تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 711 از 1024 اولاول ... 211611661701707708709710711712713714715721761811 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,101 به 7,110 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه D & G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

تقريبا آسون بود ولي خب من تاريخ ادبيات و سبك شناسي نخونده بودم ( اون 3 نمرهه) با شعر حفظي !!! ولي بقيه خوب بودن !!!!!!
    منم نخونده بودم ولی کم نیاوردم ببین جوابامو (سوالارو دارین دیگه):

24-ب: اون شاعر فرانسویه (لازم به ذکره که لحظات آخر که درو می بستن اونو خوندم موقع ورق زدن کتاب و اسم خود شاعر یادم نموند)
    24: مهرداد اوستا
    26: گلشن راز
    27:غلامحسین یوسفی
    30:ماجرای عینکم از کتاب شلوارهای وصله دار
    31:اشعار اجتماعی انتقادی به زبان نمادین،طرفدار پروپاقرص و از اولین شاعران سبک نیمایی
    32:تخیلی و نمادین
    33-ب:فرومی ریزم و می سوزم و می سازم!

و یه قلمم اضافه کنم که جالبه در نوع خودش:
    21:شیخ بوعبدا... آنرا شکست و با خودش فکر کرد و فهمید که خسارت بزرگی به وجود آورده است!
    Last edited by D & G; 20-05-2010 at 10:14.

2. این کاربر از D & G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

امتحان ماسه ماس بود
    یه چشمی انداختم رو برگه جلوییم.مراقب گفت بلند شو برگت رو بده
    توقع داشت بگم ببخشید دیگه تکرار نمیشه اونم بگه باشه دیگه تکرار نکن. منم همینجوری دسته صندلی محکم زدم به هم اومدم بیرون.مراقبه تا سالن جایی که برگه رو می دادند پشت سرم میومد تا بگم ببخشید غلط کردم ولی من پوس کلفت تر از این حرفا بودم برگه رو دادم ویه چشم براش رفتم واومدم بیرون!!

مردتیکه کچل فکر کرده کیه

داره خودمونی میشه D & G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

امتحان ماسه ماس بود
    یه چشمی انداختم رو برگه جلوییم.مراقب گفت بلند شو برگت رو بده
    توقع داشت بگم ببخشید دیگه تکرار نمیشه اونم بگه باشه دیگه تکرار نکن. منم همینجوری دسته صندلی محکم زدم به هم اومدم بیرون.مراقبه تا سالن جایی که برگه رو می دادند پشت سرم میومد تا بگم ببخشید غلط کردم ولی من پوس کلفت تر از این حرفا بودم برگه رو دادم ویه چشم براش رفتم واومدم بیرون!!

مردتیکه کچل فکر کرده کیه
    خدا کنه کارنامه تو جلو اون نگیری که این دفعه اون واست چشم نره بالاخره گاهی آدم باید کنار بیاد با این جور آدما به خاطر خودش برگه ی من صفحه دومش سفید بود رسیدم به سوال 17 هی دستمو بلند کردم آقا گفت هیس حرف نباشه هی نگاش می کردم اونم عین ... همش فقط می گفت سوال نپرسین ساکت و اینا آخرش داد زدم آقا ما صفحه دوم نداریم حالا نگو بازرس تو سالن بوده شنید صدامو اومد تو کلاس گفت ببینم برگه تو نشونش دادم با یه حالت حق به جانبی رفتن یه برگه دیگه آوردن واسم گفتن بیا دوباره از اول رو این بنویس که انگار دارن لطف می کنن به من...هیچیم به اون مراقب نفهم نگفتن ولی واسه من خیل خوب شد چون کلی قلم خورد داشتم برگه قبلی می گن تمیز بودن برگه خیلی تاثیر داره رو نمره

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اي بابــــــــــــــــــــــ ـا عجب رشدي داره اين تاپيك همش همش يه روز نبوديم 7 - 8 صفحه رفت جلو !!!

ببينم شما كار و زندگي ندارين (شوخي كردم) ولي پستهاي آدم اين تو گم ميشه !!!

يكي ما رو روشن كنه خواهشاً‌ :

سوال 8 ديفرانسيل كه ميگفت " در يك گلوله كروي شكل ... " مگه از راه ديفرانسيل و خطي سازي حل نميشه ؟؟؟؟

اصلاً حرفي از آهنگ تغيير تو سوال زده نشده كه اينا برا خودشون تو كليد سوالات اينجوري حل كردن ؟؟؟؟
    و اما :

من میشم 17.25 :(((((((((((((((((((((((((((((((((((( این قضیه رول کوفتیه لامصبو ایکاش حداقل یه بنی هاشمی گل واژه چیزی حل میکردم مثالشو میدیدم =)))))))
    حق با شماست اين قضيه رولي كه دادن خيلي تخيلي بود ولي مثال كتاب درسيه !!! خودشم نفهميد چي ميگه (اثبات به روش برهان خلف !!!! انگار هندسه است )

یه سوال !!
    شما احساس نمیکنین که زمان داره میدووه؟؟؟؟؟
    من واقعا نمیدونم باید چی کار کنم!!!!
    انگار روزا دارن توی یه چشم به هم زدن تموم میشن
    من اینطوری نمیتونم درس بخونم .آرامش ندارم
    بايد سعي كني بر ترست غلبه كني وگرنه بيچاره ميشي ها !! همون قدر هم كه خوندي نميتوني پاسخ بدي ...

فکر کنید کنکور یه سال دیگست و تمرکز رو بزارید روی درسی که میخونید .
    درسته ! نبايد تحت فشار قرار بگيرين !

توی کتاب درسی که توضیح داده یعنی طراح مجازه که سوال طرح کنه. توی آزمون قبلی کانون هم من سوال دیدم. ولی نمی دونم چرا بیشتر معلما می گن نمیاد. یاد گرفتنش کاری نداره. یعنی به جا اینکه دنبال این باشی که سوال میاد یا نه همون رو یاد بگیر! شاید 3 دقیقه هم طول نکشه.
    عجب شانسي آوردم من ! اين ln رو توي رمزينه ديدم دقيقاً مثالش مثل همين بود گفتم نمياد ولش كردم ولي ديده بودم مشتق ln چه جوري بدست مياد . سر جلسه از شانس بد من اومد ولي چون مشتق ln تو خاطرم بود تونستم با تغيير متغير حلش كنم !

خوب توهم بايد بدوي ديگه
    هيچكس آرامشي اندازه من نداره...كلا بيخياله امسالم.اصلا دوست ندارم امسال برم دانشگاه.مگه زوره؟
    واقعاً اينم حرفيه واسه خودش منم همين احساس رو چند وقته پيدا كردم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

اينم از جواب سوالا :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از dehtoday بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

امتحان اسوني بود
    انتظار نداشتم انقدر بنويسم.(خيلي كم خوندم) فقط اميدوارم 10 رو بگيرم.يعني به احتمال 70% ميگيرم.

فقط مصححه چقدر بخنده:
    1- توطئه رو نوشتم توطعه
    2-تو تاريخ ادبيات همرو از خودم نوشتم. تازه جوابه يه سوال كه بايد اسم يه كتابو مينوشتيم يه اسمي از خودم نوشتم.كه همچنين كتابي موجود نيست.الان هر چي فكر ميكنم چي بود يادم نمياد. فقط يادمه توش نغمه داشت
    3-سوال اول تاريخ ادبيات رو همشو نوشتم اسلامي ندوشن هيچكودومش درست در نيومد
    كلا تاريخ ادبياتو همشو پر كردم اصلنم نمره ازش نميگيرم
    4-شعر حفظيرم . خودم نشستم شعر گفتم براش نوشتم

گفتم ورقه رو خالي نذارم . معلمه نمره بده.فقط خداكنه زن تصحيحش نكنه كه بدبخت ميشم

9. این کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سوال 8 ديفرانسيل كه ميگفت " در يك گلوله كروي شكل ... " مگه از راه ديفرانسيل و خطي سازي حل نميشه ؟؟؟؟

اصلاً حرفي از آهنگ تغيير تو سوال زده نشده كه اينا برا خودشون تو كليد سوالات اينجوري حل كردن ؟؟؟؟
    مثال 57 صفحه 163 دیفرانسیل!
    در واقع آهنگ تغییر زیرمجموعه‌ای از دیفرانسیل و خطی‌سازی هست. یعنی وقتی 1 واحد تغییر داشته باشیم در واقع dx را برابر 1 و مشتق می‌گیریم... ولی اینجا چون با 1 واحد تغییر روبه‌رو نیستیم از روش کلی‌تر دیفرانسیل استفاده می‌کنیم.

+برای روشن‌تر شدن موضوع:
    مثال 33، صفحه 115
    فرض کنید بادکنکی کروی مملو از هوا شعاعی برابر 20 سانتی‌متر دارد. اگر 1 سانتی‌متر دیگر به شعاع آن افزوده شود، حجم بادکنک چه مقدار افزایش خواهد یافت؟
    Last edited by mehdi_7070; 20-05-2010 at 11:29.

11. 3 کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مثال 57 صفحه 163 دیفرانسیل!
    در واقع آهنگ تغییر زیرمجموعه‌ای از دیفرانسیل و خطی‌سازی هست. یعنی وقتی 1 واحد تغییر داشته باشیم در واقع dx را برابر 1 و مشتق می‌گیریم... ولی اینجا چون با 1 واحد تغییر روبه‌رو نیستیم از روش کلی‌تر دیفرانسیل استفاده می‌کنیم.
    آهان اين سوالم اعصابمو خورد كرد
    فقط حجم كره رو نميدونستم

ميشه فرمول مساحت سطح و حجم رو بهم بگيد

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آهان اين سوالم اعصابمو خورد كرد
    فقط حجم كره رو نميدونستم

ميشه فرمول مساحت سطح و حجم رو بهم بگيد
    حجم:

مساحت:

14. این کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fm992's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم نخونده بودم ولی کم نیاوردم ببین جوابامو (سوالارو دارین دیگه):

24-ب: اون شاعر فرانسویه (لازم به ذکره که لحظات آخر که درو می بستن اونو خوندم موقع ورق زدن کتاب و اسم خود شاعر یادم نموند)
    24: مهرداد اوستا
    26: گلشن راز
    27:غلامحسین یوسفی
    30:ماجرای عینکم از کتاب شلوارهای وصله دار
    31:اشعار اجتماعی انتقادی به زبان نمادین،طرفدار پروپاقرص و از اولین شاعران سبک نیمایی
    32:تخیلی و نمادین
    33-ب:فرومی ریزم و می سوزم و می سازم!

و یه قلمم اضافه کنم که جالبه در نوع خودش:
    21:شیخ بوعبدا... آنرا شکست و با خودش فکر کرد و فهمید که خسارت بزرگی به وجود آورده است!
    خیلی باحال نوشتی!
    جوابای چرت من:
    24- الف: زرین کوب!!!!
    27- اول خواستم بنویسم زرین کوب بعد دیدم سوال بعدی در مورد زرین کوبه دیگه نوشتن ندوشن!
    33- ب: اول نوشتم چکیدم!!! =)) بعد نوشتم گریختم (چه ربطی داشت نمی دونم)!!!!!!!! =)) )

28 - زندگی نامه ای!!!
    14-ب: افسانه!! البته اول نوشته بودم زمستان (که اصلا مال نیما نبود!)
    12 - ایهام!

16. این کاربر از fm992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •