تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 711 از 773 اولاول ... 211611661701707708709710711712713714715721761 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,101 به 7,110 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

مدل LCD چیه سروش جان؟
    TV خودتو میگم
    SANAM SL-3742MD

2. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چند اینچ باشه؟ اگه 40میخوای تا 1500 ، ex720 سونی که 3بعدی هم هست خوبه.......
    خوب کیفیت این مدل سونی تو هم رده قیمت خودش بهترین هست ؟ یا lg یا سامسونگی پیدا میشه که کیفیت بهتری داشته باشن ؟!
    چون به برند اهمیت نمیدم ! سونی هم معمولا همرده هاش گرونتر از بقیه هست ، درسته ؟
    اگه مدلی هست که 3d ینست اما کیفیت بهتری داره ، اونو معرفی کنید !
    تا 2تومن 42st30 پاناسونیک خوبه و 3بعدی بهتری از ex720 داره.
    3 بعدیش بهتره یعنی تصاویر 3 بعدی رو بهتر (3 بعدی تر ؟!!) نشون میده ؟!
    [QUOTEبدون عینک اگه سورس 3بعدیت خوب باشه همش تار میبینی...........][/QUOTE]
    تصویر 2 بعدی رو چی ؟ اونم تار نشون میده ؟ (چون سورس 3 بعدی که زیاد نیست) مهم اونه !
    هرتلویزیون 3بعدی که بگیری واسه فوتبال و تصاویر اکشن در2بعدی ارضات میکنه.............
    یعنی 3 بعدی ها هرتز بیشتری دارن و فوتبال که مثلا tv بصورت 2d پخش میکنه رو روون نشون میدن ؟!

ممنون

4. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه chealsea_cfc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام یک LED 3D بخرم بین چند مدل موندم کدوم بهتره . لطفا اونایی که این مدلایی که میگم رو اگه دارن یا گرفتن ، راهنمایی کنن.
    samsung 46 LED 3D D8000 و LG LW 6500 که البته این مدل ال جی رو هر جا گشتم نبود چون ساخت مالزیه و ایرانیش بود که مدلش LG LW 65100 بود و امکاناتش هم از مدل مالزی یکم پایینتر بود. البته بگم میخوام از بانه بگیرم . هر جایه بانه که زنگ زدم کسی این مدل ال جی رو نداشت . اصلا کسی تو بانه ال جی بالاتر از مدل lw 5700 رو نداشتن . ولی سامسونگ رو داشتن . حالا موندم. برام هم مهم که عینک سه بعدی هاش چشم رو ازیت نکنه ، سر درد نگیرم.

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

3 بعدیش بهتره یعنی تصاویر 3 بعدی رو بهتر (3 بعدی تر ؟!!) نشون میده ؟!
    [QUOTEبدون عینک اگه سورس 3بعدیت خوب باشه همش تار میبینی...........][/QUOTE]
    تصویر 2 بعدی رو چی ؟ اونم تار نشون میده ؟ (چون سورس 3 بعدی که زیاد نیست) مهم اونه !

یعنی 3 بعدی ها هرتز بیشتری دارن و فوتبال که مثلا tv بصورت 2d پخش میکنه رو روون نشون میدن ؟!

ممنون[/QUOTE]

پنل های 3بعدی قابلیت بازتولید تصویر بهتری نسبت به پنل های 2بعدی دارن.........

بله 3بعدی بهتری داره........ 2بعدی که تار نمیشه دوست من مگر اینکه دکمه تبدیل 2بعدی به 3بعدی رو بزنی! 2بعدی قابل قبولی داره باید تصویرشو خودتون از نزدیک ببینید و بسنجید........ اگه رفتی فروشگاه بگو بذاره رو شبکه های ایران و با تصاویر دیجیتال میتونی مقایسه خوبی داشته باشی بنظرمن st30 عالیه...........

درسته.........
    Last edited by mzy; 19-01-2012 at 00:31.

7. این کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سونی معمولا تلیویزیون هاش زمان پاسخ گویی بالاتری دارن ! این آزار دهنده نیست ؟!
    Sharp
    LC-40LE8300X
    قیمتش چنده ؟
    Sharp
    LC-40LE820M
    و این ؟!
    پیشنهاد های هم رده این ها (مرز 1.5 میلیون تومان) فقط همون مدل سونی هست ؟
    بعد سونی nx720 چطوره ؟ فرقش با ex720 چیه ؟ تو رنج قیمتش بهترین هست ؟! من بهترین کیفیت مد نظرم هست با این بودجه !
    چرا قیمت اون 2 تا مدل بالای سونی با ال ای دی های هم رده خودشون که 2 بعدی هستن یکیه ؟ مثل nx700 ؟! حتی اینا یکم گرونترن !
    lg سینما 3 بعدی 40 اینچ نداره ؟!
    Last edited by r0ss0neri; 19-01-2012 at 00:42.

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

من طبق برسی هایی که کردم اگر قرار باشه تلوزیون 3d بخره باید passive باشه واین تکنولولژی رو فقط الجی داره
    فقط بحث میمونه سر دو بعدی که بازم فکر می کنم با توجه به مشخصاتی بالایی (مثل : کنتراست و هرتز ) که الجی نسبت به قیمتش داره خیلی متفاوت با مشخصاتی است که یک تلوزیون شارپ یا سونی یا پاناسونیک با همین قیمت داره

نظر شما چیه !!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان گرامی من توصیه میکنم شما ها طی بررسی های عینی و کسایی که میشناسی خرید کنی

اینجا تا ابی (ادمین) بود میشد اعتماد کرد
    اما حالا ابدا
    یه سری دم از سامسونگ میزنن
    یه سری دم از سونی
    یه سری دم از پاناسونیک
    جدیدنم که شارپ
    به نظر من که اینجا شده مافیا

میاد به همین راحتی ال جی رو رد میکنن

والا زمان ابی از این خبرا نبود..
    امیدوارم ناظر لااقل یه نگاهی بکنه
    Last edited by AMIRHJ; 19-01-2012 at 04:12.

10. 5 کاربر از AMIRHJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام یک LED 3D بخرم بین چند مدل موندم کدوم بهتره . لطفا اونایی که این مدلایی که میگم رو اگه دارن یا گرفتن ، راهنمایی کنن.
    samsung 46 LED 3D D8000 و LG LW 6500 که البته این مدل ال جی رو هر جا گشتم نبود چون ساخت مالزیه و ایرانیش بود که مدلش LG LW 65100 بود و امکاناتش هم از مدل مالزی یکم پایینتر بود. البته بگم میخوام از بانه بگیرم . هر جایه بانه که زنگ زدم کسی این مدل ال جی رو نداشت . اصلا کسی تو بانه ال جی بالاتر از مدل lw 5700 رو نداشتن . ولی سامسونگ رو داشتن . حالا موندم. برام هم مهم که عینک سه بعدی هاش چشم رو ازیت نکنه ، سر درد نگیرم.
    با توجه به اون خط آخر که نوشتید میخواید اذیتتون نکنه و ... گزینه ای جز ال جی نمیمونه
    فعلا در بازار ال جی هست که عینک هاش passive هست و به اصطلاح سردرد و... نداره
    باقی برند ها عینکاشون اکتیو هست و ممکنه باعث اذیت و سردرد شه!

12. 2 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jeghly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نمیدونم چقدر برات 3D passive بودن و چقدر کیفیت تلویزیونی که میخوای بخری مهمه ولی در مورد passive یه چیزی هست که معمولا" فروشنده ها نمیگن و اون اینکه شما با خرید یه 3D passive هیچوقت نمیتونی رزولوشن 1080P داشته باشی و تصویر رو به صورت Full HD ببینی .
    در مورد دو بعدی هم که صحبت کردی اینطور نیست دوست عزیز چون بودجه ای که واسه خرید تلویزیونت گذاشتی بودجه خوبیه و میتونی از برندهایی با کیفیت تصویر خیلی بهتر و امکانات خوبشون خرید کنی .
    اگه بخوای میتونم توی این رنج قیمت چند مدل خوب بازار رو بهت معرفی کنم.
    موفق باشی
    امیدوارم ناراحت نشی
    سینما سه بعدی به هیچ وجه تو حالت 3d فول اچ دی نیست
    اصلا شما خودت تست کن تلویزیون رو بزار رو حالت پخش سه بعدی فرقی نمیکنه فیلمت سه بعدی باشه یا تصویر دوبعدی رو به سه بعدی تبدیل کنی
    بعد عینکت رو ببر نزدیک تلویزیون و از یکی از لنزهاش نگاه کن ببین چی میبینی
    یه خط در میون سیاهه
    یعنی هر کدوم از چشمهات نصف پیکسلهای عمودی رو میبینه
    درواقع رزولوشن سینما سه بعدی 1920*540 پبکسله و به هیچ عنوان تو حالت سه بعدی رزولوشن 1920*1080 رو شما مشاهده نمیکنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    بین 1 تا 1.5 LED چی پیشنهاد میدین ؟
    بین 1.5 تا 2 ؟

برای یک خانواده پر جمعیت میخوام که این TV رو حداقل 10 سالی ازش کار بکشن ! 3D با توجه به اینکه هرنفر عینک جدا میخواد خوبه ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل تو 3D ها چطوره ؟ قیمت هر عینک چنده ؟!
    تلویزیون 3D رو اگه بدون عینک ببینی همشون تار نشون میدن ؟!
    من در مورد کیفیت شارپ زیاد شنیدم ! مدلی ازش پیشنهادی دارین واسه هر 2 بودجه ؟
    و اینک ری فرش ریت هم بالا باشه ! اگه 240 باشه فک کنم خیلی خوب باشه ! چون فوتبال که ببینی بعد بلور بشه خیلی زنندس .
    بعد تلویزیون ها رو بصورت چکی هم میدن ؟

ممنون
    سلام دوست عزیز
    با توجه به اینکه دوام و کیفیت tv برات مهمه حتما" بین برندهای سونی و یا فیلیپس و یا شارپ انتخاب کن . از نظر کیفیت تصویر ، سونی و شارپ حرف نداره و از نظر گارانتی هم معتبرن و خدماتشون خوبه.
    حالا میمونه بحث قیمت : ببین با 1600 میتونی یکی از بهترین دو بعدیهای شارپ رو بخری : مدل LC-40LE700M که الان بین LED دوبعدی ها توی بازار مطرحه . پنلشم full led هست.
    به نظر من اگه 3D خریدن برات مهمه و میخوای هم جنس با دوام و با کیفیت داشته باشی و هم رنگبندی تصاویرت زنده و طبیعی باشه تا 2 تومن هزینه کن و یه 3D کواترون شارپ بگیر . مدل 40LE8300X رو بهت پیشنهاد میکنم که 1900 تومنه . اینجوری هم یه کیفیت تصویر منحصر به فرد (بدلیل تکنولوژی کواترون داشتنش) داری هم پولت رو واسه پنل ژاپنی و گارانتی خوب گذاشتی.
    موفق باشی
    Last edited by samira_googleOne; 19-01-2012 at 10:12.

15. 2 کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان گرامی من توصیه میکنم شما ها طی بررسی های عینی و کسایی که میشناسی خرید کنی
    اینجا تا ابی (ادمین) بود میشد اعتماد کرد
    اما حالا ابدا
    یه سری دم از سامسونگ میزنن
    یه سری دم از سونی
    یه سری دم از پاناسونیک
    جدیدنم که شارپ
    به نظر من که اینجا شده مافیا

میاد به همین راحتی ال جی رو رد میکنن

والا زمان ابی از این خبرا نبود..
    امیدوارم ناظر لااقل یه نگاهی بکنه

دوست عزیز من خودم تازگی ها با برند شارپ توی خرید tv آشنا شدم چون واقعا" برای خرید tv خودم خیلی تحقیق کردم و اینه که احساس میکنم یکسری اطلاعات و تجربیات کم بدست آوردم که خوشحال میشم اگه گفتنشون به کسی کمک میکنه اونارو بگم . به نظر من اینجا هرکسی تجربه شخصیش رو میگه به این امید که کسی بتونه استفاده کنه . درمورد اینکه فرمودین من خیلی راحت الجی رو رد میکنم باید بگم که من الجی رو توی خیلی از وسایل مثل ماشین لباشویی ، مانیتور و ... قبول دارم ولی واقعا" کیفیت تصویر و تکنولوژی ساخت و امکانات و دوامش رو توی بحث tv نمیتونم با سونی و شارپ مقایسه کنم !!!! و این فقط نظر شخصی منه و به نظرم اگه دوستان از راهنمایی شما هم استفاده کنند و به دیده عینی خودشون اعتماد کنند خیلی راحت این تفاوت کیفیتی رو از نزدیک میبینن

17. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •