چرا میشه دوست عزیز برو اونجایی که بازیرو نصب کردی قسمت setting رو باز کن بعد برو از بالا گزینه کیبورد و انتخاب کن و روی دکمه x کلید کن و بعد از آن هر دکمه ای که خواستی جاش باشه رو انتخاب کن ..ok
چرا میشه دوست عزیز برو اونجایی که بازیرو نصب کردی قسمت setting رو باز کن بعد برو از بالا گزینه کیبورد و انتخاب کن و روی دکمه x کلید کن و بعد از آن هر دکمه ای که خواستی جاش باشه رو انتخاب کن ..ok
من که اصلا سرعت اضافی ندارم تو بازی....سرعتش معقوله...ویندوز 7
شما به این سیستم میگین زاقارت
منم همينو ميخواستم بگم
این پچ تو گرافیک بازی دست می بره؟چمن رو عوض می کنه؟یا قیافه ها رو؟
سلام.
از دوستان کسی میتونه فقط فایل نقل و انتقالات رو بزاره کیت سرور کامل رو نمیخوام فقط اون فایلی که نقل و انتقالات رو درست میکنه.
با تشکر.
سیو هم میتونم بکنم که برا همیشه بمونه؟
وقتی دکمه ی ok را بزنید، سیو میشه.
دقیقا همینطوریه که میگین اگه سرعت حرکت توپ کم بشه بازی خیلی قشنگ میشه در اینصورت دروازه بانها دیگه شوتهای محکمو دفع نمیکنن و میتونن مهارشون کنن . توی نسخه دمو سرعت توپ بسیار خوبه اما زمان پاسخ دهی یک مقداری زیاده . الان راهی وجود داره که سرعت بازی خیلی کم بشه حتی کمتر از نسخه 2009 زمان پاسخ دهی رو هم میشه بهتر از نسخه دمو کرد اما اگه بخوایم زمان پاسخ دهی رو به حد نسخه نهایی برسونیم باز اینجا هوش بازی کم میاره و میشه راحت تیمها رو برد خلاصه این نسخه بازی معمایی شده برای ما .
من منتظر آبتین هستم چند هفته پیش گفته بود شاید با دوستان هم کلاسیش توی هوش مصنوعی بازی دست ببرن . همینطور منتظر آنلاک کردن سوپر استار توسط stefan acm هستم هر روز دارم تاپیک ایشون رو هم چک میکنم .
فعلا باید منتظر باشیم ببینیم چی میشه ولی خداییش این نسخه همه رو خیلی اذیت کرد .
Features: new in italic
Kits for all national teams
Kits for all Bundesliga teams
Bundesliga in place of Eredivisie (Eredivisie is still there; your saved games still work ;-)
Missing teams added to CL mode selection
updated league and cup logos
Bundesliga teams basis
updated German national team
original league, cup and team logos
correct kits for all EPL and La Liga teams
faces for some players
correct team names
Last edited by 4039; 29-10-2009 at 13:56.
مبخشید برا super star کردن از عدد 2 که میشه مال regular و میدم به نرم افزار برا اسکن اعدادی که میده ثابت نمیمونن یعنی اول 2 ولی بعدن تغییر میکنن در اخرشم که یک رو میدم اون دوتا عدد ÷ایین صفحه نمایش داده نمیشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)