تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 710 از 1211 اولاول ... 2106106607007067077087097107117127137147207608101210 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,091 به 7,100 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من نمیدونم دوستان خوب فیفا بازمون چرا از اینکه بچه های طرفدار pes از این بازی لذت میبرن ناراحتن و هر از چندگاهی میان اینجا زخم زبون میزنن .
    به خدا این حس اول خود آدمو نابود میکنه آخه چه اشکالی داره که دیگران هم از بازی مورد علاقشون لذت ببرن . ما همگی میدونیم این بازی اشکالاتی داره مثل همین داوری اما دیگه چرا هر روز میاین این مساله رو مطرح میکنین یعنی واقعا ناراحت کردن دیگران اینقدر لذت بخشه ؟
    حالا شما فکر میکنین فیفا اصلا هیچ نقصی نداره ؟ اگه اینطوری فکر میکنید من دو تا ویدئوی 10 دقیقه ای از باگهای و اشکالات فاحش و خنده دار فیفا 10 دارم میتونم براتون ارسال کنم تا ببینید بازی مورد علاقتون چقدر پر اشکاله .

سلام به همه pes بازها.

یه پچ میخوام که همه نقل و انتقالات انجام شده باشه و پرچم همه تیمها و اسم بازیکنها درست شده باشه.

تشکر.
    دوست عزیز شما باید کیت سرور 9.04 رو از این لینک :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و پچ 0.6 رو از این این لینک بگیرید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من تا الان چند تا پچ رو امتحان کردم این یکی مشکلی نداشت .

2. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من نمیدونم دوستان خوب فیفا بازمون چرا از اینکه بچه های طرفدار pes از این بازی لذت میبرن ناراحتن و هر از چندگاهی میان اینجا زخم زبون میزنن
    حسین جان این دوستان را دیگه ول کنید کیه که ندونه PES 2010 یک PES عالی هست از دید اکثر PES بازها حالا بگذار هر چی میخوان بگن!
    راستي من با چند تا دليل مي تونم بگم كه اين نسخه اي كه دست ما رسيده هموني نيست كه الان به صورت رسمي تو كل دنيا از طرف كونامي پخش شده :
    1- نور زياد اطراف دو دروازه : مطمئن باشيد هيچ وقت كونامي نمي ياد با اين مشكل كوچيك كه قابل حله خودشو بد نام بكنه و بازيش رو از نظر ارزش بياره پايين و من تو خبر هايي كه هنگام اومدن دمو و قبل انتشار نسخه اصلي داشتم قرار بود كه ايم مشكل حل بشه كه همون طور كه ميبينيد حل نشده برامون ؟؟؟؟؟؟
    2-سرعت بسيار زياد بازي كه خيلي عجيب هستش : كلا بچه فلسفه دمو بازي كه قبل انتشار نسخه اصلي مياد اينه كه شركت ميگه كه اقا جون چارچ.ب بازي اصلي كه مي خوام بدم بيرون اين طوري هستش و امسال قرار بر اين بود كه بازي از حالت اركيد در بياد و به واقعيت نزديكتر بشه كه دمو اين حس رو منتقل ميكرد ولي نسخه كامل دست ما ....؟؟؟؟!!!!!
    3- داوري بازي ؟؟؟
    4-انميشن هاي زيادي كه قولشو داده بودند ولي من كه حداقل چيز زيادي نديدم
    5-گرافيك و كفيت چمن بازي : من اصل نظر بر اين پايه هستش شما تو نسخه دمو وقتي بازي ميرفت تو ريپلي يا همون صحنه اهسته واقعا از كيفيت چمن لذت ميبردين و لي تو نسخه اصلي كه من اين حالت رو با انفيلد و تو هر دو نسخه مقايسه كردم كيفيت چمن تو ريپلي تو دمو خيلي خيلي بهتر از نسخه كامل بود
    6-كنترل بازيكنا : واقعا تو دمو اين كنترل بازيكنا مثله روغن تو دست ادم بود ولي تونسخه اصلي مثله اينكه بازي dirt 2 رو با نهايت سرعت انجام بدي
    ودر نهايت اينكه امسال قرار بود يه نسخه اي داشته باشيم كه به واقعيت نزديك خواهد بود واز حالت اركيد در خواهد امد كه اين طور نشده
    پس با اين تفاسير من يكي معتقدم اين همون نسخه اي نيست كه به صورت رسمي پخش شده و ما رودست عجيبي از كونامي خورديم
    ميبخشيد زياد شد وممنون بازي وقتي كه واسه خوندن گذاشتين

من همون روزي كه بازي رو گرفتم به مهران گفتم كه اين بازي هون 2009 هستش كه فقط يه دستي به كشيدن و به براي جلوگيري از پخش نسخه كامل به صورت دزدي اينو تو نت پخش كردم . ( اينم بگم اين نظر من هستش شايد اصلا اينطور نباشه و من در اشتباه باشم )
    سلام وحید جان خوبی......
    من نظرم اینه که اینطور نیست و بازی همون بازی اصلی هست!چون تو سایت یوتوب نسخه ویدیو نسخه اصلی را خیلی گذاشتن و من با دیدن اونها هیچ تفاوتی با مال خودمون نمیبینم!
    این سرعت بازی را بیشتر به خاطر کاهش زمان پاسخگویی هست به نظرم و سرعت یک مقدار زیاد توپ!که اونقدر گفتن بدبختها تا حد زیادی درستش کردن!
    دیروز حسین یک راه به من گفت که میشه سرعت بازی را تا حد زیادی نزدیک دمو کرد و حالا من از بازی راضی هستم!البته دمو به نظرم سرعتش بی نقص بود!

4. 2 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من کم کم مطمئن دار میشم که این نسخه ای که دارم بازی میکنم اشکال داره ....
    چون گیم پلی اعصاب خورد کنه و کونامی نباید انقدر احمق باشه که این بازی رو اینجوری داده باشه بعد از این همه تجربه !

فکر کنم تئوری تفاوت نسخه دزدی با اصل درست باشه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سرعت پاسها درست شه ،خیلیها نظرشون تغییر میکنه

من احساس میکنم یکی از دلایلی که بچه ها از گیم پلی بازی خوششون نمیاد ،مربوط میشه به سرعت بسیار زیاد توپ در موقع پاس دادن، چون همین عامل به ظاهر ساده باعث میشه گیمر احساس خوبش رو نسبت به بازی از دست بده ،در ثانی اون روان بودن بازی تا حد بسیار زیادی از بین میره ،نمی دونم چطوری به عرضتون برسونم ،در واقع سرعت این پاسها وقتی زیاد میشه باعث میشه بازی حالت روغن کاری شده خودش رو از دست بده و این عامل تأثیر مستقیم رو احساس گیمر داره .

ای کاش میشد یه کاری کرد تا سرعت پاسها شبیه pes09 بشه ،اون موقع من به همه شما قول میدم خیلیها نظرشون نسبت به این بازی تغییر کنه.

7. این کاربر از Talar2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من کم کم مطمئن دار میشم که این نسخه ای که دارم بازی میکنم اشکال داره ....
    چون گیم پلی اعصاب خورد کنه و کونامی نباید انقدر احمق باشه که این بازی رو اینجوری داده باشه بعد از این همه تجربه !

فکر کنم تئوری تفاوت نسخه دزدی با اصل درست باشه ...
    نه عزیز، من تو forum سایت winningelevenblog زیاد می گردم، همینه بازی، البته به نظرم اگه شعورشون برسه خیلی می تونن بهترش کنن چون بیشترش باگه حتی داوراش هم فکر نکنم درست کردنش سخت باشه

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

گرافیک بازی خداییش خیلی بهینه است . من باورم نمیشد با سیستم زاقارتم 60 فریم سرعت بگیرم توی بازی .
    سیستمم اینه :
    RAM : 2GB
    VGA : 1 GB 9500 GT
    CPU : E5200
    اینو گفتم تا کسایی که هنوز بازی رو نگرفتن بفهمن که میتونن بازی و بالاترین تنطیمات گرافیکی بازی کنن یا نه .
    اصلا فکرشو نمیکردم بتونم بالاترین تنطیمات بازی کنم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سرعت پاسها درست شه ،خیلیها نظرشون تغییر میکنه

من احساس میکنم یکی از دلایلی که بچه ها از گیم پلی بازی خوششون نمیاد ،مربوط میشه به سرعت بسیار زیاد توپ در موقع پاس دادن، چون همین عامل به ظاهر ساده باعث میشه گیمر احساس خوبش رو نسبت به بازی از دست بده ،در ثانی اون روان بودن بازی تا حد بسیار زیادی از بین میره ،نمی دونم چطوری به عرضتون برسونم ،در واقع سرعت این پاسها وقتی زیاد میشه باعث میشه بازی حالت روغن کاری شده خودش رو از دست بده و این عامل تأثیر مستقیم رو احساس گیمر داره .

ای کاش میشد یه کاری کرد تا سرعت پاسها شبیه pes09 بشه ،اون موقع من به همه شما قول میدم خیلیها نظرشون نسبت به این بازی تغییر کنه.
    دقیقا، اگه شعورشون برسه چند تا مشکل مثل این رو درست کنن بازی عالی می شه، داورش هم می تونن بهتر کنن راحت

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان لطفا یکی جواب ما رو بده...قضیه بازی حیثیتیه!
    الان این بازی که من دارم پاس دادنش با دکمه X هست که خیلی بد فرمه! یعنی اصلا نمیشه درست بازی کرد...میخواستم ببینم آیا راهی هست که این پاس دادن رو با S بکنم؟
    یا چون بازی از نسخه xbox پورت شده نمیشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان لطفا یکی جواب ما رو بده...قضیه بازی حیثیتیه!
    الان این بازی که من دارم پاس دادنش با دکمه X هست که خیلی بد فرمه! یعنی اصلا نمیشه درست بازی کرد...میخواستم ببینم آیا راهی هست که این پاس دادن رو با S بکنم؟
    یا چون بازی از نسخه xbox پورت شده نمیشه؟
    می ری تو setting.exe قبل این که بری تو بازی، tab کیبورد رو انتخاب می کنی، اونحا می تونی به هر دکمه ای خواستی setاش کنی

13. این کاربر از hesamat87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

حسین جان این دوستان را دیگه ول کنید کیه که ندونه PES 2010 یک PES عالی هست از دید اکثر PES بازها حالا بگذار هر چی میخوان بگن!

سلام وحید جان خوبی......
    من نظرم اینه که اینطور نیست و بازی همون بازی اصلی هست!چون تو سایت یوتوب نسخه ویدیو نسخه اصلی را خیلی گذاشتن و من با دیدن اونها هیچ تفاوتی با مال خودمون نمیبینم!
    این سرعت بازی را بیشتر به خاطر کاهش زمان پاسخگویی هست به نظرم و سرعت یک مقدار زیاد توپ!که اونقدر گفتن بدبختها تا حد زیادی درستش کردن!
    دیروز حسین یک راه به من گفت که میشه سرعت بازی را تا حد زیادی نزدیک دمو کرد و حالا من از بازی راضی هستم!البته دمو به نظرم سرعتش بی نقص بود!
    درسته مهران جون اما چون با سليقه من جور نيست و انتظارات منو براورده نكردش اين طور به خودم تلقين كردم كه اين نسخه نسخه اصلي نيستش
    راستي كدوم راه رو حسين به شما ياد داده ميشه اينجا بذاري تا استفاده كنيم ؟
    يه راه هم امروز حسين ياد داد كه گيم پلي دمو رو وارد گيم پلي نسخه اصلي كرديم كه واقعا خيلي خوب شد و درست مثله دمو نشد كه طبيعي هستش البته !
    ميتوني صحفه قبل گذاشتنش ازش استفاده كني

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •