تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 711 از 827 اولاول ... 211611661701707708709710711712713714715721761811 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,101 به 7,110 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ، من یک هارد اکسترنال my passport دارم که احتمالاً افتاده زمین، و گوشه اش باز شده(یک کم) ، گارانتی سازگار گفته از گارانتی خارج شده، مشکل این هارد اینه که usb هارد توسط ویندوز 7 شناخته میشه ولی هارد خوانده نمیشود ، یک صدای بیب در هر 5 الی 6 ثانیه هم از هارد شنیه میشه.!!؟؟ میشه لطفاً راهنماییم کنید.؟!؟
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    سلام .

معمولاً در ضرباتی که به هارد دیسک وارد میشوند (مثلاً ناشی از سقوط) هدها و سایر اجزاء متعلق به آن آسیب میبینند که صدای تیک تیکی (Click Of Death) که از آن شنیده میشود تایید کننده همین موضوع هست . متاسفانه کاری از دست شما برنمیآید . اگر اطلاعات برای شما مهم هست از روشن کردن آن خودداری و به کلینیکهای تخصصی ارسال کنید . اگر هم اطلاعات مهمی ندارید تعویض کنید .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممنون از جوابتون ، امروز من رفتم گارانتی سازگار ، گفت بلای 100/000 تومان برای ریکاوری از شما دریافت میشه ، گفتم مثلاً چقدر بالا ، گفت ، 200 یا 300 ، آخه این همه پول بگیرن واسه ریکاوری اطلاعات؟!؟!؟!
    به نظر شما که به قول یکی از دوستان کاربلدین، بدیم ریکاوری کنند برامون؟!؟
    در ضمن ، آیا محرمانهگی اطلاعات هارد حفظ میشه ، اون هم توسط شرکت سازگار؟!؟!
    Last edited by raz_secret; 28-08-2014 at 19:22.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از جوابتون ، امروز من رفتم گارانتی سازگار ، گفت بلای 100/000 تومان برای ریکاوری از شما دریافت میشه ، گفتم مثلاً چقدر بالا ، گفت ، 200 یا 300 ، آخه این همه پول بگیرن واسه ریکاوری اطلاعات؟!؟!؟!
    به نظر شما که به قول یکی از دوستان کاربلدین، بدیم ریکاوری کنند برامون؟!؟
    در ضمن ، آیا محرمانهگی اطلاعات هارد حفظ میشه ، اون هم توسط شرکت سازگار؟!؟!
    روی این هارد دیسک باید تستهای بیشتری انجام شود و به احتمال زیاد نیاز هست که در Clean Room باز شود (چون ضربه خورده و قطعاً دچار آسیبهای سخت افزاری شده) و با توجه به میزان خسارتهای وارده برخی از اجزاء آن تعمیر و یا با قطعات مشابه (معمولاً از همان مدل) تعویض شود که بتوان به اطلاعات دسترسی داشت . تمام این موارد نیازمند تخصص ، دانش و تجربه و تحهیزات خاص و گرانقیمت هست . استفاده از نرم افزارهای رایج نمیتوانند کاری انجام دهند و حتی ممکن هست باعث بیشتر شدن میزان خرابی آن شود .

این شرکتهای گارانتی کننده فکر نمیکنم خودشان کاری انجام دهند بلکه به کلینیکهای تخصصی ارسال میکنند . اطلاعات موجود در آن هم برای هیچکدام از این شرکتها اهمیتی ندارد . این شرکتها در طول روز چندین هارد دیسک را تعمیر و ریکاوری میکنند و وقتی برای سرک کشیدن به اطلاعات مردم ندارند .

میزان هزینه هم بستگی به میزان خسارت وارده دارد . اگر هارد دیسک نیاز به جراحی و تعویض قطعات و سپس ریکاوری اطلاعات داشته باشد ، هزینه آن خیلی بیشتر خواهد شد .
    Last edited by ata.royalfalcon; 28-08-2014 at 19:45.

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عطا جان چندتا نرم افزار برای تست هارد هست ، هرچندتا هست بگو ، میخام با بهترین نرم افزارها تست کنم ننیجشو اینجا بزارم نظرتو بگی

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عطا جان چندتا نرم افزار برای تست هارد هست ، هرچندتا هست بگو ، میخام با بهترین نرم افزارها تست کنم ننیجشو اینجا بزارم نظرتو بگی

Sent from my iPhone 5S using tapatalk
    اگر میخواهید سرعت و پرفورمنس هارد دیسک را تست و با مدلهای مشابه مقایسه کنید میتونید از برنامه HDtune استفاده کنید . در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من از هارد اکسترنال چهارترابایتی WD my book تست گرفتم که میتونید با تستهای هارد اکسترنال خودتان مقایسه کنید .

7. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام

این عکس سلامت هارد منه . ایا ممکنه اطلاعاتم مانند ودیو ها اسیب ببینند ؟؟

کی هارد من خراب میشه با این وشعیت . یعنی این عدد 80 به چند برسه هاردم میپوکه

با سپاس

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

این عکس سلامت هارد منه . ایا ممکنه اطلاعاتم مانند ودیو ها اسیب ببینند ؟؟

کی هارد من خراب میشه با این وشعیت . یعنی این عدد 80 به چند برسه هاردم میپوکه

با سپاس
    سلام .

Reallocate Sector Count بطور خلاصه به معنی جایگزین شدن (remap) سکتورهای معیوب با سکتورهای سالم و انتقال اطلاعات از سكتورهاي معيوب به سكتورهاي سالم هست و در نتيجه معمولاً مشكلي براي اطلاعات پيش نميآيد مگر اينكه تعداد سكتورهاي رزرو تكميل شوند . آخرین بار کی این مورد را چک کردید ؟ اگر خیلی وقت هست که این مورد وجود داشته و تا الان هم بیشتر نشده پس جای نگرانی نیست . ولی اگر نمیدونید پس یک مدت از هارد دیسک استفاده کنید . اگر مقدار آن بطور دائم بیشتر میشود قابل اعتماد نخواهد بود و بایستی تعویض شود. اينكه كي هارد ديسك خراب و اطلاعات آن غير قابل دسترس ميشوند دقيقاً قابل تعيين نيست .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با تشکر از لطف شما و اطلاعات مفیدتون که در اختیارم گزاشتید .

اینطور که معلومه باید هاردمو عوض کنم خیلی برام اطلاعاتم مهمه .

با سپاس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

هارد 1 ترا تا 200-250 چی بگیرم خوبه ... در ضمن لپ تاپم هم مک بوک پرو اپل هست .. اینو به این خاطر گفتم که شنیدم مشکل داره با برخی مارک ها
    مرسی ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد 1 ترا تا 200-250 چی بگیرم خوبه ... در ضمن لپ تاپم هم مک بوک پرو اپل هست .. اینو به این خاطر گفتم که شنیدم مشکل داره با برخی مارک ها
    مرسی ممنون
    لپتاپي كه داريد نبايد مشكلي با هارد ديسكهاي اكسترنال USB3 داشته باشد ، ولي ممكن هست با فايل سيستمي فرمت شده باشد كه توسط OS لپتاپ ـتان پشتيباني نميشود كه در اينصورت ميتوانيد مجدداً فرمت كنيد . در همان سايت اپل و در قسمت Storage ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) چند مدل مناسب براي لپتاپ ـتان ليست شده . اگر ميتوانيد مدلهاي مخصوص مك مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و يا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پيدا كنيد پس همان را انتخاب كنيد . در غير اينصورت از مدلهاي رايج ويندوزي كه در بازار هم فراوانتر هستند انتخاب و با فرمت كردن مجدد پارتيشنها ، آنرا قابل استفاده براي لپتاپ كنيد .

14. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •