برا خونه میخوامچرا مرکز فجر؟
مگه بهداری نیستی؟
برا خونه میخوامچرا مرکز فجر؟
مگه بهداری نیستی؟
سرعت با دوتا دانلود همزمان هر کدام 16 کانکشن به سختی به 100 میرسه (سرویس 1 مگ حجمی )
-----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by migmig3000; 21-05-2013 at 00:50.
فکر کنم افت سرعت مربوط به سرویسای حجمی میشه فقط چون الان برای 512 نا محدود من که افت سرعتی نداره الان (حداقل امشب نداره فعلاً)
دیگه وقتشه از محدود خداحافظی کنید بیاد نامحدود بگیرید ...
منتظرم ببینم این سرویس های نامحدودی که جدیدا اضافه شده از نظر سرعت ثابته یا فقط به صورت موقت و برای جذب مشترک اینطوری سرعت رو خوب گذاشتن :|
------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by migmig3000; 21-05-2013 at 00:50.
پینگ کی درست میشه ؟![]()
منم امروز 512 25 تومنی مخابرات تصب شد برام الان سرعت دانلود روی سرور uplodbaz حدود 40 تا 70 نوسان داره!!!
حالا بهم گفت میتونی با 40 تومنی عوض کنی ،40 تمونی سرعت 100 میده راست گفته عوض کنم؟
آپلودباز سرور مناسبی برای تست گرفتن نیست (دلیلش رو دوستان در صفحات قبل توضیح دادند)
از سایت هایی مثل kernel.org استفاده کنید ....
در مورد 512 با قیمت 40 تومن هم بهتره برای ماه اول همین 25 تومنی رو داشته باشی .... اون سرویس 15 هزار تومن بیشتر دادن نمی ارزه
حالا سرعت دانلود شبانه این سرویس چجوریه؟همین حدوداس؟چون من بشتر شب ها دانلود میزارم
خوبی نامحدود اینه که دیگه شبا این تراکتور رو روشن نمیزاری تا صبح
من شبا دانلود نمیکنم با سرویس نامحدود ولی فکر نمیکنم تغییر سرعت داشته باشه ....
بهر حال 12 ساعت دانلود روزانه با میانگین سرعت 70 میشه حدود 3 گیگ دانلود در روز .... و برای من یکی زیاد هم هست !![]()
شما کدوم مرکز مخابراتی هستی؟
در کل سرویس جالبیه یک بار با سرور مایکروسافت دانلود کردم سرعت 30 بالا نمیرفت بعد 10 دقیقه بعد تست کردم رفت بالای 70![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)