دوست عزیز من از نرم افرار ارت مانی استفاده میکنم خیلی راحت هم هکش کردم الان هم پولم 9999999 هستش
ضمنا" دوست عزیز که در بالا جواب رو نوشتی بجای این ctrl+alt+delete میتونی با زدن alt+tab راحت بیای به برنامه مورد نظر
دوست عزیز من از نرم افرار ارت مانی استفاده میکنم خیلی راحت هم هکش کردم الان هم پولم 9999999 هستش
ضمنا" دوست عزیز که در بالا جواب رو نوشتی بجای این ctrl+alt+delete میتونی با زدن alt+tab راحت بیای به برنامه مورد نظر
Last edited by khelane; 28-03-2009 at 16:20.
سلام.
جواب ما چی شد ؟
پست 7094سلام. من بازی رو دارم صفر کیلومتر...
حالا می خوام لیگ ایران هم اضافه بشه + اصلاح اسامی و چمن بازی ها...
کدوم یکی رو دان کنم و چطوری نصبش کنم ؟!
بر روي بعضي از سيستم عامل ها جواب نميده
راه مطمئنش همونيه كه گفتم ولي در هر حال 13 روش براي Minimize كردن برنامه در حال اجرا در Windows XP وجود داره
پچ جناب كراوزر رو دانلود و نصب كنيد كه خيلي كامل و خوب ساخته شده
http://forum.p30world.net/showpost.php?p=3621804&postcount=7005
سلام. اینو میگین دیگه ...
لینک خرابه یه لینک دیگه بزارین.دانلود پچ krauser با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ)
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم.
Last edited by arash66_2m; 28-03-2009 at 21:08.
بازي قشنگي هاي ديگه اي هم داره البته تا حالا نميدونم با يه سيستم بالا و مانيتور lcd 19 اينچ وايد بازي كردي يا نه ولي اگه بازي كني ديوونه بازي ميشي ديگه مشكل تاريكي هم نخواهي داشت
ببين اين پچ من كار لايسنس كردن رو انجام ميده فقط ليگ بوندس رو اضافه ميكنه البته شما مگه نخوندي خصوصيات پچ رو؟ اونجا نوشتم چي كار ميكنه ديگه
با آرت ماني هك بايد بكني اگه نتونستي كافيه سيوت رو بدي برات افزايش بدم
نه عزيز لينكها سالم هست اين پست رو نقل كرديد واسه همين downcase شده متن لينك براي دانلود به صحفه و لينكي كه توي امضام گذاشتم مراجعه كنيد. لينك ها رو از اون صفحه استفاده كنيد نه نقل قول شده سيستم P30world طوري هست كه متن upercase رو موقع پست كردن اتومات downcase ميكنه. در ضمن با توجه به اينكه فرموديد PES شما صفر كيلومتر هست تمامي لينكها رو باس دانلود كنيد وگرنه نميتونيد استفاده كنيد از پچ همه اونها كه گذاشتم لازم داريد
Last edited by Spaniuly; 28-03-2009 at 22:47.
داداش سریع دکمه r1 رو بزن توپ میفته جلوی پای دروازه بان
ایشون میخوان که دروازه بان از همون اول توپ رو با پا بگیره
وگرنه همون موقع که توپ رو گرفت دیگه نیازی نیست بندازه جلوی پاش...توپ رو شوت میکنه یا پاس میده
سلام دوستان من میخوام پچ 1.20 کونامی رو نصیب کنم ولی این پیغام رو نشون میده اشکال از ویندوز انتسالر هست دوستانی که اینجور مشکلی داشتند و حل شد لطفا" کمک کنند اگه بازیم ناقصه میشه بگید که در کجا نسخه فول رو گیر اورد
![]()
Last edited by khelane; 29-03-2009 at 18:27.
اين پچ كه گرفتي ماله ورژن قديمي ميباشديا ورژن بازي شما پايينه و يا اين پچ كه گرفتيد به بازي نميخوره
![]()
ایشون میخوان پچ رسمی 1.2 کونامی رو نصب کنن
برای نصب اون پچ که نیازی به اپگرید نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)