ها هیچ وقت آنلاک نمی کردم
اما می خوام تو هر رده ای حداقل یک چمپ داشته باشم![]()
4000 بار پست خودم را خوندم ولی نمی دونم چرا هیچ جاش نمیبینم نوشته باشم من 4000 تا Win دارمیعنی شما 4000 تا win داری؟؟؟؟![]()
والا به خدا نمی بینم جاییش نوشته باشم من 4000 تا Win دارم حالا یا مشکل از چشمای منه یا ....لول 30 دیدی باهاش ضعیف بوده؟؟؟ مگه به لوله؟؟؟؟؟؟؟
یعنی شما یک لول 30 با 90 تا win را با یک لول 30 با 4000 تا win یکی میدونید؟؟!![]()
![]()
عجب تو به stealth کردن و kill steal کردت تو تیم فایت میگی پرو بودن؟؟ منظور من این بود که تو درگیری اگه اشتباه کنه زود قورتش میدن خیلی نرمه اما دمیج قابل قبولی داره
به mind game هایی که باهاش انجام میدن می گم پروعجب تو به stealth کردن و kill steal کردت تو تیم فایت میگی پرو بودن؟؟ منظور من این بود که تو درگیری اگه اشتباه کنه زود قورتش میدن خیلی نرمه اما دمیج قابل قبولی داره
من که باهاش خوب جنگل میرم البته تعریف از خود نباشه مشکلی هم باهاش ندارم نمیدونم چرا میگین خیلی سخته گنک کردن باهاش مثله حلوا خوردنه البته اینم باید گفت که راحت میتونه adc رو فوکوس کنه و بکشه تو تیم فایت اما چون اساسین هست باید خیلی زیاد گنک موفق داشته باشه وگرنه نمیتونه قوی شه و در صورتی هم که تاپ تانک پیک کنه Shaco جواب میده. نا گفته نمونه که خوراکش کانتر کردن جنگلر تیم دشمنهjack in the box
Last edited by GL & HF; 18-07-2013 at 23:34.
از اونجایی که شهر ما کرمانشاه پینگش خیلی بالاست و مسئولین رسیدگی نمیکنن یه عکس ترولی در مورد همین موضوع درست کردم
![]()
teemo فقط OP هست ! امروز 27 تا کیل و 4 تا دثت
کل آیتم هام رو ap بستم نزدیک 1100 شده بود ap !
همه رو ap 120 تایی زدم![]()
باشه خودت میدونی,اصلا به من چهبورو unlock کن بعدش اون چمپیون بدبخت اون گوشه خاک بخوره
![]()
دوستان میدونین چرا چند وقتی هست که از این رفیقمون league of legends خبری نیستچون رفته مسابفات جهانی LCS دیگه
اینم لوگوی تیمش
که میتونین با 250 تا rp برای همیشه unlock کنینش
تازه گفته از این فروم بنش کنن که 1 وقت خدایی نکرده ریا نشه
الانم احتمالا در صدر جدول قرار داره
![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)