آقا برا من صفحات وب به سختی باز میشه. تا حالا اینطوری تا این حد دیر صفحات باز نمیشده.
کندی سرعت دانلود رو میشه تحمل کرد ولی کندی لود صفحات وب رو نمیشه.
برا شماها چطوره؟ 2020زنگ میزنم اصن جواب نمیدن تلفنو .مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟
آقا برا من صفحات وب به سختی باز میشه. تا حالا اینطوری تا این حد دیر صفحات باز نمیشده.
کندی سرعت دانلود رو میشه تحمل کرد ولی کندی لود صفحات وب رو نمیشه.
برا شماها چطوره؟ 2020زنگ میزنم اصن جواب نمیدن تلفنو .مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟
آقا دیگه سافت گذر، سافت ۹۸، پی سی دانلود و آسان دانلود رو هم بعد از ۲۰ دقیقه باز میکنه
سایتای خارجی رو هم که اصن فکرشم نکن
چیکار باید کرد؟
اینا پیش خودشون فکر کردن شبه قدره ، همه رفتن مسجد، کسی با اینترنت کار نداره، فتیلشو کشیدن پایین
بابا ما باید خیره سرمون پروژه تحویل بدیم، وقت نداریم
حالا ما یه بار اومدیم یه کاره خوب با اینترنت انجام بدیما، تو رو خدا سرعت ببین!
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
دوست گلم اگه یادت باشه من قبلا تو یه پست گفته بودم اگه یه وقتی ببینم یه شرکت دیگه یک درصد اصلا یک هزارم درصد از مخابرات بهتره و سرویسش برام بیشتر می صرفه اولین نفری که از مخابرات میره منم اره منم الان می تونم برم یه سرویس 1 مگ یا حتی 2 مگ از شرکت دیگه بگیرم اما 45000 هزار باید براش پول بدم و دانلود هم تعطیل چون یا شبانه نداره یا اگه داره 4-5 ساعت اونم با سرعت 30-60 الان مخابرات من که تو بدترین حالت تک لینک خارجی 60-80 تا سرعت داره اونم با 13000 تومن من تو بابل هر روز وضعیت تمام شرکت ها رو چک می کنم هیچ کدوم تعریفی نداره البته وب گردی همشون از مخابرات بهتره ولی وضعیت دانلود رایگانشون فاجعه هست
شما کلا ملاک اینترنت خوبتون فقط اینه که تو اسپید تست بزنه براتون 6 مگ دیگه اینکه چقدر پول می دین چقدر می تونین دانلود کنین چقدر ترافیک دارین رو در نظر نمی گیرین
بله،شما با نت مخابرات تا حالا توتستید از utub ویدئو تماشا کنید؟شما hiweb بگیرید،مطمئن باشید ضرر نمی کنید،3-4 ساعت دانلود رایگان دارید.چند تومن فقط بیشتر می دید اما از اینترنت با کیفیت لذت می برید،وگرنه با این 13 تومن آدم از نت چیزی نمی فهمه![]()
های وب دان استریم سرویس های 128 و 256 رو رو چند می بنده سرعت پر بازه رایگانش چقدر هست در ضمن این سرویس های دینامیت که داره شبانه داره؟
دوست عزیز من از یوتیوب فیلم دیدم خیلی هم راحت لود میکنه
خدایا هر کی باعث و بانی این سرعته فوق العاده کمه ( اصن نمیشه لفظ سرعت رو براش به کار برد)
خدایا هر کی باعث اینه، به حق این شب قدر، نابودش کن، پودرش کن، ذوبش کن، :-)
من از تک تک ثانیه هایی از وقتم که با سر و کله زدن با این سرعت کم هدر رفت ، نمیگذرم
و تو اون دنیا الهی خفتش کنن
خدافظ، ما رفتیم بخوابیم
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)