تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 710 از 1049 اولاول ... 210610660700706707708709710711712713714720760810 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,091 به 7,100 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    دوستی که سوال کرده بوده اند بله پکیج دنون 1312 با بلند گو شده 1280
    پلیر هنوز انتخاب نکردم .
    جناب رایان عزیز شما پلیر چی پیشنهاد می فرمائید
    من نظرم وی پایونیر 140 و440 بود انتخاب دیگری هم شما می شود بفرمائید .
    hp1351 دوست عزیز جامومی شود بفرمائیداز کجا گرفتیدو چند با ساب هست یا خیر
    برای پایه بلند گو های دنون از کجا می شود گرفت کلا پایه برای بلند گو . با تشکر
    سلام
    من یادم هست اینجا آقای رایان یا یکی دیگه گفته بود آگوستیگ پایه برای 1312 داره .

جاکوب جان من هم کاملا در شرایط شما هستم من هم می خواهم سینمای خانوادگی بخرم
    نظرم 717 بود که فعلا دارم ازش نقد های خوبی نمی گیرم. کاش یکی بود کاملا در این زمینه توضیح می داد ( می دونم سابش قوی و خوب نیست اما در مورد بلند گو هاش و سایر امکانات پلیرش چیز زیادی نمی دونم - فقط می دونم vcd نمی خونه- flac نمی خونه- arc هست - یکی گفته بود center با بقیه هماهنگ نیست. تنظیم دستی نداره و .......) قیمتش هم 1050 شده از 660 تومن شده 1050 در عرض 8 ماه
    شاید من هم کار شما رو کردم من در وبلاگ آقای برزین نقد 340 رو خوندم بد نگفته بود و همینطور نقد lx54 ,55 رو خوندم از اون ها هم بد نگفته بود .
    می دونید که LX ها سیستم حرفه ای تری هستند تا 140 و 440 (قیمت 440 رو 470 تومن دیدم) نمی دونم پلیر دنون پیدا می شه یا نه و قیمت چند شده؟؟؟
    اما خیلی خیلی ممنون میشم شما تجربیاتتون در اختیار من بزارید من تا 20 روز دیگه می خوام خرید هاموم رو انجام بدم .
    در ضمن قیمت 1912 رو پرسیدید ؟؟ کسی داشت؟؟؟
    حتما اگر باند گو های 1312 رو تست کردید به من بگید مخصوصا ساب ببینید جواب می ده یا نه؟؟؟

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

دوست گرامی ، این همه گیرنده دیجیتال با اسم ها و گارانتی شرکت های معتبر هست ، بعد شما رفتید کالیزور خریدید.
    در مورد مشکل اولتون، شما حتما از یک انتن بوستر دار (تقویت کننده ) استفاده کنید ، که سیگنال قوی تری رو بتونید دریافت کنید و مطمئن باش که مشکل از گیرنده دیجیتال نیست چون شما میتونید کانال های استانی رو بگیرید. فقط لطفا میگید گیرنده دیجیتال رو چند خریدیش.
    دوست عزیز خودم نخریدم یه ادم ناشی خریدبه هر حال امروز یکم به سیم انتنش ور رفتم مثه اینکه خوب شد، قیمت خریدش هم حدود 70 تومان البته پارسال.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

درود رایان عزیز
    بالاخره آمپ 921 و باند جامو 428 روگرفتم 1930 کابل اتصال به بانده ها رو متری 2000 تومن ؟! روی هم شد 1980 البته یه کابل اچ دی ام ای 1.4 اشانتیون داد . نمی دونم مناسب خرید کردم یا نه ؟ عذاب وجدان دارم توی این شرایطی که مردم دارن
    می خواستم بدونم برای اتصال دیوایس هایی چون ----- - لب تاب - پلیر و تبلت سام به چی صورت عمل کنم ؟ و از چه رابط هایی استفاده کنم که بهترین کیفیت تصویر و صدارو داشته باشه ؟(البته هم تی وی همآمپ ARC دارد ) و اینکه به آمپ وصل کنم یا به تی وی و چه کابل هایی خریداری کنم ممنون میشم زود جوابمو بدین
    سلام.مبارک باشه.با توجه به جو بازار فعلی مناسب خرید کردید.بهترین رابط تصویر کابل HDMI هست.ورژن 1.4 هم قابلیت 3D داره و هم ARC.می تونید برای کابل از برند Monster و یا DAIYO استفاده کنید.

4. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام
    پلیر هنوز انتخاب نکردم .
    جناب رایان عزیز شما پلیر چی پیشنهاد می فرمائید
    من نظرم وی پایونیر 140 و440 بود انتخاب دیگری هم شما می شود بفرمائید .
    برای پایه بلند گو های دنون از کجا می شود گرفت کلا پایه برای بلند گو . با تشکر
    سلام.پایونیر بلوری پلیرهای خوبی داره.سری جدید بلوری پلیرهای پاناسونیک خوبه.سامسونگ سری 6 بلوری پلیرهای خوبیه.
    برای پایه هم باید تو مغازه ها پرس و جو کنید.پایه زیاده.باید مدل های مختلف رو ببینید تا بپسندید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

تشکر منظورم اینست که این ها رو به امپ وصل کنم بعد با یک کابل به تی وی یا برعکس یا .....

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

تشکر منظورم اینست که این ها رو به امپ وصل کنم بعد با یک کابل به تی وی یا برعکس یا .....
    اگر می خواید صدای هر کدوم رو از آمپ بشنوید اول به آمپ و بعد به تلویزیون ولی اگر نمی خواید صداشون رو از آمپ بشنوی مستقیم به تلویزیون وصل بشه بهتره.

8. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

درود رایان خان نظر شما رو هم می خوام بدونم
    با توجه به اینکه شما آمپ 921 دارید یا تجربشو دارید می خواستم اگه مکان داره از تجربه شما برای تنظیمات منوی آمپ استفاده کنم چون من زیاد وقت ندارم دفترچه راهنما رو بخونم اتصالات رو انجام دادم و از arc استفاده کردم دیگه چه تنظیماتی باید انجام بدم ؟ مالتی زون چه کاربردی دارد ؟ضمنا شما از چه باندی استفاده می کنید تشکر
    Last edited by hp1351; 25-09-2012 at 14:10.

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    با توجه به اینکه شما آمپ 921 دارید می خواستم اگه مکان داره از تجربه شما برای تنظیمات منوی آمپ استفاده کنم چون من زیاد وقت ندارم دفترچه راهنما رو بخونم اتصالات رو انجام دادم و از arc استفاده کردم دیگه چه تنظیماتی باید انجام بدم ؟ ضمنا شما از چه باندی استفاده می کنید تشکر
    سلام
    مبارک باشه

بلند گو های سراند 428 رو چطور نصب کردید؟؟ پایه گرفتید براش؟؟ یا رو دیوار نصب کردید؟؟
    لطفا از تجربیاتتون برای ما بگید
    سری 606 جامو رو نیز دیدید ؟؟؟قیمت چند هست؟؟
    قیمت فوکال ها خیلی با لا بود؟ منظور سری 7 هست (ست کامل) 5.1

برای من جالب هست شما چرا 1912 نخرید یا 1612
    قیمت اینها یا 921 خیلی فرق داره ؟؟
    در ضمن آخر سر من نفهمیدم 920 هست یا 921
    اینها با هم چه فرقی دارند؟

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک سوال برای آقای رایان
    اگر من 1312 بخرم بعدا می تونم سری 428 جامو و یا 606 جامو را با 1312 ست کنم
    آیا 1312 جوابگو خواهد بود؟؟
    قیمت های جدید 1912 و یا 3312 رو دارید؟
    1312 با بلندگو هاش شده 1280

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

درود مرسی
    فعلا موقت تنظیم کردم تا سر فرصت پایه بگیرم یا روی دیوار یا با ام دی اف چیزی بسازم
    سری 606 قوی تر و البته گرونتر حدود 1350
    من فقط فوکال سیبو می دونم 1600
    1912 و 1612 بالای 1300 قیمت دارن من 850 گرفتم
    مدل 921 مربوط به 2012 است
    شما چیزی مد نظر دارین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •