عکسو ببینی متوجه میشی اندازه یه گوشی موبایل معمولیهدوستان کسی ابعاد دقیق این مودم همراه جدید رو میدونه چیه؟
مثلا یه 5800 درنظر بگیر یه همچین اندازه ای داره
مودم جدید مال چه شرکتیه؟
- تعرفه های ایرانسل هم که بدتر از مبین نت شد. مثل اینکه حواسشون نیست مبین نت شبانه رایگان داره.
به به رفیق گرمابه و گلستان خودمان
خدمت شما :
قیمت رو زده 19800 ین ژاپن به همراه مالیات . یعنی اینها 200 تومن میدن خیلی خوبه احتمال اینکه طرح ویژه بشه 100 به نظر کم میرسه. ولی یک چیز طبیعی نیست که اینها بیان یک برند ژاپنی استفاده کنند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برند ژاپنی کجا بود فرزندم؟؟؟؟ اینا همه برای کشور دوست و برادرمون چین هست!!!!قیمت رو زده 19800 ین ژاپن به همراه مالیات . یعنی اینها 200 تومن میدن خیلی خوبه احتمال اینکه طرح ویژه بشه 100 به نظر کم میرسه. ولی یک چیز طبیعی نیست که اینها بیان یک برند ژاپنی استفاده کنند![]()
در مورد قیمت مودم همراه هم یکی از اپراتورها اینو میگفت:
در رابطه با مودم همراه جدید، قیمت فعلی آن برای مرحله اول هست، با استقبال از این نوع مودم طی ماههای آینده قیمت آن به حد مودم های فعلی خواهد رسید.
سلام.بنده قصد گرفتن سرویس وایمکس برای یک جا رو داشتم.
میخواستم ببینم دقیقا همون شهر هارو پوشش میده؟؟ چون دارم برای کارخانه میگیرم جاده ها رو پوشش نمیده!؟
سرعتش چطوریه؟؟ مثلا با سرویس 128 یا 256 چقدر دانلود در ثانیه داریم؟؟اگر بیشتر بگیریم واقعا بیشتر میشه؟
ممنون![]()
شما هر سرویسی بگیری دقیقا همونو بهت ارائه میدن
128 سرعت دانلود حدود 16 کیلوبر ثانیه
256 سرعت دانلود حدود 33 کیلو بر ثانیه
و.....
در ضمن در حین حرکت هم نمیشه از وایمکس استفاده کرد!
این تغییر تعرفه چطور هست؟
من الان 256 سه ماهه دارم که 2-3 روز پیش رو تغییر تعرفه زدم و به 6 ماهه تغییرش دادم اما نه علامتی میاد که این تغییر پذیرفته شده و نه جایی زده که از ماه بعد این تعرفه شما هست!
می ترسم اول عیدی، 1-2 روز بی نت بشم اگه کسی تغییر تعرفه داده تا حالا یه توضیح بده از کجا میشه فهمید تعرفه جدید پذیرفته شده
نگران نباش اگه تغییر تعرفه رو زدی شما اگه با پایان این ماه اون دوره 3 ماهه اولیتون تموم میشه
و تغییر تعرفه رو انجام دادین....خیالت راحت باشه
به محض ورود به دوره جدیدتون یعنی ساعت 12 مقارن اول فروردین طرح جدیدتون فعال میشه
ولی ممکنه گاهی چند ساعت طول بکشه نهایتا 2-3 ساعت طول میکشه تا طرح جدیدتون فعال بشه
جای نگرانی نیست
مرسی از دوستان بابت اطلاعات
چند تا سوال دارم:
1-این گیرنده به راحتی در مناطقی که تحت پوشش هست میتونه آنتن بده و از اینترنتش استفاده کرد؟قدرت آنتن دهیش چطوریاس؟الان وایمکس ایرانسل چطوریه؟قطعی وصلی زیاد داره؟سرعتش زیاد بالا و پایین میشه؟
2- وایمکس چون ارتباط بیسیم هست قاعدتا باید در موقعیت هایی که متحرک هستیم هم باید آنتن بده.حالا چرا نمیشه در حال حرکت ازش استفاده کرد؟یعنی فقط تو یه جا با استفاده از همین مودم های همراه هم بازم ایستاد تا بشه استفاده کرد؟
3-سرعت اینترنت ایرانسل اسمیه؟ یا اینکه مثل Edge اش مزخرفه؟
4- کسی استفاده کرده؟من برای تبلت میخوام ازش استفاده کنم.به درد اینکار میخوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)