یعنی فقط بخاطر طرح درش 150 تومن گرون تر !
اخه همشون هم چینی هستن اصلا سفارش هر جا هم باشه مگر اینکه سری f باشه فکر کنم usa هست
یعنی فقط بخاطر طرح درش 150 تومن گرون تر !
اخه همشون هم چینی هستن اصلا سفارش هر جا هم باشه مگر اینکه سری f باشه فکر کنم usa هست
سلام دوستان من یه لپ تاپ میخوام برای کارایه گرافیکی و سه بعدی و گیم زیادم باهاش کار می کنم میخوام میخواستم دوستایی که اطلاعات بیشتری دارند چند مدل از برند سونی بهم معرفی کنید
دوستان این کارت گرافیک ati hd5660 1GB ddr3 خوبه ؟
بله برای بازی خیلی خوبه!
5650 فرقش با 5660 چقدره؟؟؟
5650 معادل کدوم گرافیکه geforce?
دوستان میشه منو راهنمایی کنید
- میبینی که باید هایی بعضی وقتا درکار هست مثلا:
-باید درست بنویسی
- باید درست حرف بزنی
-باید آدم باشی تا بین آدما جات بدن
-باید مثل بچه آدم حرف بزنی
و....
-نباید توهین کنی
حالا یاد گرفتی مامانی؟ دیگه ازاین حرفای بد بد نزنی ها وگرنه میدمت دست سید محمود ها....![]()
ممنون دوست عزیز
اگه شما به من نمیگفتید من میخواستم بدونه کارت گرافیک بگیرم و فقط 100 تومن ارزون تر میشد برای همین رفتم بازار و قیمت ها رو ددیم و این مدل سونی رو انتخاب کردم
و فردا پس فردا میرم بگیرم
core i5 3.20
4gb ddr3
500 sata
ati r. hd 5650 1gb ddr 3
قیمت 1350
سلام دوستان عزیز
من 1.5 بودجه دارم میخواستم چنتا مدل واسه کار های گرافیکی - گیم و ساعت کار بالا در روز بهم معرفی کنید راستی تا یادم نرفته چنتا مدل با نسل جدید cpu نیز معرفی کنید ممنون میشم البته مدل n53sv رو میدونم خوب در نیومده اگه لپ تاپ دیگه با cpu نسل جدید وارد بازار شده بهم معرفی کنید
با سپاس و تشکر فراوان
سلام دوستان و اساتید نقاد !
یه لپ لپ میخام برای کارای شخصی و مهمتر کارای مهندسی - کار با نرم افزار های مکانیک
قیمت تا 1200حدودا
بین ابن مدل ها موندم
asus
n53jn-jv-jg
n43jm-jf
a42jp
k52jt
sony
ea36 ggx...
usb3 , bluray هم داشته باشه!
مسیله ای که هست اینه اسوس قیمت هاش هرجا با جای دیگه حدود 100 تفاوت دارن.از کجا میشه ارزون خرید
اینم بگم اعتقادیم با گارانتی ندارم اما از جای معتبر میخام بگیرم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)