تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 710 از 870 اولاول ... 210610660700706707708709710711712713714720760810 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,091 به 7,100 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

و باز هم دم ژنرال گرم. خیلی خوشم میاد ازش

پروفشنال mr.reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    اینترنت !

پيش فرض

پولها تو جیب ساکتهاست !! و در مواقع لزوم به تیم داوری پرداخت میشود.

آره تو جیب ساکت ها هست اما برای درست کردن یک باشگاه حرفه ای ازش استفاده میشه ! آقایون واعظ ها که لیاقت و شایستگی مدیریت و ندارند با 10 برابر این پول ها هم نمیتونند تیمی با این نظم و قدرت درست کنند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

آقایون واعظ ها که لیاقت و شایستگی مدیریت و ندارند با 10 برابر این پول ها هم نمیتونند تیمی با این نظم و قدرت درست کنند
    اتفاقا بوی نظم انظباط داره از مدیریت استقلال بلند میشه ...

یک جواب منطقی میخوام ازت: ایا اگه قرار بود سپاهان سه مهره اصلیش رو به خاطر یک بی انضباطی 8 بازی محروم کنه این کارو میکرد؟! ( فرض کن عمادرضا،حاج صفی و یه بازیکن دیگه)
    کاری که اقای واعظ بی برو برگشت انجام داد.
    ایا تیم سپاهان اگه 11 بازی مثل استقلال نتیجه نگیره باز هم اقای ساکت از مربیش حمایت میکرد؟!
    کاری که واعظ داره انجام میده. به نوعی داره برخلاف جهت شنا میکنه.ولی این کارو میکنه

پس دوست من اول بسنج بعد پست بده ...

داره خودمونی میشه aminsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    InTeRnEt

پيش فرض

خیلی ببخشید، من این جمله که عنوان تاپیک هست یعنی : "قلعه‌نویی: آقایانی که سیاست را وارد فوتبال کردند بگویند پول ها کجاست و چرا فوتبال ملی اینگونه شده !!!" رو تو متن مصاحبه نمی بینم، شما می بینید؟
    وقتی از ایشون در مورد تیم ملی سوال شده حرف خاصی نزدن، زدن؟
    اینم بگم که من به هیچ عنوان طرفدار ایشون نیستم.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

خیلی ببخشید، من این جمله که عنوان تاپیک هست یعنی : "قلعه‌نویی: آقایانی که سیاست را وارد فوتبال کردند بگویند پول ها کجاست و چرا فوتبال ملی اینگونه شده !!!" رو تو متن مصاحبه نمی بینم، شما می بینید؟
    منم هرچي گشتم چيزي نديدم

پروفشنال mr.reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    اینترنت !

پيش فرض

اتفاقا بوی نظم انظباط داره از مدیریت استقلال بلند میشه ...

یک جواب منطقی میخوام ازت: ایا اگه قرار بود سپاهان سه مهره اصلیش رو به خاطر یک بی انضباطی 8 بازی محروم کنه این کارو میکرد؟! ( فرض کن عمادرضا،حاج صفی و یه بازیکن دیگه)
    کاری که اقای واعظ بی برو برگشت انجام داد.
    ایا تیم سپاهان اگه 11 بازی مثل استقلال نتیجه نگیره باز هم اقای ساکت از مربیش حمایت میکرد؟!
    کاری که واعظ داره انجام میده. به نوعی داره برخلاف جهت شنا میکنه.ولی این کارو میکنه

پس دوست من اول بسنج بعد پست بده ...
    دوست عزیز اول یه مورد و بگم اونم اینکه من خودم از طرفدارهای استقلالم و شک ندارم نصف بیشتر بچه های جایگاه 10 استادیوم من و میشناسن

اما کاری که آقای واعظ داره میکنه فرق داره با مدیریت یک باشگاه ! شما از رو چه استدلال منطقی داری میگی حمایت از مربی آماتور یک تیم کار درستیه ؟ یا مثلا میشه به من بگید جرم بازیکنان استقلال چی بود که باید 8 جلسه محروم میشدن ؟ میشه یه مثال از سطح اول فوتبال دنیا بزنی که من هم مثل شما از این به بعد سنجیده پست بدم ؟

متاسف شدم برای تیمم که هوادارانی داره که افتخارشون شده اینکه 11 بازی نتیجه نگرفتند و ....

به امیدی روزی که واعظ های غیر فوتبالی از فوتبال کنار بروند و باز هم شاهد درخشش امیر در استقلال باشیم

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ماشالا...
    حالا که اوضاع قمر در عقربه هرکی هرجوری میتونه تو هر قسمتی یه جورایی افشاگری میکنه.

آخر فروم باز sasan816's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Malaga

پيش فرض

امير خان وسياست ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

دوست عزیز اول یه مورد و بگم اونم اینکه من خودم از طرفدارهای استقلالم و شک ندارم نصف بیشتر بچه های جایگاه 10 استادیوم من و میشناسن

اما کاری که آقای واعظ داره میکنه فرق داره با مدیریت یک باشگاه ! شما از رو چه استدلال منطقی داری میگی حمایت از مربی آماتور یک تیم کار درستیه ؟ یا مثلا میشه به من بگید جرم بازیکنان استقلال چی بود که باید 8 جلسه محروم میشدن ؟ میشه یه مثال از سطح اول فوتبال دنیا بزنی که من هم مثل شما از این به بعد سنجیده پست بدم ؟

متاسف شدم برای تیمم که هوادارانی داره که افتخارشون شده اینکه 11 بازی نتیجه نگرفتند و ....

به امیدی روزی که واعظ های غیر فوتبالی از فوتبال کنار بروند و باز هم شاهد درخشش امیر در استقلال باشیم
    صحبت من این نبود که کار آقای واعظ خوبه یا بد. من میگم مدیری که برخلاف میل این همه تماشاگر اینقدر اصرار داره که به قول من یا شما مربی آماتورش بعد از چند هفته ناکامی هنوز مربی تیم به این بزرگی باشه یا سه مهره اصلیش رو مثل آب خوردن محروم کنه نشانه اقتدار مدیریتیشه به قول خودشون دارن سنت شکنی میکنن.فقط طوریه که من و شما و چند میلیون هوادار یه انتظار دیگه از تیممون داریم.پست قبلیم رو در جواب اونی که گفتید اقای واعظ مدیریت نداره گفتم. والا من از این وضعیت راضی نیستم

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

اره مدیره ورزشی مثل فتح ا ... زاده
    که بدترین نتیجه تاریخ استقلال رقم زد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •