شیخ چه سیخه ای دیگه ؟؟!!
یک مدل chic وجود داره که مربوط به کمپانی کارولینا هررا هست ! که رایحه فوق العاده خاصی داره
از اسمش (شیخ ) معلومه چی باید باشه !
شیخ چه سیخه ای دیگه ؟؟!!
یک مدل chic وجود داره که مربوط به کمپانی کارولینا هررا هست ! که رایحه فوق العاده خاصی داره
از اسمش (شیخ ) معلومه چی باید باشه !
درود
برند chic فقط یه نمونه داره که مدل کمپانی کارولینا هررا هست . که بوی خیلی خوبی داره و ته بوی هل و خنک و تلخ
شیخ که من اصلا نشنیدم و ار اسمش معلومه که چی باید باشه !!!
یه چیزی در مورد کریدها بگم... درسته کیفیتشون خیلی بالاست ولی بیشترشون نه بوی خیلی خاص دارن و نه خیلی همه پسند. بهترینشون به نظرم همون گرین آیریش هست.
راستی 1 milion رو تست کردم به نظرم بوی باحالی داشت خوشم اومد کسی نظری نداره در موردش؟
اتفاقا من که خودم 3 ساله فروشگاه دارم و توی این کار هستم نظر شما رو دارم ! کرید اکثرا بوهای کلاسیک داره و برای مردان 40 به بالا و مدیران مناسبه ! با توجه به قیمت بالاش کمتر کسی می تونه بخره و مشابه رایخه هم داره
1 میلیون خیلی طرفدار داره و از مدل های پرفروش بوده همیشه . بوی جوان پسندی هم داره
سلام
این چه عطریه ؟ از این ارزوناست ؟ حدود قیمت و اینکه چند میله و اصلا تو بازار هست ؟
ممنون
![]()
با احترام به نظر شما، من غیر از این فکر می کنم. مثلا همین گرین آیریش مشابه چه رایحه ای هست؟ اگه بگین شبیه کول واتر هست به عقیده من نهایت بی انصافیه. البته در نت ابتدایی شباهت دارند اما باز هم همون کیفیت رایحه به شدت عطرای کرید رو از بقیه متمایز میکنه. یا مثلا اوریجینال سنتل و اوریجینال وتیور رایحه ای دارند که کمتر کسی ازش خسته میشه و خیلی دلپذیره. این نظر بنده بود و البته نظر شما که مخالف عقیده بنده هست بسیار محترم هستش و ممکنه من کاملا اشتباه فکر کنم. در مورد وان میلیون هم شما یا ممکنه ازش بدتون بیاد و یا بسیار دوستش داشته باشید، که ظاهرا شمار دوستداران این عطر بسیار خیلی بیشتر از کسانی هست که ازش متنفرند. فقط مراقب باشید تقلبیش خیلی زیاده. موفق باشید.
مقایسه کرید با عطرهای معمولی مثله اینه که لامبورگینی رو با پژو206 مقایسه کنی.ولی بخاطر قدرت اقتصادیه مردم ایران فروشش زیاد نیست.چون همونطور که قبلا گفتم اکثریت مردم بیشتر از 150 تومن برای خرید عطر هزینه نمیکنن.وان میلیون هم اینقدر زیاده که دیگه همه یدونه از اصل یا فیکشو دارن و همه هم استفاده میکنن.من به شخصه عطرهای خاص رو دوست دارم نه کارایی که همه میزنن و یجورایی خز و خیل شده و مشابه و قلابی هم زیاد داره
اشتباه نشه من هنوزم میگم کرید خداس به خصوص گرین آیریش و رویال و آونتوس. از بین این 3 تا نمیدونم کدومش بهتره واسه همین هنوز تصمیم به خرید نگرفتم. وتیور هم بوی خیلی خوبی داره. ویرجین ایسلند رو تست نکردم به نظر شما بوی اون نسبت به اینا چطوره؟
راستی جناب صالح به نظر شما پرایویت تام فورد از لحاظ کیفیت و خاص بودن و همه پسند بودن نسبت به کرید چطور هستن؟
Last edited by Delkook; 30-07-2012 at 10:39.
با سلام
عطری که دوستمون گفتن chic نیست sheikh هستش با بسته بندی نچندان جالب(شبیه جعبه کادویی مکعب با روبان طلایی و ابی) و اون مغازه ای که اینو داشت تست هم نمیداد جالب اینجاست که قیمتش700 هزار تومن بود![]()
جالبه !!!! عربی هم هست . قیمتش خیلی بالاس چرا ؟؟؟!!! من که تا حالا اسمشم به گوشم نخورده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)