تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 711 از 1364 اولاول ... 2116116617017077087097107117127137147157217618111211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,101 به 7,110 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

آخر فروم باز Doyenfery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نه منم می دونم ,باشه من معمولا دیقه 90 میام
    پس فعلا

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تو انجمن بازی P30WORLD

پيش فرض

نه منم می دونم ,باشه من معمولا دیقه 90 میام
    پس فعلا
    با معنی؟؟!
    میشه منم باشم؟!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarvi_kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

رضا جان
    میدونی عاقبت کسی که به کامپیوتر مردم دست بزنه چیه ؟

تو اینهمه لطف و صفا و مهربونی و سلیقه و با حالی و با کلاسی و با مرامی و ........از کجا آوردی ؟

فرق سیگار با قلیون

چیه ؟

میتونی از دوستت خواهش کنی گاواشو به منم قرض بده ؟

نظرت در رابطه با قبض تلفن و موبایل چیه ؟

عقیده ات راجع به بعضی ها چیه ؟

میای با هم بریم بانک بزنیم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تو انجمن بازی P30WORLD

پيش فرض

میشه منم باشم؟!!!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تو انجمن بازی P30WORLD

پيش فرض

منم سوال میپرسم
    رضا جان بچه بودی چه شکلی بودی؟؟؟

تا حالا دعوا کردی چطوری اکشن یا مشتی یا فش دادن؟؟؟!

نظرت دربارهی اینا چیه؟
    سیگار
    تریاک
    قلیون
    بچه بسیجی
    چه احساسی درباره ی من داری؟؟؟

گاو و گوسفند دوست داری؟؟

اسب چی؟

حـــــرفـه ای divoonejoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Divoone khooneh

پيش فرض

سلام سروناز عزیز ... واقعا سوالاتت روح منو شاد کرد ...
    میدونی عاقبت کسی که به کامپیوتر مردم دست بزنه چیه ؟

ترجیحا اسله گرم.

مخصوصا اگه بره به cd هاتم دست بزنه .
    تو اینهمه لطف و صفا و مهربونی و سلیقه و با حالی و با کلاسی و با مرامی و ........از کجا آوردی ؟

بنام خدا....من پس از کمک های غیبی ... همش رو مدیون پدر مادرم هستند ... زحمات اون ها و خانوم معلم کلاس اولم که به پیشنهاد ازدواج من جواب رد دادم و به من درس بزرگی داد تا من اینی شدم که الان میبینید ...
    فرق سیگار با قلیون

چیه ؟

فرقشون اینه که اگه سیگار رو قورت بدی حلقت میسوزه ولی اگه قلیون رو قورت بدی 1 جای دیگه ...

میتونی از دوستت خواهش کنی گاواشو به منم قرض بده ؟

خواهش نداره ... همه اون گاو ها ماله خودت ... تازه این گاوهای خودت باکلاس ترن...

اینم گاو من که میدمش به تو...
    نظرت در رابطه با قبض تلفن و موبایل چیه ؟
    واقعا مساله این است..چرا؟؟؟ هر کی خربزه میخوره پوستشم میخوره... خیلی بدجنسی داغ دلم تازه شد

عقیده ات راجع به بعضی ها چیه ؟

باید با اون بعضی ها بعضی کارها کرد که آدمز بشن و دیگه از اون چیز های اضافی نخورن.
    میای با هم بریم بانک بزنیم ؟

خیلی هیجان انگیزه ... من به شدت پایه هستم ... الانم دارم نقششو می ریزم ... وای مثل فیلما. ..چه هیجانی.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Divoone khooneh

پيش فرض

سلام ....میبینم که 1 اخطارم داری چیکار کردی ناقلا...

رضا جان بچه بودی چه شکلی بودی؟؟؟
    این شکلی بودم
    5 سالگیمم اینطوری بودم

اینم 10 سالگیم

تا حالا دعوا کردی چطوری اکشن یا مشتی یا فش دادن؟؟؟!
    اهل دعوا نیستم ولی چند بار دعوا هم کردم ..قابل توجه دوستان کمر بند مشکی تکواندو رو دارم .. . ولی اون موقع که زرمی کار میکردم بهم یاد دادن که هیچ وقت از قدرتم سواستفاده نکنم .. .ته مرام و معرفتیم بابا.

نظرت دربارهی اینا چیه؟
    سیگار
    تریاک
    قلیون
    بچه بسیجی
    چه احساسی درباره ی من داری؟؟؟

هر چهار تاش تفریحی خوبه بشرط اینکه معتاد نشی ...

البته شوخی کردم ....به جز قلیون وسیگار همش مضره و کلا سر و ته 1 کرباسن .
    در مورد تو هم احساس خاصی ندارم ...زیاد باهات آشنایی ندارم به اون صورت
    گاو و گوسفند دوست داری؟؟

نه ولی بعنوان فحش زیاد استفاده میکنم ..یکی از تیکه کلام هام هم اینه : گوسفند اینکارو نکن .

اسب چی؟

عاشق اسب و سوار کاریم ... بچه که بودم بابا بزرگم سواری میداد بهم یادش بخیر.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام علیکم و رحمه الله
    خدمت برادر عزیزمان حضرت حجت الاسلام و المسلمین آقای آیت الله دیوانه جان
    مدتی است که با شما آشنا شده و شما را مرد حق دیده و نیت بر این شد تا بنا به پست #7156 چندین شبه از شبهات بزرگ دینی و ... خویش را با جنابعالی مطرح نماییم تا شما با لطف و کرم خویش که به حمد الله بسیار است به این شبهات پاسخی مختصر داده تا ما نیز از کرامات شما برخوردار گردیم . انشالله

1- مدتی پیش یکی از دوستان با ایمان ما ما را گفت که ای بنده نا فرمان خدا این موسیقی و آوازی که تو گوش جان به آآن می سپاری لهو و لعبی بیش نیست و جایگاه شما که به اینگونه آواز گوش فرا داده و به سماع می پردازی جز دوزخ الهی نخواهد بود . خاطر بنده سخت مکدر شد و با خود گفتم سئوال خویش را با شما که اهل تقوا و مرد خدایی هستید مطرح نمایم . حال ما را در این امر گران یاری نمایید که آیا ما جهنمی هستیم یا بهشتی ؟

2- ما را روزی گفتند که رساله و مرجع تقلید چون نباشد دین نیست حال ما نه مرجعی داریم و نه رساله ایی چه کنیم و چاره از کجا پرسیم آیا شما لطف کرده و از رساله خویش برای ما نسخه ایی ارسال می کنید تا شما را مرجع خویش برگزینیم ؟

3- ما را گفتند که چون ریش خویش از ته بزنیم جایگاه ما بحمد الهی دوزخ است ! حال ما چه کنیم که ما را به ریش علاقه ایی نیست و حالمان از آن بهم میخورد ؟

حال چند سئوال از احوالات مدعظه الله

4- اگر باری تعالی روزی تصمیم بر این بگیرد که شما را به پیش خویش برده و از نعمات خود شما را حوری و پری و ... ارزانی دارد شما را چه می شود ؟

5- زبانمان لال اگر خواستید دیار فانی را وداع گفته و به عالم دگر روید ؟ ( آرزویتان چیست؟)

6- خدای تبارک و تعالی شما را چه نعمتی داد که دگران از آن سودی نبود ؟

7- اگر فردی به آسمانها ( فضا ) سفر کند و بخواهد که غسلی بجای آورد چه کند ؟

8- از کدامین مطربان این سرزمین ( نعوذ بالله ) سود جسته و از آوازش لذت می برید ؟

9- تا کنون پای گرامی خویش را به دارالمجانین گذاشته اید؟ ( ما که لیل و نهار خویش را در دارلمجانینیم )

10- اگر خدای تبارک و تعالی شما را دو نعمت داد که در آن سود بود و در دگری ضرر بدین شرح که یک سود آن از دو ضرر شایسته تر و یک ضرر آن از دو سود آن مصلح تر شما آن نعمت را چه می کنید ؟

از حق تعالی برای آن پیر فرزانه که شبهات ما را با حلم خویش و صبر و کرامات پاسخ داده و از انفاس معنوی و الطافات نورانی خویش ما را بهره مند نمودند طلب سعادت داریم و امید است که روز چند با ان حضرت به دیار حق شتافته و در کنار عرش الهی به سماع و نواختن اهنگ تکنو بپردازیم .
    ان الله یحب الجمال و ان الله یحب الصوت الجمیل
    آیت الله سعید بن bb

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Divoone khooneh

پيش فرض

سلام علیکم و رحمه الله
    خدمت برادر عزیزمان حضرت حجت الاسلام و المسلمین آقای آیت الله دیوانه جان
    مدتی است که با شما آشنا شده و شما را مرد حق دیده و نیت بر این شد تا بنا به پست #7156 چندین شبه از شبهات بزرگ دینی و ... خویش را با جنابعالی مطرح نماییم تا شما با لطف و کرم خویش که به حمد الله بسیار است به این شبهات پاسخی مختصر داده تا ما نیز از کرامات شما برخوردار گردیم . انشالله
    علیکم السلام برادر معزز و محقق افضل برادر بی بی دامت افاضاته...

1- مدتی پیش یکی از دوستان با ایمان ما ما را گفت که ای بنده نا فرمان خدا این موسیقی و آوازی که تو گوش جان به آآن می سپاری لهو و لعبی بیش نیست و جایگاه شما که به اینگونه آواز گوش فرا داده و به سماع می پردازی جز دوزخ الهی نخواهد بود . خاطر بنده سخت مکدر شد و با خود گفتم سئوال خویش را با شما که اهل تقوا و مرد خدایی هستید مطرح نمایم . حال ما را در این امر گران یاری نمایید که آیا ما جهنمی هستیم یا بهشتی ؟
    احوط واجب آن است که موسیقی را با فراغ بال مستمع نموده لیکن با دم خود گردو نشکنید ...در این صورت شما با حوریان بهشت محشور شوید فی سبیل ا...

2- ما را روزی گفتند که رساله و مرجع تقلید چون نباشد دین نیست حال ما نه مرجعی داریم و نه رساله ایی چه کنیم و چاره از کجا پرسیم آیا شما لطف کرده و از رساله خویش برای ما نسخه ایی ارسال می کنید تا شما را مرجع خویش برگزینیم ؟
    رساله اینجانب فی الماوقغ تحت dvd منتشر گشته و در اختیار عموم امت دلیر قرار داده شده است تا چه قبول افتد..

3- ما را گفتند که چون ریش خویش از ته بزنیم جایگاه ما بحمد الهی دوزخ است ! حال ما چه کنیم که ما را به ریش علاقه ایی نیست و حالمان از آن بهم میخورد ؟
    احوط مستحب آن است که با جیلت اصلاح صورت نمایید و برای مقبول شدن 2 بار از فوق به تحت و 1 بار هم از تحت به مافوق بتراشید ...

حال چند سئوال از احوالات مدعظه الله

4- اگر باری تعالی روزی تصمیم بر این بگیرد که شما را به پیش خویش برده و از نعمات خود شما را حوری و پری و ... ارزانی دارد شما را چه می شود ؟
    ما از حوری گرفته تا قلمان فی سبیل ا... همه را پایه ایم...

5- زبانمان لال اگر خواستید دیار فانی را وداع گفته و به عالم دگر روید ؟ ( آرزویتان چیست؟)
    1 دست پوکر در کازینو های لاس وگاس باحوریانی از آن دیار بزنیم.

6- خدای تبارک و تعالی شما را چه نعمتی داد که دگران از آن سودی نبود ؟
    در عوالم روحانی بسیار تفحص نمودیم و به این مقال رسیدیم ...اپلود آهنگ های فرنگی در 3 سوت برای ابواب جمعی

7- اگر فردی به آسمانها ( فضا ) سفر کند و بخواهد که غسلی بجای آورد چه کند ؟
    بستگی دارد با چه به فضا رفته باشد... از اکستازی گرفته تا تریاک و حشیش و الات فضا برنده دیگر...

8- از کدامین مطربان این سرزمین ( نعوذ بالله ) سود جسته و از آوازش لذت می برید ؟
    از برادران حاج داریوش و از خواهران ... خواهر گوگوش

9- تا کنون پای گرامی خویش را به دارالمجانین گذاشته اید؟ ( ما که لیل و نهار خویش را در دارلمجانینیم )
    دار المجانین آدرس داده شده در پست های بالا مشرف نموده قدم بر دیده نهاده به صرف قهوه و تفحص در عوالم مجانینی شرف حضور بیابید.

10- اگر خدای تبارک و تعالی شما را دو نعمت داد که در آن سود بود و در دگری ضرر بدین شرح که یک سود آن از دو ضرر شایسته تر و یک ضرر آن از دو سود آن مصلح تر شما آن نعمت را چه می کنید ؟
    نعمت باشد ...کوفت میکنیم ..اگر بهجت باشد کوفت تر میکنیم ...زیاد دل خوشی از آن نعمت خان نداریم

از حق تعالی برای آن پیر فرزانه که شبهات ما را با حلم خویش و صبر و کرامات پاسخ داده و از انفاس معنوی و الطافات نورانی خویش ما را بهره مند نمودند طلب سعادت داریم و امید است که روز چند با ان حضرت به دیار حق شتافته و در کنار عرش الهی به سماع و نواختن اهنگ تکنو بپردازیم .
    ان الله یحب الجمال و ان الله یحب الصوت الجمیل
    آیت الله سعید بنbb

ان شا ا.. در بدو شما مشروف گشته به صحنه استان دوست ااخر اینجانب ...
    به صرف نسکافه نیز در خدمت باشیم

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

قشنگ ترین آواتار انجمن؟
    آواتاره آقا مهدی ...الکی گفتماا. .. ...همین جوری دلش خوش باشه( باز الان پیداش میشه) ...راستشو بخوای زیاد دقت نمیکنم ولی با آواتاره امین جان مدیر فیلم خیلی حال میکنم .

آواتار من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باشه برات دارم

دیوونه خونه خوبه؟جا واسه چند نفر داره منو دوس
    تامم بیایم؟
    فعلا ثبت نام نداریم ...ولی واسه بعد کنکور ...بصورت محدود چند نفری بر میداریم ...
    حالا شما بیا ..ببینم میشه پارتی بازی کنیم .. البته 1 جای خالی هست تو قسمت قرمز ( زنجیری ها) که اون رو واسه آقا مهدی کنار گذاشته بودم
    [COLOR=Blue]... حالا ببینیم چی میشه دیگه .
    من میبخشم جامو به ایشون

[COLOR=Blue]
    به نظرت سوالای آقا مهدی تکراری نشده ؟
    خودش هم تکراری شده چه برسه به سوالاش ..حالا مقدمات بن شدنش رو فراهم می کنیم نگران نباش. ..
    خیلی تکراری شدم ها؟؟؟ الان کاری میکنم که از هرچی تکراری باشه .....(بقیش را نمیگم)

اقا مهدی شما اگه سنگ پای قزوین رو قورت دادی .. من سنگ معدن اون سنگ پا رو قورت دادم ... ما هستیم در خدمتتون .
    [B]1- با نرم افزار پینت یه نقاشی از صورت خودت بکش و بزار اینجا.....(این کار اجباری هست )
    متاسفانه یا خوشبختانه این شکل هیچ شباهتی به بنده نداره

1- شعر بسیار زیبای یه توپ دارم قلقلیه را به زبون شیرین انگلیسی دیونه‌‌ها بخون

2- قوزفیش یعنی چه؟

3- هشتبلکو ینی چه؟

4-به نظرت خیلی خوب میشه که من دیگه به این انجمن (و به خصوص به این تاپیک)‌سر نزنم؟؟؟؟

5- آیا هشتپا واقعا هشتا پا داره؟

6- هزارپا چطور؟

7- بارپاباپا چی؟؟؟ اونم بارپاباپا تا پا داره؟؟؟؟؟

8- این سه سوال آخری (5و6و7)‌ را از کی کش رفتم؟

9- چرا میگن کبوتر با کبوتر باز با باز؟؟؟ نمیگن غاز با غاز؟؟

10-خربزه را با پوست میخوری؟؟ مگه دیوونه‌ای؟؟

11-تو اتاقتون چنتا دیوونه هست؟

12- فرق ماهی با ماهی چیه؟

13- چرا میگن(گلاب به روت) آفتابه و نمیگن ماهتابه؟؟

14- چرا اصلا نمیگن سالتابه؟؟ یا فصل‌تابه؟؟

15- یه تعریف از دیوونه بکن؟؟؟؟

16- اگه منو از نزدیک ببینی با من چه کار میکنی؟؟؟؟

17- چرا میخوای منو بن کنی؟؟؟؟ مگه من چکار کردم؟؟(بچه به این خوبی؟)

18- تا حالا به اعماق زمین سفر کردی؟؟

19- این m a r i o کی میاد به دادم برسه؟؟؟ سوالاش کی آماده میشه؟؟؟؟

20- چه تریپی هستی؟؟؟ چه جور لباسایی میپوشی؟

21- مدل موهات چطوریه؟؟

22- ریش میزاری؟؟ چه مدلی؟؟

23- فرق اساسی که بین پفک و چشمک وجود داره چیه؟؟

24- تفاوت بین آبی و سبز در چه مدلی اتوموبیل و چنتا سیدی موسیقی داری؟؟؟؟

25- الان اوضاع و احوالت چه طوریه؟؟؟

.

فعلا ................

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •