راستي من با چند تا دليل مي تونم بگم كه اين نسخه اي كه دست ما رسيده هموني نيست كه الان به صورت رسمي تو كل دنيا از طرف كونامي پخش شده :
1- نور زياد اطراف دو دروازه : مطمئن باشيد هيچ وقت كونامي نمي ياد با اين مشكل كوچيك كه قابل حله خودشو بد نام بكنه و بازيش رو از نظر ارزش بياره پايين و من تو خبر هايي كه هنگام اومدن دمو و قبل انتشار نسخه اصلي داشتم قرار بود كه ايم مشكل حل بشه كه همون طور كه ميبينيد حل نشده برامون ؟؟؟؟؟؟
2-سرعت بسيار زياد بازي كه خيلي عجيب هستش : كلا بچه فلسفه دمو بازي كه قبل انتشار نسخه اصلي مياد اينه كه شركت ميگه كه اقا جون چارچ.ب بازي اصلي كه مي خوام بدم بيرون اين طوري هستش و امسال قرار بر اين بود كه بازي از حالت اركيد در بياد و به واقعيت نزديكتر بشه كه دمو اين حس رو منتقل ميكرد ولي نسخه كامل دست ما ....؟؟؟؟!!!!!
3- داوري بازي ؟؟؟
4-انميشن هاي زيادي كه قولشو داده بودند ولي من كه حداقل چيز زيادي نديدم
5-گرافيك و كفيت چمن بازي : من اصل نظر بر اين پايه هستش شما تو نسخه دمو وقتي بازي ميرفت تو ريپلي يا همون صحنه اهسته واقعا از كيفيت چمن لذت ميبردين و لي تو نسخه اصلي كه من اين حالت رو با انفيلد و تو هر دو نسخه مقايسه كردم كيفيت چمن تو ريپلي تو دمو خيلي خيلي بهتر از نسخه كامل بود
6-كنترل بازيكنا : واقعا تو دمو اين كنترل بازيكنا مثله روغن تو دست ادم بود ولي تونسخه اصلي مثله اينكه بازي dirt 2 رو با نهايت سرعت انجام بدي
ودر نهايت اينكه امسال قرار بود يه نسخه اي داشته باشيم كه به واقعيت نزديك خواهد بود واز حالت اركيد در خواهد امد كه اين طور نشده
پس با اين تفاسير من يكي معتقدم اين همون نسخه اي نيست كه به صورت رسمي پخش شده و ما رودست عجيبي از كونامي خورديم
ميبخشيد زياد شد وممنون بازي وقتي كه واسه خوندن گذاشتين
من همون روزي كه بازي رو گرفتم به مهران گفتم كه اين بازي هون 2009 هستش كه فقط يه دستي به كشيدن و به براي جلوگيري از پخش نسخه كامل به صورت دزدي اينو تو نت پخش كردم . ( اينم بگم اين نظر من هستش شايد اصلا اينطور نباشه و من در اشتباه باشم )