دوستان ، این پارس آنلاین ، دانلود شبانش با تورنت مشکلی نداره ؟ یعنی تورنت رو هم با همین سرعتهای فضایی (منظورم 4 ، 5 برابره) شبا دانلود میکنین ؟
دوستان ، این پارس آنلاین ، دانلود شبانش با تورنت مشکلی نداره ؟ یعنی تورنت رو هم با همین سرعتهای فضایی (منظورم 4 ، 5 برابره) شبا دانلود میکنین ؟
امروز سرعتم خوب بود چون تعطیل بود ادارات پارس افلاین که هنوزم مشکل پهنای باند داره![]()
سلام دوستان
یه سوال دارم
این سرویس های جدید چجوریاس ؟
من الان POL-HU-3GB دارم
ولی دیگه توی سرویس های جدید این سرویس نیست !
POL-128-4G سرعتش فرقی نمیکنه با POL-HU-3GB ؟؟؟؟
نه تا 6:55
سلام.
من ميخوام سرويس POL-128-2G رو بگيرم. از دوستام هركي 128 گرفته واسش بالاتر يعني 512 وصل كردن.
منم اگه بگيرم همينطوره؟
قيمتش رو هم زده ماهي 8070 تومن. آيا همينقدر ميگيره يا سرماه كلي حساب و كتاب درمياره و بيشتر ميگيره؟
بی نهایت موجودات کثیفی هستن اینا
امروز رفتم فسخ کنم قراردادو برم از مخابرات نامحدود بگیرم که هم دانلود داشته باشم هم ترافیکمو نخورن!!! طرف گفت که واس چی می خوای فسخ کنی؟؟؟ گفتم دارم هفته ای یه گیگ می خرم دان هم ندارم مریضم از اینجا بگیرم می رم از مخابرات نامحدود می گیرم که لااقل دانلود هم داشته باشم... گفت چرا از ما نامحدود نمی گیری؟؟؟ گفتم واسه اینکه شما 128=1024 رو میدین 60 تومن اونا 1024 رو می دن 40 تومن...
گفت که ما هم یه سرویس نامحدود 47 تومنی داریم... گفتم پس چرا من ندیدم؟؟؟ گفت توی کنترل پنل یوزر نیست واس بعضی افراد ما می بندیمگفتم باشه خوب همینو واسم وصل کن
پول هم دادم بهش خوشحال رفتم خونه... دیدم وصل نشده... هی مودمو روشن خاموش کردم دیدم بازم همونه... زنگ زدم بهش گفت مودمو روشن خاموش کن منم گفتم هزار دفعه کردم... گفت یه چند دقیقه صبر کن بعدش ببین چی میشه... تا یه ساعت بعدش همون وضع بود... زنگ زدم گفتم دیگه چی کار کنم؟؟؟ گفت صبر کن من سرم شلوغ بود کارتو انجام نداده بودم گفتم کله پوک پس چرا می گی مودمو ریست کن!!! باز بعد نیم ساعت زنگ زدم گفت که یه لحظه صبر کن درست می کنم... یه ربع بعدش دیدم چراغ Internet مودمم سبز نمیشه و روی قرمز می مونه... باز بهش زنگ زدم گفت که صبر کن دیباگ کنم واست بعد 3-4 دقیقه درست شد... رفتم تو کنترل پنل دیدم زده :
POL-128-20GB... بهش زنگ زدم گفتم این دیگه چیه گفت که اون سرویس نبود واست اینو گذاشتم... گفتم احمق من 20 گیگ به چه دردم می خوره من نامحدود می خوام!!! گفت مگه چیکار می خوای بکنی؟؟؟ گفتم به تو چه آخه من هزار تا فایل دارم میخوام دانلود کنم همین الان 39 گیگ فایل کنار گذاشتم واس دانلود!!! گفت دیگه همینه کاریشم نمیشه کرد!!!
-----
چی کارشون کنم خوبه؟؟؟
دینامیت فرو کنم تو حلقشون جواب گوئه؟؟؟ یا از اون گیوتین هوایی هایی که من و تو 2 نشون میداد استفاده کنم؟؟؟![]()
اون یارو درجا اشتباه کرده عقلش نرسیده بگه حالا که مخابرات سپاه اجنه 1024 رو می دن 40 تومن برو ازشون بگیر که اگه نگیری خسر الدنیا و الاخره میشی.
من پیشنهاد میکنم بری قرداد رو فردا فسخ کنی و پولشو بگیری.
واسه من که 6 تا 7 کم می کنه گول حرفهایی که اینجا زده شده را خوردم.
سلام دوستان مخابرات زاهدان که نامحدود تو این صفحه نزدنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داره یا نداره؟
قیمت هاش با بقیه شهر ها فرق می کنه یا نه؟
لطفا جواب بدید اخه اینطوری حیفه پولامو بدم به پارس و مخابرات ترافیک و قیمتش کمتره و بصرفه تر
Last edited by selcuksahin; 28-05-2011 at 15:04.
دوست عزیز حتما قرادادتو فسخ کن.دروغ هم میگه نمیشه اینا مشت اشغال دروغگو هستن از اون بالا بگیر تا کارمند جزئشون.منم منتظرم اینترنت نخابرات راه بیفته میرم قرادادمو باهاوشن فسخ میکنم لعنت به پارس آنلاین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)