تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 711 از 1138 اولاول ... 211611661701707708709710711712713714715721761811 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,101 به 7,110 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

قابهای روی ستون که قبلا من جفتش رو 10 تومان گرفتم ولی الان باید حدود 25 تومان یا بیشتر باشه.اگه بتونید فابریکش رو گیر بیارید خیلی بهتره چون ایرانیها رو باید رنگ کنید که دوامی نداره و باید هر سال یکبار رنگش کنید!
    اون صفحه پشت کیلومتر هم نوش تو بازار هست ولی قیمت نو اون رو نمیدونم.البته 40 تومانبرای نمونه در حد نوش خیلی بالا نیست.
    اگر پلوسهاتون ایراد داشت سعی کنید پلوس امریکایی بوش نخورده و در حد نو بگیرید که البته پیدا کردنش هم خیلی مشکله و قیمتش هم بالاست .اگر سایر اجزای دیفرانسیلتون هم خرج داشت بهتره یک دیف کامل در حد نو گیر بیارید.

در مورد وضعیت تعمیرکارها که چیزی نگم بهتره!
    در مورد شتاب ماشین قبل از هر چیز بهتره از وضعیت شمعها و وایر و سیستم جرقه و تنظیم دلکو و همچنین وضعیت کاربراتور و برق ماشین مطمین بشید.
    اگر اینها تنظیم بود و گیربکس و موتور هم درست و سالم کار میکرد بهتره بیشتر روش حساس نباشید.کلا نوا نسبت به بیوک خیلی متفاوت راه میره و تا سوار بیوک نشید متوجه منظورم نمیشید.
    من عقیده دارم مصرف صدی 20 لیتر واقعا به راه رفتن بیوک می ارزه.

2. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shs_micro2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

خوب با اجازتون من کولر ماشینو کلا باز کردم به دلیل پرتاب باد نا مناسب به شما هم پیشنهاد میکنم باز کنین و یه دست کامل تمیز کنین خیلی تاثیر داره چون هرچی پر درخت و پرز و ... هست با فشار فن میفرسته تو رادیاتور.
    این هم عکساش:

من با فشار باد تمیزش کردم یه سوزن صافی هم هست تو لوله باریکی که میره سر رادیاتور اونم بیارید بیرون که همه آشغالا پشت اونه

همینطور که تو این عکس میبینید اینجا پشت رادیاتور کلی آشغال جمع شده

این هم رادیات تمیز شده

و این هم کار نهایی
    خیلی تاثیر داشت خیلی
    حالا باد میزنه در حد لالیگا
    Last edited by shs_micro2; 27-04-2014 at 09:31.

4. 6 کاربر از shs_micro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چه مشکلی برای ترمز پیش اومده؟نکنه از جایی هوا میکشیده؟

من برای ترمز چرخهای جلو 2 تا شلنگ ترمز گرفتم که نسبت به نمونه فابریک کمی بلندترن!
    حدودا نسبت به قبلیها 10 سانتی متر بلندتر هستن.
    به نظرتون همینها رو ببندم یا کوتاهترش رو بگیرم؟
    ممکنه مشکلی هم پیش نیاره و به جایی نگیره؟

امروز 2 قطعه دیگر هم که قبلا برای جلوبندی نگرفته بودم گرفتم.
    اولیش سیبک بغل شاسی بود که با اینکه نمونه فابریک ماشین لقی نداشت ولی گریس خورش مشکل داشت و پیچ گریس خور نداشت و مشکل دیگرش این بود که گردگیرش پاره شده بود و دیگر اینکه بازوی اون ضربه خورده بود و مشکل داشت.
    سعی کردم بهترین نمونه موجود در بازار رو بگیرم که مارک baw بود و ساخت تایوان بود.قیمتش هم 65 تومان شد.
    قطعه دوم هم کاسه نمدهای چرخهای جلو بود که هر عدد 5 تومان شد.

مشكل من موقع ترمز گرفتن به حالت معمولي بود، كه چرخ جلو راست زودتر از سمت چپ قفل ميكرد و قدرت ترمز گيري كم ميشد ( با سرعت حدود 50 كيلومتر) بخصوص زماني كه سطح آسفالت داغ ميشد( نزديك ظهر)
    كارهاي زيادي كردم تا علت رو متوجه بشم اما بي فايده بود، لنتهاي جلو جابجا شد، ديسكها رو جابجا كردم، چندين بار هواگيري شد. پمپ ترمز چرخها هم بازديد كامل شد ، اما بازهم بي فايده بود.
    حدس زدم ممكنه روغن به يكي از پمپها به اندازه كافي نرسه و شدت فشار روغن نسبت به يكي ديگه تفاوت بكنه. لوله هاي چرخ جلو باز شد و با فوت كردن داخل اونها مقدار عبور هوا رو اندازه گرفتم و ديدم سمت راست كه زودتر قفل ميكرد مقدار بيشتري هوا نسبت به سمت چپ عبور ميده و در واقع عبور روغن ترمز نسبت به سمت چپ راحتتر انجام ميشه.
    بنابراين نتيجه گرفتم كه مشكل از سمت چپ بوده و نه راست. لوله سمت چپ را عوض كردم كه از قديم يه نمونه اصل آمريكايي نو داشتم و بستم

طول اين لوله هاي جديد هم بيشتر از نمونه هاي روي خود ماشين بود اما اشكالي ايجاد نميكنه جون تست كردم و ديدم به جايي گير نميكنه.
    براي اطمينان خاطر لوله سمت راست هم عوض شد كه از بازار نمونه آمريكايي طرح جديد گرفتم( 35000).
    عبور هوا از هردو به خوبي انجام ميشد.

اينهم لوله فابريك خود ماشين كه كوتاهتر و باريكتر از نمونه هاي جديد هست

بازهم براي اطمينان بيشتر لوازم پمپ بالا رو هم كامل عوض كردم، يه پيستون فنردار اول نو گرفتم با لوازم اصل آمريكايي و براي پيستون جلويي هم لوازم ايراني ( با مواد آلماني) خريدم كه تا الان خوب جواب داده.
    البته يه سري لوازم از قديم داشتم كه متوجه شدم كمي تفاوت داره و مال وانتهاي GMC بوده . ميشد با كمي تغيير اون را هم سوار كنم اما گذاشتم براي دفعات بعد.

توي بازار دو مدل پيستون جلويي وجود داشت:
    يه مدل كه در بخش اول اون اورينگ معمولي سوار ميشد و نمونه دوم كه در بخش اول بجاي اورينگمعلومي ، از يك اورينگ لبه دار استفاده ميشد.
    هر دو مدل رو ميشه سوار كرد و فرقي نداره.
    اين نمونه داراي اورينگ لبه دار هست كه الان اورينگ پاييني اون سوار نشده و محل فضاي باز شيار كاملا مشخصه

اينجا نمونه داراي اورينگ ساده( سمت چپ) معلومه كه اصل آمريكايي بود و اورينگها روي اون سوار شده بود( 10000تومان)

نتيجه اينكه وضعيت ترمز گيري بهتر شده اما هنوز به نظرم جا بهتر شدن داره كه ميتونه بخاطر نوع لنتها هم باشه.( لنت پارس ايراني از قبل روي ماشين بوده)

6. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ماشالله خوب به کارها واردید.خوبه که ادوات کولرتون همش سالم بوده
    فقط سعی کنید ----- کولر رو زیاد ور معرض هوا قرار ندید چون جاذب رطوبت هست و هم کاراییش کم میشه و هم ممکنه سوراخ بشه(من خودم تجربش رو دارم).البته حساسیت گاز r12 نسبت به r134 در مورد رطوبت موجود در سیستم کمتره ولی به هر حال تاثیر میگزاره.معمولا در تعمیرات حرفه ای سیستمهای سرمایشی این ----- تعویض میشه و علاوه بر جذب رطوبت خاصیت فیلتر گاز کولر هم داره.ولی متاسفانه در ایران لوازم کمه و قیمت هم بسیار بالاست و معمولا امکان تعویض کمتر فراهمه.
    من یه ----- کولر فابریک و نو برای خودم گیر اوردم و هنوز فرصت نکردم سیستم کولر رو جمع کنم.
    راستی اون کمپرسور باد رو خودتون ساختید ؟
    اگه اشتباه نکنم با موتور یخچال ساخته شده؟
    Last edited by MJ1970; 27-04-2014 at 14:40.

8. 2 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من هم از همون نمونه شلنگ ترمز گرفتم ولی با قیمت 12 تومان (برای هر کدام)
    پس از نظر نصب هم مشکلی نداره و میتونم با خیال راحت ببندم.اخه فکر میکردم به جایی بگیره و برام مشکل درست کنه.

من فنرها و کمک فنرهام رو جا زدم.در حال حاضر مشغول سرویس کالیپرهای ترمز هستم ولی نمیدونم چطور پیستونهای ترمز جلو رو خارج کنم!
    بعضی میگم با فشار باد خارج میشن که هنوز تست نزدم.البته اگه میدونستم اینقدر سخت خارج میشن همون موقع که به سیستم ترمز وصل بود با فشار پدال خارجشون میکردم.
    این هم عکس کالیپرها بعد از شستشو:
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

10. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

سلام
    من کوچیک شما هستم
    والا فقط یه لوله یکم به تسمه پمپ هیدرولیک گرفته بود که عوض کردم.(دو سر بریده شد و جوش خورد و پرس شد)
    رطوبت گیر رو خیلی باید مواظب بود که سوراخ نشه.والا کمپرسور که اول درگیر شد دیدم به زور کمپرس میکنه
    وقتی اون سوزن رو کشیدم بیرون کلی پلیسه پشتش بود.بعدم با فشار باد رادیات رو تمیز کردم (رادیاتور جلو)
    با اجازه شما بله
    یه کپسول گاز یخچاله یا همون گاز کولر
    یه موتور یخچال
    یه شیر خودش داشت یکی هم خودم گزاشتم.یه مانومتر و یه شیر یه طرفه
    نمونه برابر اصل همین تو بازار میدن 300تومن من با 80 تومن ساختم
    فقط مشکلی که داره یکم مخزنش کوچیکه و اگر رطوبت توی مخزن رو هر چند وقت یه دفعه خالی نکنید مخزنو سوراخ میکنه(من واسه جک های پنوماتیک استفاده میکنم چون مصرف بادم کمه خوب جواب میده ولی واسه رنگ و .. اصلا جواب نمیده به دلیل مخزن کوچیک)فشار بادش عالیه

12. 4 کاربر از shs_micro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

آقا منم یه مشکل دارم ترمزای جلوم کمتر از عقب میگیره
    عقب تازه لنت عوض کردم و ریگلاژ کردم
    همش عقب میگیره ماشین سر میخوره
    چیکار کنم؟>

14. 3 کاربر از shs_micro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

براي خارج كردن پيستون پمپ جلو اول گردگير اون رو در بياريد. متاسفانه اين گردگير خيلي سخت در مياد و معمولا موقع درآوردن پاره ميشه. اگر تونستيد سالم در بياريد كه چه بهتر و اگر نشد ايراد خاصي نداره و بدون گردگير هم پمپ جواب ميده.

بعداز يك سنبه يا آچار كه به راحتي وارد مجراي ورودي روغن ميشه، استفاده كنيد با وارد كردن اون و ضربه زدن ملايم ، كم كم پيستون رو از جاي خودش خارج كنين. مراقب باشيد به رزوه هاي محل پيچ شدن سر لوله ترمز آسيب وارد نشه.

پيستون خارج شده و اين داخل سيلندر ترمز هست

پيستون را با يك سنباده خيلي نرم و آب تميز كنيد

داخل سيلندر پمپ را هم تميز كنيد.
    اگر نشت روغن نداشتيد، پس لوازم اون سالم هست و نيازي به تعويض نداره، با خارج كردن اورينگ داخل سيلندر و چك كردن وضعيت اون، از سالم بودنش مطمئن بشيد.

بعد از تمام شدن كار و نصب دوباره اورينگ داخل سيلندر، تمام قطعات را با روغن ترمز چرب كنيد و پيستون را در محل خودش گذاشته و با انتهاي يك دسته چوبي چكش و ضربات ملايم اون رو به داخل سيلندر وارد كنيد.

بعد از نصب هواگيري كنيد.
    براي پيدا كردن عيوب ترمز بايد مرحله به محله جلو رفت و اول از مواردي كه قابل ديدن هست شروع كنيد، مثل كم بودن روغن در مخزن روغن ترمز، نشتي روغن از لوله ها يا پمپها، تمام شدن لنتهاي ترمز ، و در ادامه رگلاز لنتهاي عقب و تعويض قطعات شكسته و معيوب مثل فنرها و اهرمها و پيم و خار و.. و اگر نتيجه نگرفتيد دنبال مواردي مثل گرفتگي لوله ها و يا نصب اشتباه و..باشيد.
    اين جدول عيب يابي را امروز ديدم، و راهنماي خوبي به حساب مياد. در مورد ترمز و جلوبندي و فرمان و..توضيحات خوبي داده شده.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد نصب لوله هاي ترمز جديد براي پمپهاي جلو حتما توجه كنيد كه فرم قرار گيري واشر آب بندي سر لوله به پمپ ( كه ممكنه واشر از جنس آلومينيوم و يا مس باشه) در هر لوله فرق ميكنه. گاهي ممكنه بين سر لوله و پمپ واشر نياز باشه و يا نباشه و يا بين پيچ و سر لوله واشر يكي يا دوتا بخواد، براي فهميدن اين موضوع بايد آزمايش كنيد و در هر وضعيتي كه بعد از بستن و پدال زدن، نشتي روغن داشت، فرم قرار گيري واشرها رو تغيير بديد تا آب بندي كامل بوجود بياد.

Last edited by camaro lt; 28-04-2014 at 15:55.

16. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

سلام من خودم خیلی ماشین آمریکایی دوست دارم ولی دارم میبینم هر هفته درگیر یه قطعه از ماشینین
    واقا می ارزه ماشینی که بیشتر از سواری دردسر تعمیر داره ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

خیلی ها به ما میگن مریض خیلی ها میگن عاشق خیلی ها میگن فهمیده
    ولی هر کسی یه علاقه و یا یه تفیحی داره.علاقه و تفریح ما ماشینامون هستن
    ما از تعمیر ماشین هامون لذت میبریم
    وقتی خراب میشه به رینگ و لاستیک لگد نمیزنیم و به سازندش لعنت
    وقتی خراب میشه پیاده میشیم و دلمون به حالش میسوزه که چرا باهاش بد رانندگی کردیم
    ما ارزش ماشینامون رو میدونیم.چون میدونیم چه مهندسی و هنری توشون خوابیده.
    من شخصا بارها شده سر چهار راه تو ترافیک زیر بارون و .... خاموش کردم ولی وقتی اومدم پایین با دلسوزی کاپوتو زدم بالا
    ما اگه یه ماشین جمع میکیم و دنبال قطعه قطعش میدوییم بعد از داشتنش لذت میبریم
    قبل از اینکه من آمریکایی بخرم یکی که آمریکایی سوار قدیمی بود بهم گفت اگه واقعا دوست داری بخر.این جملش بود(باید اینقد عشقشو داشته باشی که اگه پشت چراغ قرمز با دوست دخترت یهو گیر بکس ماشین اومد پایین .آروم کاپوتشو باز کنی و ببندی.و نگی اه چه ماشینیه)
    من بارها شده گفتم اه ماشینم چقد اوراقه ولی هیچ وقت نگفتم ماشین آریکایی چقد اوراقه.
    کاملا بسته به دیدگاه شماست.بعدم خیلی از آمریکایی ها هستن که همون اولی که خریداری شدن یه سرویس اساسی شدن و دیگگه خرابی نداشتن.
    دوستان جوابیه رو کامل کنید

19. 5 کاربر از shs_micro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •