سلام
دوستان گوشیم ورژن 50 روش نصبه و میخوام ورژن 51 رو بریزم ولی با خود nsu تا 138 مگ دانلود میشه و دیگه دانلود نمیکنه چیکار کنم؟
سلام
دوستان گوشیم ورژن 50 روش نصبه و میخوام ورژن 51 رو بریزم ولی با خود nsu تا 138 مگ دانلود میشه و دیگه دانلود نمیکنه چیکار کنم؟
سلام دوستان
اگه درب جایی رو که Memory card رو توش میزاریم بشکنه قابل تعویض یا تعمیر هست؟
ورژن گوشی م 51 ه ولی مموریاش رو روی پی سی م فول نشون میده و نمیتونم هیچی بریزم روش.چیکار کنم؟
قابل تعمیر نیست ولی قابل تعویض هست باید یه قاب های کپی بگیری بدی دورش رو برات عوض کنن ولی زیاد جالب نمیشه
سلام به همه
گوشیExpress Music 5800 من آب خورد و خاموش شد دیگه هم روشن نشد دادم تعمیر حالا بعد از تعمیر صدای گوشی(صدایی که باید از میکروفن گوشی موقع تماس بیاد) مشکل پیدا کرده اونم 3-2 باری دادم تعمیر گفت که آی سی صداش خرابه باید عوض شه ولی اونم عوض کرد باز درست نشد البته اینو بگم که با ایرانسل صداش خوبه ولی با همراه اول اکثر جاها صداش مشکل داره (بعضی جاها هم به ندرت با همراه اول خوب کار میکنه) حالا به نظر شما مشکل چی هست؟؟؟ فریم ور گوشی رو هم از سایت نوکیا بروز کردم که افاقه نکرد... خلاصه فعلا گوشی رو تعطیل کردم. امیدی به درست شدنش هست؟
سلام این برنامه X plore نصب کردم حتی یبار بعد ریست گوشی هم نصب کردم باز نمیشه دیگه چیکارش باید بکنم تصویر ب لحظه سیاه میشه و تموم نمیدونم چیکارش کنم .... چیکار کنم آیا ؟
گوشیت را هـک کردی؟
منم همین مشکلو دارم میدونین باید چی کار کرد
هیچی نمیشه روش ریخت ovi suite هم پاک کردم دوباره نصب کردم بازم نشد درایوراشم پاک کردم دوباره ریختم بازم نشد
win 7
میدونین قضیه اش چه خیلی ستمه نشه روش با pc sute چیزی ریخت
سلام به عزيزان
ميخاستم ببينم كسي نرم افزاري سراغ داره ك بشه باش 2تا5800رو توسط وايرلس به هم وصل كرد و شبكه كرد؟
چون وقتي ك ازSWITCH PHONEاستفاده ميكنيم اين شبكه ايجاد ميشود
سلام به عزیزان
من یک رم 16G توشیباخریدم اما وقتی ک توکام÷یوتر ظرفیتشو نگاه میکنم کل رم رو15.8G نشون میده وفرمتش ک میکنم فضای خالی14.8Gنشون میده و198KBهم فایل سیستماشه
حالا این 1گیگابایت دیگه کجا رفته؟این طبیعیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)