تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 710 از 940 اولاول ... 210610660700706707708709710711712713714720760810 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,091 به 7,100 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به دوستان.
    يك سوال فني داشتم. ميخواستم يه تيم درست كنم و خودم يكي از بازيكناش باشم و نقل و انتقال و از اين صحبتها . ميشه بگيد بايد كدوم قسمت بازي برم. اگه ميشه يكم دقيق بگيد.
    شما مستر ليگ بازي كن

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

وال من هم از چند نظر مشکل دارم در بازی های بارانی اصلا" نور بازی خوب نیست دوم چمن ها یک نوع هست سوم تماشاگر ها اصلا" هیجان به بازی نمیدن و یا وقتی گلی میزنم حدود 1 یا 2 ثانیه بعد از گل خوشحالی میکنن لطفا" اگه پچی هست اینارو درست کنه بزارید

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

خوب ديگه پچ به صورت كامل و درست آماده شد پچ قبلي فاقد فايل cv0f بود واسه همين دوستاني كه فايل cv0f رو نداشتند(ظاهرا هيچ كس به غير از من دانلودش نكرده) نتونستند استفاده كنند ازش. اين cv0f يك img اضافي هست كه كونامي جهت آپديت بازي در نظر گرفته وقتي شما از داخل بازي و از قسمت setting گزينه دانلود رو مي زنيد شروع ميكنه و اين يك فايل رو با حجم 180 مگ دانلود ميكنه وقتي دانلود تموم ميشه اين فايل در مسير خاصي كپي ميشه و باعث ميشه بازي شما آپديت بشه من اين فايل رو با winrar پك كردم و شما وقتي اجرا ميكنيد اتوماتيك وار توي همون مسير خاص كپي ميشه و بازي شما آپديت ميشه و شما اگه گزينه دانلود رو بزنيد پيغام ميده كه بازي شما آپديت هست اين رسمي ترين نوع آپديت كردن بازي هست تا ترانسفر هاي زمستاني + لايسنس شدن تيم هاي اتلتيكو و سويا و ... اعمال بشه من با توجه به اينكه پچ رو بر اساس اين فايل ساختم اين cv0f وجودش الزامي هست بنابراين لينك دانلود اون رو ميذارم.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خصوصيات پچ:

1-درآمدن همه تيمها بصورت لايسنس شده بدون استثنا لباس هاي جديد و واقعي تيم ها + لوگوهاي كيفيت اورجينال تيم ها كه محصول خود كونامي مي باشد اين باعث ميشه كه لوگوهاي تيم هاي لايسنس نشده هماهنگي كامل با لوگوهاي ساير تيمهاي لايسنس شده داشته باشند.

2- اصلاح تمامي نوشته هاي fake از قبيل اسامي بازيكنان اسامي تيم ها و ليگ ها و استاديوم ها اين اصلاح اسامي بدون دخل و تصرف مي باشند و نامي كه مورد نظر كونامي هست شدند نه اسامي من درآوردي و كليه اسامي بر اساس لايسنر مخصوص اصلاح شده اند

3- اضافه شدن تيمهاي استقلال و پرسپوليس به جاي تيمها موهومي pes united و we united لوگوها + نام باشگاه + لباس هاي اين دو تيم و كليه بازيكنان با اسامي و شماره پيراهن هاي واقعي + سن واقعي فقط لازم به توضيح هست كه face بازيكنان ساختگي هست و اكثرا تا حدودي شبيه هستند علاقه مندان مي تونند فيس وارد كنند خودشون.

4- اضافه شدن بوندس ليگا به بازي - توضيح اينكه جاي ليگ eredivise و other league b تعويض شده بدون دستكاري و تصرف در تيمها ليگ eredivise عينا با همه مشخصات به other league b رفته و ليگ بوندس ليگا به جاي ليگ eredivise اومده و قابل استفاده در مودهاي bal و ml هست. البته اكثر تيمهاي بوندس ليگايي داراي 11 بازيكن در تركيب كلي خودشون هستند كه هركس خواست ميتونه خودش بازيكن اضافه كنه ولي تيمهاي بايرن و وردربرمن و همين طور شالكه و لوركوزن بازيكنهاي كاملتر و بيشتر دارند. تيم بايرن هم در مود cl به عنوان يك تيم لايسنش شده(به حالت لايسنس در آمده شده) حضور داره

دانلود پچ رسمي 1.20

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

كرك مخصوص براي ورژن 1.20 (حجم تقريبي 5.2 مگ)

کد:

دانلود پچ krauser با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ)

کد:
    بعد اتمام نصب پچ فوق به مسير program files\konami\pro evolution soccer 2009\kitserver بريد و فايل setup رو اجرا كنيد و روي دكمه install كليك كنيد تا كيت سرور نصب شود

دانلود فايل installer فايل cv0f.img با حجم تقريبي 32 مگ (حجم هر پارت 6.75 مگ)

کد:

دانلود اديت فايل مخصوص براي پچ و فايل cv0f

کد:
    اين اديت فايل بايد در پوشه my documents\konami\pro evolution soccer 2009\save كپي بشه

و در آخر لازم به ذكر هست كه پسورد همه فايلهاي rar كلمه krauser هست. اگه مشكلي بود باخبر كنيد.

موفق و پيروز و سربلند باشيد

سلام. من بازی رو دارم صفر کیلومتر...

حالا می خوام لیگ ایران هم اضافه بشه + اصلاح اسامی و چمن بازی ها...
    کدوم یکی رو دان کنم و چطوری نصبش کنم ؟!

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

کسی جواب سوال منو نمیدونست؟

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کسی جواب سوال منو نمیدونست؟
    دوست عزيز
    اگه منظورت جلوگيري از پاس هاي عمقيه بايد بگمراهش اينه كه سريع باشي
    در ضمن دفاع هاتو بكش عقب و يارگيري بكن از قسمت Set Formation

موفق باشيد

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام دوستان.کسی ترینر یا کد یا هر چیزه دیگه ای نداره که بشه باش پول رو تو مستر لیگ زیاد کرد؟امیدوارم که منظورم رو گرفته باشین چی میگم.اگه دارین دوستان از ما دریغ نکنین!!!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

وال من هم از چند نظر مشکل دارم در بازی های بارانی اصلا" نور بازی خوب نیست دوم چمن ها یک نوع هست سوم تماشاگر ها اصلا" هیجان به بازی نمیدن و یا وقتی گلی میزنم حدود 1 یا 2 ثانیه بعد از گل خوشحالی میکنن لطفا" اگه پچی هست اینارو درست کنه بزارید
    من هم با شما موافقم
    این مشکل ها به همراه یک سری مشکل دیگه توی این بازی وجود داره
    ولی پچبی برای این مشکل وجود نداره

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان.کسی ترینر یا کد یا هر چیزه دیگه ای نداره که بشه باش پول رو تو مستر لیگ زیاد کرد؟امیدوارم که منظورم رو گرفته باشین چی میگم.اگه دارین دوستان از ما دریغ نکنین!!!
    از نرم افزار Quick Memory Editir استفاده بكن

کد:

9. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

خیلی ممنون[Дttractive جان.دانلود کردمش چطور باش کار میکنن؟مرسی:d
    Last edited by sadeghbb; 28-03-2009 at 14:44.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

برو تو بازي و به قسمت مسترليگت
    مثلا 19000 پول داري الان
    قبل از اينكه بازي بعدي رو انجام بدي ctrl+alt+delete رو بزن تا بياي بيرون از بازي
    بعدش نرم افزار رو اجرا كن
    دكمه Add Task رو بزن و از بين برنامه هاي در حال اجرا، برنامه PES2009 رو انتخاب كن
    بعدش مستقيم فوكوس مي كني به كادر
    توي اون كادر پول فعليت رو بنويس يعني 19000 بعدش Enter بزن
    اين عدد رو تو بازي جستجو مي كنه
    حالا بدون انجام هيچ كاري برو تو بازي
    بازي بعدي رو انجام بده و ببر
    همونطور كه ميدوني بعد از بردن هر بازي بهت پول ميده
    مثلا بعد بازي بعدي بهت 1500 پول داده كه مجموع پولات شده 20500 ( 19000+1500 = 20500 )
    حالا دوباره alt+tab رو بزن برو تو نرم افزار مقدار جديد رو بنويس يعني 20500
    مي بيني كه فقط يكي يا دوتا مورد باقي ميمونه
    روشون دابل كليك كنيد و مقادير رو بكن 999999
    كار تمومه
    سيو كن مسترليگتو و برو حال كن

موفق باشي

12. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •