SANAM SL-3742MD
SANAM SL-3742MD
خوب کیفیت این مدل سونی تو هم رده قیمت خودش بهترین هست ؟ یا lg یا سامسونگی پیدا میشه که کیفیت بهتری داشته باشن ؟!چند اینچ باشه؟ اگه 40میخوای تا 1500 ، ex720 سونی که 3بعدی هم هست خوبه.......
چون به برند اهمیت نمیدم ! سونی هم معمولا همرده هاش گرونتر از بقیه هست ، درسته ؟
اگه مدلی هست که 3d ینست اما کیفیت بهتری داره ، اونو معرفی کنید !
3 بعدیش بهتره یعنی تصاویر 3 بعدی رو بهتر (3 بعدی تر ؟!!) نشون میده ؟!تا 2تومن 42st30 پاناسونیک خوبه و 3بعدی بهتری از ex720 داره.
[QUOTEبدون عینک اگه سورس 3بعدیت خوب باشه همش تار میبینی...........][/QUOTE]
تصویر 2 بعدی رو چی ؟ اونم تار نشون میده ؟ (چون سورس 3 بعدی که زیاد نیست) مهم اونه !
یعنی 3 بعدی ها هرتز بیشتری دارن و فوتبال که مثلا tv بصورت 2d پخش میکنه رو روون نشون میدن ؟!هرتلویزیون 3بعدی که بگیری واسه فوتبال و تصاویر اکشن در2بعدی ارضات میکنه.............
ممنون
سلام دوستان
من میخوام یک LED 3D بخرم بین چند مدل موندم کدوم بهتره . لطفا اونایی که این مدلایی که میگم رو اگه دارن یا گرفتن ، راهنمایی کنن.
samsung 46 LED 3D D8000 و LG LW 6500 که البته این مدل ال جی رو هر جا گشتم نبود چون ساخت مالزیه و ایرانیش بود که مدلش LG LW 65100 بود و امکاناتش هم از مدل مالزی یکم پایینتر بود. البته بگم میخوام از بانه بگیرم . هر جایه بانه که زنگ زدم کسی این مدل ال جی رو نداشت . اصلا کسی تو بانه ال جی بالاتر از مدل lw 5700 رو نداشتن . ولی سامسونگ رو داشتن . حالا موندم. برام هم مهم که عینک سه بعدی هاش چشم رو ازیت نکنه ، سر درد نگیرم.
3 بعدیش بهتره یعنی تصاویر 3 بعدی رو بهتر (3 بعدی تر ؟!!) نشون میده ؟!
[QUOTEبدون عینک اگه سورس 3بعدیت خوب باشه همش تار میبینی...........][/QUOTE]
تصویر 2 بعدی رو چی ؟ اونم تار نشون میده ؟ (چون سورس 3 بعدی که زیاد نیست) مهم اونه !
یعنی 3 بعدی ها هرتز بیشتری دارن و فوتبال که مثلا tv بصورت 2d پخش میکنه رو روون نشون میدن ؟!
ممنون[/QUOTE]
پنل های 3بعدی قابلیت بازتولید تصویر بهتری نسبت به پنل های 2بعدی دارن.........
بله 3بعدی بهتری داره........ 2بعدی که تار نمیشه دوست من مگر اینکه دکمه تبدیل 2بعدی به 3بعدی رو بزنی! 2بعدی قابل قبولی داره باید تصویرشو خودتون از نزدیک ببینید و بسنجید........ اگه رفتی فروشگاه بگو بذاره رو شبکه های ایران و با تصاویر دیجیتال میتونی مقایسه خوبی داشته باشی بنظرمن st30 عالیه...........
درسته.........
Last edited by mzy; 19-01-2012 at 00:31.
سونی معمولا تلیویزیون هاش زمان پاسخ گویی بالاتری دارن ! این آزار دهنده نیست ؟!
Sharp
LC-40LE8300X
قیمتش چنده ؟
Sharp
LC-40LE820M
و این ؟!
پیشنهاد های هم رده این ها (مرز 1.5 میلیون تومان) فقط همون مدل سونی هست ؟
بعد سونی nx720 چطوره ؟ فرقش با ex720 چیه ؟ تو رنج قیمتش بهترین هست ؟! من بهترین کیفیت مد نظرم هست با این بودجه !
چرا قیمت اون 2 تا مدل بالای سونی با ال ای دی های هم رده خودشون که 2 بعدی هستن یکیه ؟ مثل nx700 ؟! حتی اینا یکم گرونترن !
lg سینما 3 بعدی 40 اینچ نداره ؟!
Last edited by r0ss0neri; 19-01-2012 at 00:42.
دوستان گرامی من توصیه میکنم شما ها طی بررسی های عینی و کسایی که میشناسی خرید کنی
اینجا تا ابی (ادمین) بود میشد اعتماد کرد
اما حالا ابدا
یه سری دم از سامسونگ میزنن
یه سری دم از سونی
یه سری دم از پاناسونیک
جدیدنم که شارپ
به نظر من که اینجا شده مافیا
میاد به همین راحتی ال جی رو رد میکنن
والا زمان ابی از این خبرا نبود..
امیدوارم ناظر لااقل یه نگاهی بکنه
Last edited by AMIRHJ; 19-01-2012 at 04:12.
با توجه به اون خط آخر که نوشتید میخواید اذیتتون نکنه و ... گزینه ای جز ال جی نمیمونه
فعلا در بازار ال جی هست که عینک هاش passive هست و به اصطلاح سردرد و... نداره
باقی برند ها عینکاشون اکتیو هست و ممکنه باعث اذیت و سردرد شه!
امیدوارم ناراحت نشی
سینما سه بعدی به هیچ وجه تو حالت 3d فول اچ دی نیست
اصلا شما خودت تست کن تلویزیون رو بزار رو حالت پخش سه بعدی فرقی نمیکنه فیلمت سه بعدی باشه یا تصویر دوبعدی رو به سه بعدی تبدیل کنی
بعد عینکت رو ببر نزدیک تلویزیون و از یکی از لنزهاش نگاه کن ببین چی میبینی
یه خط در میون سیاهه
یعنی هر کدوم از چشمهات نصف پیکسلهای عمودی رو میبینه
درواقع رزولوشن سینما سه بعدی 1920*540 پبکسله و به هیچ عنوان تو حالت سه بعدی رزولوشن 1920*1080 رو شما مشاهده نمیکنید
سلام دوست عزیز
با توجه به اینکه دوام و کیفیت tv برات مهمه حتما" بین برندهای سونی و یا فیلیپس و یا شارپ انتخاب کن . از نظر کیفیت تصویر ، سونی و شارپ حرف نداره و از نظر گارانتی هم معتبرن و خدماتشون خوبه.
حالا میمونه بحث قیمت : ببین با 1600 میتونی یکی از بهترین دو بعدیهای شارپ رو بخری : مدل LC-40LE700M که الان بین LED دوبعدی ها توی بازار مطرحه . پنلشم full led هست.
به نظر من اگه 3D خریدن برات مهمه و میخوای هم جنس با دوام و با کیفیت داشته باشی و هم رنگبندی تصاویرت زنده و طبیعی باشه تا 2 تومن هزینه کن و یه 3D کواترون شارپ بگیر . مدل 40LE8300X رو بهت پیشنهاد میکنم که 1900 تومنه . اینجوری هم یه کیفیت تصویر منحصر به فرد (بدلیل تکنولوژی کواترون داشتنش) داری هم پولت رو واسه پنل ژاپنی و گارانتی خوب گذاشتی.
موفق باشی
Last edited by samira_googleOne; 19-01-2012 at 10:12.
دوست عزیز من خودم تازگی ها با برند شارپ توی خرید tv آشنا شدم چون واقعا" برای خرید tv خودم خیلی تحقیق کردم و اینه که احساس میکنم یکسری اطلاعات و تجربیات کم بدست آوردم که خوشحال میشم اگه گفتنشون به کسی کمک میکنه اونارو بگم . به نظر من اینجا هرکسی تجربه شخصیش رو میگه به این امید که کسی بتونه استفاده کنه . درمورد اینکه فرمودین من خیلی راحت الجی رو رد میکنم باید بگم که من الجی رو توی خیلی از وسایل مثل ماشین لباشویی ، مانیتور و ... قبول دارم ولی واقعا" کیفیت تصویر و تکنولوژی ساخت و امکانات و دوامش رو توی بحث tv نمیتونم با سونی و شارپ مقایسه کنم !!!! و این فقط نظر شخصی منه و به نظرم اگه دوستان از راهنمایی شما هم استفاده کنند و به دیده عینی خودشون اعتماد کنند خیلی راحت این تفاوت کیفیتی رو از نزدیک میبینن![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)