چطور می تونم دیتابیس دیسک نجات کاسپر رو بروز کنم؟!
چطور می تونم دیتابیس دیسک نجات کاسپر رو بروز کنم؟!
دوست عزیز شما چرا از اول با یکی از برنامه های your uninstaler یا advanced uninstal پاک نکردین؟
با این برنامه ها کاملا برنامه از روی حافظه پاک میشه و هیچگونه خطایی نمیده
یکی از این دو برنامه رو بهتون پیشنهاد میکنم
یک بار دیگه همون ورژنی که داشتی رو نصب کن. دقیقا همون. سپس روی ایکون کسپرسکی کلیک راست کن و بعد خارجش کن. exit . بعد ریمو کن. به راحتی پاک میشه. پاک نمی شده چون exit نکرده بودی.
سپس نسخه 9.0.0.736 رو نصب کن.
گویا با این مودم هایی که ما داریم امکان پذیر نیست.
روش اپدیت دستی رو تست کن که من نکردم. یعنی فایل بک اپ اپدیت که روی هارد داری رو در قسمت اپدیت کسپرسکی وارد کن. یعنی با بوت که بالا اومدی از اونجا اپدیت دستی که روی هارد داری انجام بده. احتمالش هست که جواب بده.
منظورم رو بد رسوندم!
رفیقم کامپیوترش ترکیده از ویروس... می خوام یه دیسک نجات براش درست کنم که از طریق بوت ویروس کشی کنه. خودش کاسپر نداره... حالا این برام پرسش بود که اگه دیتابیس آنتی ویروسم رو به روز کردم، دیتا بیس اون رو چطور بروز کنم؟ همین...
شاد و سبز باشین![]()
منم هرچی گشتم نبود کسی نداره ؟هنوز کی براش نیومده. چطور می خواهی قبول کنه
دیسک نجات کاملا از خود نرم افزارتون جداست.
شما در قسمت security+ برید و ریسورس دیسک رو دانلود کنید. تقریبا 150 مگ میشه وقتی دانلود شد کاملا بروز هست و نیاز به اپدیت نداره. سپس اون فایل را بصورت بوت ایبل با نرم افزار های مخصوص بوت کردن روی سی دی رایت میکنی.
مثل این نرم افزار
بعدشم میری سراغ کشتن ویروس هاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هنوز نیومده بیاد قرار میدم![]()
من می خوام از Kaspersky Internet Security 2010 (9.0.0.736 استفاده کنم. یسری سوال برام پیش اومده:
-در حال حاضر این محصول از نظر قدرت و کیفیت در چه سطحی هست؟ ( آنتی ویروس , فایروال,آنتی اسپایور و... )
-میشه از نمونه آزمایشی 30 روزش استفاده کرد و قدرت,تشخیص و پاک کنندگی نسخه 30 روزه با نسخه عادی تفاوتی داره? یعنی با خیالی آسوده میشه 30 روز از این محصول استفاده کرد؟؟
- حجم آپدیت اولیه Kaspersky Internet Security 2010 (9.0.0.736 چقدر هست(البته بدون حجم ذخیره آپدیت) و چقدر زمان میبره ؟ کلا در مورد سرعت آپدیت و... این محصول توضیح بدید؟
- در لیست نمایندگان کاسپر در ایران, سایت شرکت آواژنگ و آتنا ظاهرا دقیق تر بود.
سایت آوژنگ که به روز نشده بود و محصول 2009 رو به قیمت 45000 تومان زده:
درسایت آتنا هم دوحالت داشت. یکی در سایت آتنا که قیمت 2010 رو 39000 تومان زده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر آدرس athenaco.com/ir/index.asp بزنید و روی علامت کاسپر کلیک کنید به سایت دیگری منتقل میشید به نام پارس آتنا دژ(پاد) که در اون سایت قیمت 2010 رو 59 دلار نوشته؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من کاملا گیج شدم. اگر میشه یک نفر توضیح بده که بالاخره کدامیک از این نمایندگی ها مطمئنه و میشه با خیال راحت ازشون خرید کرد ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی رفقا
دانلود محصولات کاسپر
پیور:اینترنت سکیوریتی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدانتی ویروس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدانتی ویروسمک:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدانتی ویروس گوشی های سیمبین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد منیجر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداداره :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدویندوز سرور:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشرکت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما همین کلید ها رو استفاده کن جواب میده.
هیچ فرقی هم نمیکنه این کلید ها با سریال نامبر ها
فقط زود بلک لیست میشن.![]()
1.تو تشخیص ویروس بین کسپر و آویرا تفاوتی هست؟
2.اگر با علامت بزرگتر کوچکتر بخوایم برتری یکی از این اینترنت سکوریتی ها رو نشون بدیم ترتیبشون چطوری میشه؟
آویرا، کسپرسکی، جی.دیتا (> <)
Last edited by alpha007; 11-05-2010 at 20:30.
طبق آخرین تست از روی دیتا بیس جی دیتا بهتر عمل کرده.
رده بندی هم از روی دیتا بیس
جی دیتا > آویرا > کسپرسکی
اما 3 نوع تست اصلی توی تاپیک امضام هست. می تونید ببینید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)