پاسخگو کسی نبود؟
مگه الان ie8 رو نصب کنی نصب نمیشه؟ باید نصب بشه بعد هم فکر کنم ie9 بره.
در یاهو مسنجر ورژن 8 در بالای پنجره یاهو مسنجر یک نواری بود که کنارش یک فلش بود و وقتی اون فلش رو میزدی آخرین آیدی هایی که باهاشون چت کردی رو میاورد و نشون میداد و می تونستی روش کلیک کنی ولی در ورژن های بعد توی هیچ کدوم دیگه همچین امکانی وجود نداشت.
نمیشه به ورژن های بالاتر این امکان رو اضافه کرد؟
آخه خیلی کاربردی بود.
منظورم در این نوار هست:
امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم.
در همونجا که نوشته type a ...
من که نمیدونم ولی من 8 یوز میکنم هنوزمتو هم 8 بنصب حالشو ببر چون هر چیز قدیمی باحالتره !
ویندوز هم همینطور. نظر خودمه.
نخیر امکان اضافه کردن در ورزن های جدید مقدرو نیست
1- آیا راهی برای بک آپ گیری از ادد لیست هات هست؟
2- امکان اینکه به طور کلی ببینی که توی ادد لیستات الان انلاین هست و کی نیست وجود داره برای همه ادد لیست ها یعنی نخواهیم آیدی ها رو تک تک وارد کنیم؟
1-بله ، کافیه وارد ایمیلتون بشید و قسمت Contact هاتون Select All بگیرید و سپس بر اساس فرمت دلخواه Export کنید
2-نخیر همچین امکانی تو یاهو مسنجر وجود نداره که بخواین متوجه شید کی آنلاینه و کی اینویزیبل اومده و ... ولی با کلید ترکیبی Ctr+F میتونید فقط کسانی آنلاین و Avalable هستند رو مشاهده کنید
هیچ سایتی هم نیست که این کار رو انجام بده؟
اگر سایتی هم باشه مسلما آی دی و پسورد شما رو میخواد و باعث میشه امنیت آی دی شما از بین بره
بهترین و امن ترین روش همونی بود که عرض کردم خدمت شما
سلام عزیزان نمیدونم جاش اینجاست یا نه ولی مشکلم حیاتیه
لطفا هر کمکی میتونین بکنین
من یه ID رومدتی پیش add کردم حالا میخام بدونم دقیقا در چه تاریخی این ID رو add کردم
در ضمن میخام تمام مکالماتی رو که باهاش داشتمو تا الان یه جوری برگردونم بدبختانه قبلا هم هیچ برنامه ای برای archiv نصب نکردم یا تو خود archivکه مال خود برنامس ذخیره نکردم
نمیدونم میشه این دو کارو با برنامه ای سایتی چیزی انجام داد یا نه اگه نمیشه لطفا بگین تا دنبالش نباشم اگر هم میشه راهنمایی لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)