تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 710 از 1024 اولاول ... 210610660700706707708709710711712713714720760810 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,091 به 7,100 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه 294's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستي چنر درصد افراد اين تاپيك پيش دانشگاهين؟
    تاپيك مخصوص براي پيش داريم؟
    اینجا پیشی!! کم نداریم!
    فکر نکنم تاپیک مخصوص داشته باشین ، در همه! یعنی همینجا!

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

امیدوارم چیزایی که خوندم یادم بیاد ..

من دوران جمع بندی رو میخوام با کتاب دور دنیا در چهار روز به روزش 3 روز یه بار آزمون بدم ولی شنیدم بعضیا 2 روز یه بار ازمون میدن اینجوری تعداد بیشتری آزمون میتونیم بدیم دیگه ؟ ولی اگه اینجوری آزمون بدیم تو اون یه روز و نصف باقی مونده میتونیم کل کتابا رو بخونیم ؟؟
    ولی قرار نیست شما توی نصف روز باقی مونده کل کتاب رو بخونید. توی مجله آزمون که در مورد تورق سریع نوشته بود یعنی شما کتاب رو فقط نگاه میکنین و این کار برای هر کتاب نهایتن 1تا 2ساعت طول میکشه (با احتساب اینکه ممکنه در حین ورق زدن یه شکلی خطی چیزی توجه شمارو جلب کنه یا حس کنین چیزی ازش یادتون نمیاد)
    البته من شاید این روش رو اجرا نکنم . من احتمالا فقط مباحثی رو که تستش رو غلط میزنم یا نمیزنم رو برم رفع اشکال کنم و تست برگزیده (که خودم علامت زدم) بزنم .
    کاش بقیه بچه ها هم شیوه جمع بندیشونو میگفتن

3. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

کی گفته برای کنکور سال دیگه تاثیر میدن ؟ چیز نگفتن که
    ببخشيدا ولي خب ...... كه ندارن بيان امتحانارو نهايي كنن ؟!! خب حتما يه جايي تاثير ميدن ولي اينشو ميدونم اون سال امسال نيست يعني به احتمال زياد واسه سال بعد تاثير ميدن !!!

-اينم بدون اونا اينهمه به خودشون زحمت ميدن از طراحي سوال گرفته تا دستمزد مراقبان و تصحيح كنندگان و ... همينجوري الكي نيست خب همون روش قبلي بهتر بود واسشون كه سوال طرح مي كردن و خود معلمم تصحيح ميكرد نه زحمتي داشت و نه ... !!!

5. این کاربر از dehtoday بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

عجب امتحان اسونی بودن ادبیات من اصلا حال میکنم همچین سوال هایی رو می بینم.
    برای فیزیک چی کار کنم تا حالا سر کلاس نرفتم لای کتب رو هم بتز نکردم و فرمول مسعله هم هیچی بلد نیستم. به نظرتون چی کار کنم؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

ببخشيدا ولي خب ...... كه ندارن بيان امتحانارو نهايي كنن ؟!! خب حتما يه جايي تاثير ميدن ولي اينشو ميدونم اون سال امسال نيست يعني به احتمال زياد واسه سال بعد تاثير ميدن !!!

-اينم بدون اونا اينهمه به خودشون زحمت ميدن از طراحي سوال گرفته تا دستمزد مراقبان و تصحيح كنندگان و ... همينجوري الكي نيست خب همون روش قبلي بهتر بود واسشون كه سوال طرح مي كردن و خود معلمم تصحيح ميكرد نه زحمتي داشت و نه ... !!!
    ببین اینا کلا کم دارن فقط قصدشون اینه که یه امتحانی گرفته باشن حالا از شانس گند ما نهایی شدنش اولین بار شد مصاف با ورود ما سال های پیش میخوان چیکار کنن که پیش دانشگاهی ها نهایی نبود اگه بخوان تاثیر بدن اون قبلیا رو چی ؟ همون سوم دبیرستان تاثیر میدن
    در ضمن اصلا به من چه تاثیر بدن من که اصلا نمیخوام برم دانشگاه

8. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه D & G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

عجب امتحان اسونی بودن ادبیات من اصلا حال میکنم همچین سوال هایی رو می بینم.
    برای فیزیک چی کار کنم تا حالا سر کلاس نرفتم لای کتب رو هم بتز نکردم و فرمول مسعله هم هیچی بلد نیستم. به نظرتون چی کار کنم؟
    آسون بود ولی من گند زدم...اگه خییییییییییییییییییییییلی با انصاف باشه مصحح می شم 17 اگه نباشه به 14 راضیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

تقريبا آسون بود ولي خب من تاريخ ادبيات و سبك شناسي نخونده بودم ( اون 3 نمرهه) با شعر حفظي !!! ولي بقيه خوب بودن !!!!!!

داره خودمونی میشه fm992's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آسون بود ولی من گند زدم...اگه خییییییییییییییییییییییلی با انصاف باشه مصحح می شم 17 اگه نباشه به 14 راضیم
    منم همینطور. خیلی با انصاف باشه 16 وگرنه به 14 راضی ام! من سابقه ی نمره ی بالای 16.75 توی ادبیات ندارم! آسون بودا!! ولی واسه من نه.

12. این کاربر از fm992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ولی قرار نیست شما توی نصف روز باقی مونده کل کتاب رو بخونید. توی مجله آزمون که در مورد تورق سریع نوشته بود یعنی شما کتاب رو فقط نگاه میکنین و این کار برای هر کتاب نهایتن 1تا 2ساعت طول میکشه (با احتساب اینکه ممکنه در حین ورق زدن یه شکلی خطی چیزی توجه شمارو جلب کنه یا حس کنین چیزی ازش یادتون نمیاد)
    البته من شاید این روش رو اجرا نکنم . من احتمالا فقط مباحثی رو که تستش رو غلط میزنم یا نمیزنم رو برم رفع اشکال کنم و تست برگزیده (که خودم علامت زدم) بزنم .
    کاش بقیه بچه ها هم شیوه جمع بندیشونو میگفتن

منم می خوام کنکورای سالای 88 ، 83 داخلی رو که قبلا یه بار حل کردم 2 روز یه بار و بقیه رو 3 روز یه بار با سنجش آخر گاج جمع بندی کنم ولی سی دی تخمین رتبه ی زرد کانونم از دوستام گرفتم رایت کردم (قلم چی کتاب زرد رو همراه با سی دیش به بورسیه ها رایگان می ده و گرنه فکر نکنین می تونین کسیو پیدا کنین که گاجو ول کنه زرد بخره ) و ازش کمک می گیرم واسه این دوران به این صورت که : 1.روز اول آزمونو می دم تک تک سوالای همه ی درسا رو بررسی می کنم به طور کامل یاد می گیرم و احتمالا یه کتاب عمومی رم اگه وقت بیارم می خونم 2. واسه 1 یا 2 روز باقی هم با می بینم تو هر درس کدوم مبحث رو بلد نیستم ولی اگر بلد بودم و سوالاشو جواب می دادم بیشترین تاثیر + رو روی درصد این درس می ذاشت (در حقیقت شامل بیشترین تعداد سوالی می شه که من بهشون جواب درست ندادم) اون مبحث رو تو هر درس انتخاب می کنم و درصدامو این بار تحت شرایطی که اون مباحثو درست جواب می دادم حساب می کنم اون وقت اون درصدا رو می برم وارد تخمین رتبه ی کانون می کنم یعنی اولش رتبه مو با درصدای خودم حساب می کنم بعدش اون درصدایی رو که بعدا حساب کردم یکی یکی جاشونو با درصد خودم عوض می کنم و این طوری می بینم افزایش درصد کدوم درسا بیشترین تغییرو تو رتبه م می دن اونا رو بر همین اساس اولویت بندی می کنم و از اولویت اول شروع می کنم به خوندن تا هر جایی که تونستم و سعی می کنم از هر درس دست کم یه مبحث رو خونده باشم...این طوری با 11 آزمون تونستم 11 مبحث مهم از هر درس رو یاد بگیرم تا زمان کنکور (مثلا تو ریاضی اگه 11 مبحث دو سوالی یاد بگیرم می شه 22 سوال یعنی 40 درصد سوالای ریاضی)

2 تا نکته مهم داره این روش جمع بندی من: اولیش اینه که می گن تو دوران جمع بندی سعی کنین مطلب جدید یادنگیرین تا باعث نشه مطالب قبلی رو که بلدین از یاد ببرین که این در مورد من صدق نمی کنه چون من مباحثی که بلدم از سال های پایه هستش و اون قدری روشون تسلط پیدا کردم در عرض چند سال که تو یه ماه یادم نمی رن...دومیشم اینه که می گن تو انتخاب مباحث علاوه بر تعداد سوالات تو کنکور از اون درس باید به ضریب سختی شونم توجه کنیم که من چون همه ی درسایی رو که نخوندم به یه اندازه سخت می دونم پس فقط تعداد سوالا واسم فرق می کنه اینه که تو انتخاب مباحثم فقط به همین موضوع دقت می کنم... پس اگه تعداد مباحثی از هر درس که شما نصفه نیمه بلدین زیاده و یاد گرفتن کامل اونا بیشتر به نفع شماست واقعا دیگه یادگیری مباحث جدیدو ول کنین و اگه میزان سختی درسا براتون فرق می کنه اولویت بندی تونو بین مباحثی انجام بدین که یادگیریش براتون آسونه

14. 8 کاربر از D & G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اینجا چرا این جوری بید ؟؟؟...من الان یه پست از اختراعات و ابداعات! خودم در وکردم ارور داد بعد از تایید نمایش داده می شه...من که دوره ی آزمایشی() رو رد کردم تازه پستم کاملااااااااااااااا درسی بود

همون پست بالایی رو می گفتم
    Last edited by D & G; 20-05-2010 at 10:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •