تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 710 از 1135 اولاول ... 210610660700706707708709710711712713714720760810 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,091 به 7,100 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز ! اینجا تو شهرستان که ما هستیم سرویس های حجمی و جشنواره رو هردو روی دو مگ می بندن ! ولی به قول خودشون کمی سرعت حجمی بالاتره !
    یکی از اقواممون 256 جشنواره گرفته ماکزیمم سرعتش روی 120 کیلو هست ! خود من 256 حجمی دارم اکثر مواقع سرعتم بالای 230 هست و برای چند ثانیه تا 300 هم میرسه ! ( 457 کیلو هم یه بار دیدم !!!! )
    هرچه کیفیت خطت بهتره باشه سرعت بیشتری می تونی بگیری ! مرکز مخابراتی هم یقیناً خیلی تأثیر داره !!
    ضمن اینکه الآن سیستم صورتحساب گیری جشنواره مشکل داره و از همون اول گیگ مازاد بر حجم رو حساب می کنه ! بیش از 20 بار باهاشون تماس گرفتم واسه این آشنامون میگن درستش می کنیم و نگران نباشین !
    خوبیش اینه که حداقل قبول می کنن که مشکل از خودشونه و واسه همین ازشون خیلی ناراضی نیستم و فقط کمی به خاطر تأخیرشون ناراضی هستم !!
    در کل از من به شما نصیحت : سرعت برات مهمه فقط و فقط حجمی !!
    ممنون از پاسختون.
    اما مگه سرویس جشنواره حجمی نیست؟؟!!
    نامحدود که نمیخوام بگیرم.

اگه توی سایتشون هم نگاه کنید سرعت و قیمت همونه،فقط حجم رو 2 برابر کردن.

به نظرم تفاوت سرعت شما و آشناتون بخاطر اینه که از دو تا مرکز مخابراتی هستید و یا سیم کشی ساختمان و عبور از کنار کابل برق هم میتونه موثر باشه که این ایجاد نویز روی خط میکنه.

2. این کاربر از hossein-gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه eshraghi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

ممنون از پاسختون.
    اما مگه سرویس جشنواره حجمی نیست؟؟!!
    نامحدود که نمیخوام بگیرم.

اگه توی سایتشون هم نگاه کنید سرعت و قیمت همونه،فقط حجم رو 2 برابر کردن.

به نظرم تفاوت سرعت شما و آشناتون بخاطر اینه که از دو تا مرکز مخابراتی هستید و یا سیم کشی ساختمان و عبور از کنار کابل برق هم میتونه موثر باشه که این ایجاد نویز روی خط میکنه.
    بله دوست عزیز جشنواره هم سرویس حجمی هست منتها با حجم مشخص !! ( مثل سرویس های بسته ای آسیاتک که مثلاً 128 کیلو با 2 گیگ دانلود میده 9900 تومن ) !
    ولی خود بیست نتی ها به اون سرویسی که مثلاً واسه 256 اگه تا 5 گیگ دانلود کنی هر گیگ 2900 و بالای 5 گیگ ، هر گیگ 1900 هست رو بهش میگن حجمی و اسم این سرویس رو مثل طرحش گذاشتن جشنواره و میگن سرعت حجمی نسبت به جشنواره کمی بشتره !!
    در مورد تفاوت سرعت من و اون بنده خدا حق با شماست و ما از 2 مرکز مخابراتی مختلف هستیم و سیم کشی من تا مودم مستقیم هست !!
    از بس با این بیست نتی ها چونه زدم اگه تعریف از خود نباشه دیگه کاملاً خبره شدم !! پس اگه سوالی بود حتماً در خدمتم !!
    Last edited by eshraghi2010; 30-10-2012 at 13:21.

4. این کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

من سال اول از شاتل گرفتم که فقط ماه اول خوب بود.ماه دوم سرعتم رو نصف کردن.
    خلاصه سوییچ کردیم به همیار و الان حدودا 2سال میشه که از همیار دارم و واقعا از سرعت و کیفیتو خدماتشون راضی هستم. حداقل همیار یک مجری مربوط به خود شیراز هست که باید تمام تلاشش رو کنه که کاربرای شیرازش رو نگه داره و الا باید درشو تخته کنه. و مثل بقیه شرکتای بزرگ دیگه نیس که کل ایران مشترک داشته باشن اگه 10تا شهر هم ناراضی باشن دوروز 10تا شهره دیگه رو باکیفیت میده که مشتریهاشو نگه دارن.
    خلاصه اینکه من واقعا راضی هستم مخصوصا پایداری سرعت در سرویس شبانه واقعا عالیه. البته همه این مسائل میتونن بسته به بستر مخابراتی هر منطقه متفاوت باشن...
    اینم پینگ امروز.

الان سرعت خیلی خوب شد... مثل اینکه هنوز سیمام گرم نشده بود....

6. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه eshraghi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

دوستان مگه در سایت اینترنت مخابرات سرویس 1 مگ با دانلود ماهانه 4 گیگ 15000 تومن

یعنی یک ماه سرویس ADSL + چهارگیگ دانلود = 15000 تومان

درسته ؟ یک نگاه کنید
    ممنون
    سلام دوست عزیز !! سرویس جشنواره بیست نت دقیقاً به سبک سرویس های آسیاتک هست با حجم مشخص !! مثلاً همون طور که شما گفتید سرویس یک مگ رو با 4 گیگ حجم میده 15000 تومن !
    تنها فرقش اینه که حجم دانلود مازادتون اگه بیشتر از 4 گیگ دانلود داشته باشین آزاد هست یعنی به ازای مصرفتون هر گیگ 3000 تومن میدید ! منظورم از آزاد بودن اینه که مثلاً کسی که توی آسیاتک هست وقتی حجمش تموم شد اولاً اینترنتش قطع میشه و تا شارژ نکنه نمی تونه بره توی اینترنت و دوماً حجمی که میخره یک عدد صحیح است مثلاً بسته به نیازش 1 گیگ ، 2 گیگ یا بیشتر حجم میخره و بعد مصرف میکنه و اگه دوباره حجم تموم کرد همین قصه تکرار میشه ! ولی توی بیست نت به محض تموم شدن حجمتون به ازای حجمی که مصرف می کنین گیگی 3000 تومن پرداخت می کنین و اینترنتتون هم به خاطر تموم شدن حجم قطع نمیشه و لزوماً حجم مصرفی مازاد شما یک عدد صحیح نیست ! مثلاً شما ممکنه 1.5 گیگ دانلود داشته باشید که مثلاً میشه 4500 تومن !! ( حجم شما رو تا 3 رقم اعشار حساب می کنه و در گیگ 3000 تومن ضرب میشه و با 15000 تومن ثابت جمع میشه و میشه کل صورتحساب یک ماه شما !! اگر 4 گیگ حجمتون رو نتونید تموم کنید باقی مونده حجم سوخت میشه و 4 گیگ دیگه برای ماه دوم به شما تعلق می گیره چون صورتحساب تلفن ثابت استان فارس 2 ماهه صادر میشه و هزینه اینترنت بر روی قبض میاد ! )
    ببخشید شلوغش کردم !!

8. 2 کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

سلام دوست عزیز !! سرویس جشنواره بیست نت دقیقاً به سبک سرویس های آسیاتک هست با حجم مشخص !! مثلاً همون طور که شما گفتید سرویس یک مگ رو با 4 گیگ حجم میده 15000 تومن !
    تنها فرقش اینه که حجم دانلود مازادتون اگه بیشتر از 4 گیگ دانلود داشته باشین آزاد هست یعنی به ازای مصرفتون هر گیگ 3000 تومن میدید ! منظورم از آزاد بودن اینه که مثلاً کسی که توی آسیاتک هست وقتی حجمش تموم شد اولاً اینترنتش قطع میشه و تا شارژ نکنه نمی تونه بره توی اینترنت و دوماً حجمی که میخره یک عدد صحیح است مثلاً بسته به نیازش 1 گیگ ، 2 گیگ یا بیشتر حجم میخره و بعد مصرف میکنه و اگه دوباره حجم تموم کرد همین قصه تکرار میشه ! ولی توی بیست نت به محض تموم شدن حجمتون به ازای حجمی که مصرف می کنین گیگی 3000 تومن پرداخت می کنین و اینترنتتون هم به خاطر تموم شدن حجم قطع نمیشه و لزوماً حجم مصرفی مازاد شما یک عدد صحیح نیست ! مثلاً شما ممکنه 1.5 گیگ دانلود داشته باشید که مثلاً میشه 4500 تومن !! ( حجم شما رو تا 3 رقم اعشار حساب می کنه و در گیگ 3000 تومن ضرب میشه و با 15000 تومن ثابت جمع میشه و میشه کل صورتحساب یک ماه شما !! اگر 4 گیگ حجمتون رو نتونید تموم کنید باقی مونده حجم سوخت میشه و 4 گیگ دیگه برای ماه دوم به شما تعلق می گیره چون صورتحساب تلفن ثابت استان فارس 2 ماهه صادر میشه و هزینه اینترنت بر روی قبض میاد ! )
    ببخشید شلوغش کردم !!
    سلام . یک پیغام خصوصی زدم خدمتتون . لطفا چک کنید

10. این کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SIMPATICO4949's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ممنون از اطلاع رسانیت
    اگه تونستی از شبانه هم یه تست سرعت بگیر ببینیم اوضاع چطوره
    شما کدوم سرویس رو گرفتی ؟ سرعت دانلود روزانه چنده ؟
    Last edited by SIMPATICO4949; 30-10-2012 at 21:28.

12. این کاربر از SIMPATICO4949 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

دوستان میخوام برم از بیست نت سرویس بگیرم.
    یکی از دوستان 256 طرح جشنواره گرفته میگه سرعت دانلودم 80 هست.
    میخواستم بدونم سرویسهای 512 و 1 و 2 مگ روی سرعت تاثیر میذاره؟ یعنی سرعت دانلود چقدر میشه؟
    اگه سرویس محدود بگیری تفاوتی نداره،تفاوتشون تو سرویهای نامحدود هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سرعت دانلود شبانت رو هم امشب چک کن اگه تونستی نتیجش رو هم همینجا بگو....

15. این کاربر از hamid2134 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

ممنون از اطلاع رسانیت
    اگه تونستی از شبانه هم یه تست سرعت بگیر ببینیم اوضاع چطوره
    شما کدوم سرویس رو گرفتی ؟ سرعت دانلود روزانه چنده ؟
    آقا همیارنت اصلا خوب نیست... تازه سرویس روزانه 256 بیشتر 50 60 نمیرسه... فکر کنم دیگه شب افتضاح باشه... خیلی نوسان سرعت داره... پینگشم اصلا ثابت نیست و اکثر اوقات بالای 300 هست... در کل توو این یه روز اصلا باهاش حال نکردم... down stream رو روی 2048 بستن اما حداکثر 60 تا بیشتر سرعت نمیده

آقا این همیارنت اصلا به درد نمیخوره... سرعت روزانشم مشکل داره چه برسه به شبانش... من دیگه تمدید نمیکنم... همین یه ماهی هم که گرفتم از سرشون زیاده...

17. 3 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

نگاه کن پینگش با سرور داخلی... دیگه عمق فاجعه رو ببین

حالا مقایسش کن با ماتریکس

19. 2 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •