خداییش خودتم به این سوالت خندت نمیگیره؟!!!!کامپیوتر معمولی هم توی اجرای اتوکد میمونه اونوقت ازکنسول انتظار اجرای اتوکد رو دارید
![]()
خداییش خودتم به این سوالت خندت نمیگیره؟!!!!کامپیوتر معمولی هم توی اجرای اتوکد میمونه اونوقت ازکنسول انتظار اجرای اتوکد رو دارید
![]()
به به آقا جاويد . خوشحالمون كردي به تاپيك سر زدي
سلام. دوستان به نظر من يه گره اجتماعي ايجاد بشه مخصوص psp بازها يا همون psp خورها خيلي خوب مي شه. اونجا دوستان ميان با هم حرف مي زنيم. اينجا هم سوالات تخصصي مطرح بشه.
اگه كسي ايجاد كرد ما رو هم دعوت كنه.
اعصابم خورد شده. psp اسليم همينجوري داره ميره بالا. تا دو ماه پيش فروشنده هاي توپخونه مگس مي پروندند 170 تومن كسي نمي خريد حالا خيلي خوش شانس باشي 270 گيرت مياد!!!
کمک در اجرای بازی _(ارور می ده)
وقتی بازی رو استارت می کنم ارور می ده 80020148
باید چیکار کنم؟؟؟
gta liberty
ورژن 3.90
نه محمد خان ما هم هستیم. تقریبا یک هفته ای غیبت داشتم. : دی
قبلا گروه های اجتمایی تشکیل شده اند اما زیاد با استفبال روبرو نشد. :(
PSP (علاقه مندان به کنسول دستی سونی)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلوپ هواداران PSP ...
Last edited by choory; 05-02-2009 at 01:28.
سلام من psp رو میخوام بفروشم.چون اصلاً وقت نمی کنم باهاش بازی کنم.مشخصاتش رو میگم:
اسلیم-دوماه کار کرده-4 گیگ رم-هدفون اصل-کیف مخصوص-دست بند-رنگ مشکی و یک پیکسل سوخته و کلی بازی
هر کی خواست بگه با هم سر قیمت صحبت کنیم.
متشکر
سلام به همگی من یک مودم دیلینک 2640T گرفتم ولی هر کاری می کنم نمیتونم با psp به اینترنت وصل بشم لطفا
به من کمک کنید .
من می خوام یه psp بخرم با این مشخصات لطفا نظر بدین که ارزش خریدن داره؟؟!!!؟؟؟!!!![]()
psp :slim-lite 2004 pb
------------------
داشتم به قیمت ها نگاه می نداختم دیدم قیمت 2000 از 3000 بیشتره . تو ایران برعکسه .
این همه گرون می کنن کسی هم می خره.
یکی پیدا بشه این PSP ما رو بخره می خوام یه لپ تاپ بگیرم.مشخصات:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)